|
Дата и час: Чет Фев 06, 2025 2:52 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Публикувано на: Вто Мар 04, 2008 5:08 pm |
|
Insomniac |
|
|
Регистриран на: Пет Юни 22, 2007 8:29 pm Мнения: 205 Местоположение: Сливен
|
Тоя еп си ми хареса бой бой бой кютек да става.
Иначе тоя Kaijin Sabrac 2 варианта да го пребият->
1.Юджи и Шана да вкарат някакъв изхакан план.
2.Мечтите ви се сбъдват Йошида summon-ва Pheles
и пак кютек кютек кютек
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Вто Мар 11, 2008 5:28 pm |
|
victor_1988 |
|
|
Регистриран на: Вто Май 02, 2006 9:57 pm Мнения: 3161 Местоположение: Sofia
|
Raidop написа: Дано да не е нещо като първия.
Дано е. Аз лично нямам намерение да изгледам 15 епизода, които ме дразнят, за да видя 3, които да ми харесат. Така че един филм, който да е със сбито съдържание и покаже най-вече интересните неща би било добре.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Сря Мар 12, 2008 1:11 am |
|
Insomniac |
|
|
Регистриран на: Пет Юни 22, 2007 8:29 pm Мнения: 205 Местоположение: Сливен
|
Kudrokoska написа: Ох струваше си всичките простотии от тоя сезон за този епизод Very Happy Very Happy Много съм доволна от него, но не ми се иска да вярвам, че тва беше боя на сезона.. трябва да дойдат и Бал Маске с онуй чудо в бронята и да има още меле Twisted Evil Ама като гледам поне следващия епизод ще се върти пак около проклетия любовен триъгълник, който май май и във втори сезон няма да се разреши ТТ^ТТ
Съгласен, напълно.Просто много ме изпълни еп-а чак по оп и ед се зарибих ^^'.Доиде като абсолютен relax .. super super.
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Сря Мар 12, 2008 10:53 am |
|
zlobcho |
|
|
Регистриран на: Сря Сеп 12, 2007 11:22 am Мнения: 5597 Местоположение: няма ме
|
И да чакате и да се надявате, Йошида ще се жертва в последната битка. И пак ще намерят някой бозян начин да я съживят А нашият май е тръгнал да става супермен нещо. Ама само заради Вилхелмина Кармел Сан продължавам да го гледам този филм де аримас , че тя си ме изпълни още от появата си в първият сезон, когато учеша Шана.
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Чет Мар 13, 2008 12:57 am |
|
Pres |
|
|
|
Гледам пишете нещо за битки, може и да се върне към notify списъка и да наваксам с епизодите скоро
Обаче наскоро доста се заинтересувах от историята и не съм крайно назад, в интернет има купища информация от такива като мен, за които по-интересни от самото аниме са техниките, уменията, предисторията и т.н. ^_^
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Чет Мар 13, 2008 1:06 am |
|
Kudrokoska |
|
|
Регистриран на: Съб Дек 23, 2006 4:06 pm Мнения: 3358 Местоположение: София
|
Divinity написа: Оф, време е Ю да развърти Blutsauger
Лееко оффтопик, ама ще си кръстя тей следващия герой на WoW-а
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пет Мар 14, 2008 7:16 pm |
|
faye |
|
|
|
Добре де наистина последните епизоди са изключително добри, но някой направи ли си труда да погледне превюто за 22 и тогава да коментира?
Само като си помисля че пак ще върнат епизодите от до 15 и направо почва да ми се повдига
_________________ <3
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пет Мар 14, 2008 8:26 pm |
|
Kudrokoska |
|
|
Регистриран на: Съб Дек 23, 2006 4:06 pm Мнения: 3358 Местоположение: София
|
faye написа: Добре де наистина последните епизоди са изключително добри, но някой направи ли си труда да погледне превюто за 22 и тогава да коментира? Само като си помисля че пак ще върнат епизодите от до 15 и направо почва да ми се повдига Аз, аз Kudrokoska написа: Ама като гледам поне следващия епизод ще се върти пак около проклетия любовен триъгълник, който май май и във втори сезон няма да се разреши ТТ^ТТ
Мнооого кофти ще направят, ама явно са си решили да залагат на романса този сезон.. все пак дано 23 и 24 да са пак с битки ^^ и да има 3 сезон!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|