Дата и час: Съб Фев 01, 2025 12:49 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 11 от 49 [ 722 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 49  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Мар 08, 2008 2:25 pm 
Аватар

Разбира,че Канда и Лави приемат присърце дълга си като екзорсисти,но когато нямат иносенс ,самата идея да се бият е глупава,защото при и без това дефициния брой на екзорсисти,тяхната загуба би била доста глупава..>А това си е губеща битка.
И сега Линали е синхронизирана и се очаква меле в следващия чап.

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Мар 08, 2008 5:57 pm 
Аватар
Модератор

Тея 15 страници имам чувството, че са 5 вече. Докато разцъкам и то свърши :>
Доколкото видях Линали, не се докопа до innocence-а си. Или брат й ще бутне акумата и тя ще се докопа или някой друг може да и помогне.
И немисла, че следващия чаптър Линали ще се бие. Другия чаптър ще е драмата която Линали си връща innocence-a (освен ако не дадат генералите и Алън какво правят) и евентуално последната страница ще е готова за битка.

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Мар 08, 2008 6:13 pm 
Аватар

Мда,всъщност си прав.
не знам що останах с впечатлението,че се е синхронизирала.
При това положени даже бих заложила на още два чаптъра с нейните душевни терзания.Плюс споменатите Ален и ко.
Но май отоговорихме на въпроса дали екзорсистите вярват в Бог.Хората си вярват,но не са му фенове..

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Мар 09, 2008 1:04 am 
Аватар

Абе... ко стана с Хевласката? >_>
Аз имам чувството, че иносънса на Линали пак ще я спаси, щото иначе май ще си останем без Линали :lol:. И вече е време генералчетата да си размърдат трибуквениците и да се освЕстят от алкохолните пари, щото скоро няма да има за какво да се бият. Ако се хванат всички наведнъж барабар с Алънчо, тоя Левъл 4 ще го наврЪт там де слънце не огрява. Както са казали старите хора, сговорна дружина акума убива :lol:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Мар 09, 2008 1:49 am 
Аватар

Оф милите екзорсисти и те не знаят какво да правят...
Очаквах Аленчо да се появи в края на тази глава ама нъцки...
Хевла онова нещо я рани сериозно -сега е време някой да му види сметката
Линали милата ако и сега се релийзне - сигурно до края на мангата няма да се възтанови.. :?

Не стана ясно дали успя или не успя да се синхронизира -ако не е успяла може да видим нещо от Р...Хитлер/истинското му име ми е трудно за запомняне/,поне малко да разберем защо е дошъл , от друга страна поради горните причини не искам Линали да се бие ,а някой от генералите или Аленчо...
Да видим този проклет 14-ти какво може да прави...защото от няколко глави насам/ може би защото са прекалено къси откъм развитие/ изобщо загубих връзката с останалата част от историята

Странното е че отсега просто не виждам какво ще правят екзорсистите -този 4-ти левър изби повечето хора и отдели ,които имаше в Ордена :shock: Дори и нашите да оцелеят колко хора ще им останат за да се бият с Графа :?

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Мар 09, 2008 4:54 am 
Аватар
Модератор

Е важното е все пак, че силните екзорсисти са живи. А ако се съди по това което каза мангаката, че тая година ще е годината на Kanda :>, значи и последната битка няма да е скоро, и ще може да се възстановят.
А тая сянка там определено трябва да помогне на Allen, защото просто не го виждам иначе. Трудности с Ноата имаше, тая акума (която имам чувството, че е по силна от Ноа) ги намаза всичките. Такаче Allen трябва да стане по-силен (само незнам колко ъпгрейда ще му станат вече).

Иначе знам защо Komui, неиска Lenalee да получе ъпдейт :>, защото.. - Изображение

Иначе това е от Trading Card Game, до момента има 8 пакета карти (като 8мия сега излиза). Профила ми е направен от такива карти, има някои доста готини
Примерчета:
ИзображениеИзображениеИзображение
Тея са от 8мия пакет.

Link - линк към картите, ще ъпдейтна когато излезе целия 8ми пакет.

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Мар 09, 2008 10:22 am 
Аватар

Ми, ще чакаме другият път. :?

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Мар 09, 2008 11:38 am 
Аватар

Годината на Канда не звучи много добре,но хубаво че не е годината на Линали или Крори,а още повече на Миранда.
Но той Канда тъй или иначе голяма роля досега,така че ще е някакво интересно предполагам.Стига да не продължи да размахва играчки вместо оръжия.
Сянката,която е околко Ален е доста притеснителна и ако Крос най-накрая не взме да обясни нещо,вместо да показва колко е пич ще бъде добре...
Л4 е адски неприятна твар и наистина изглежда по-силна от Ноата,което е странно.Щото с лошоуте хора,дори да бяха страшни поне се водеше битка,а с тая акума нема битка,тя само върви и мачка...
СаВа...Картите са жестоки.

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Мар 09, 2008 3:21 pm 
Аватар

Бтв не се знае дали Левъл 4 е по-силен от Ноа... В смисъл засега положително така изглежда, обаче не е ясно каква сила притежава онова нещо, в което Тики се превърна :roll:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Мар 12, 2008 8:57 pm 
Аватар
Anime Sekai Kenkyuuin
Anime Sekai Kenkyuuin

За да разбереме така ли е не е ли, е време някой генерал да се намеси =/ Ако му пръсне мозъка наоколо, значи не е, ако се затрудни дори и малко, значи е по-силен от Рицаря на червения круъст - ТикиМики....

Иначе мн ме изкефи заглавието "Богът, който мразя толкова много"... мн яко. Бог няма на тоя свят, има само човек и демон... не виждам друг вариант. А иносенса е нема такава тъпотия... защо все трябва да умре юзъра му, че да се прояви като хентелегентна материя =/

И е време Хитлер да умре... както и Херебелавасаласка....

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Мар 15, 2008 12:37 pm 
Аватар

Инисенса на Ален въобще не се е променил,пак го командва,независимо,че хлапето едвам се държи. Явно има нещо общо с произхода на тази сила,но докато дойде момента да разберем има време.
Лави и Канда пак само казаха по две готини реплики и оставиха Комуй да осмисля живота и целите си.
Линали реве,реве и пак реве.Язък за хубавото момиче с тоя вечно нещастен образ...
Честно казано много бих се израдвала,ако сърцето не е нито в Линали,нито в Ален.Да се окаже в някой у когото въбще не очакваме да е.

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Мар 15, 2008 3:21 pm 
Аватар

Иеее...Ален дойде....най-после...
Линали започва да излиза от ролята си на губеща...много ми хареса развитието на нещата ... и как си изпи иносенса...направо ме разби...
Ахам...тая невинност на Ален...нещо не и е наред...все го спасява като го контролира...
Добре че Раби и Канда са добре...горкичките...изглеждат по-добре от Ален,който се бие с иносенс,а те - без...

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Мар 15, 2008 4:51 pm 
Аватар
Модератор

Как го изпи само :shock: . Еволюира и в паразитен тип и нейния. Тъкмо се чудех как се свързват с паразитния тип и тя показа пример :lol: . Чудно ми е какво ще е, честно казано с тея ботуши ми се виждаше супер слаба, но сега явно ще кърти мивки :>. Но май в битка ще я видим чааак 154.
Малко трудно ми беше да разбера кой кого рита в тая битка между Allen и lvl4. А и Allen ми изглежда по-готин с тая маска :>
Иначе ще е добре ако сърцето не е при тея 2мата, но след толкова много подсказки от страна на innocence на Lenalee...

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Мар 15, 2008 5:18 pm 
Аватар

CaBa написа:
Как го изпи само :shock: . Еволюира и в паразитен тип и нейния.

x2 :?

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Мар 15, 2008 7:49 pm 
Аватар
Anime Sekai Kenkyuuin
Anime Sekai Kenkyuuin

Канда за лидер/бог :taz:
Нечовек бе... и аз да бях там и аз щях да ги наритам сички.. баси, немате си друга работа- са ше го удряте на чувства...
Да не говориме, че мачка l3 акуми като снаксове - със столче, уби, сам една Ноа, изправя се срещу л4 без драскотина... докъто тия около него кво? Рев и протягания.

Само Алън се бие като животно, макар и слабо животно, но се бие, berserk му е мамата.... все пак 1/2 от него е дявол. Бих казал, че това което се бие в момента може да е въпросната черна сянка, която виждаме, а не самия иносенс ;] Но ще е кофти така- това ще означава, че и то толко сила има ;[ А са Линали ше включи на "sound x3" скорост и ше го върне онова уродче в първи клас в Едо...

В крайна сметка всички трябва да станат паразитни. И Канда и Лави също... и всички трябва да имат поне по 2 иносенса... и къде са капитанте още =/ Седят отгоре и гледат шоу с пуканки ....

ПП: тригун, само едно х2 ли имаше да кажеш по цялата глава бе човек .. >_>'

Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 11 от 49 [ 722 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 49  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]