|
Дата и час: Съб Фев 01, 2025 3:44 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пет Мар 14, 2008 4:57 pm |
|
Omega Red |
|
|
|
супер як чаптър, върна ми вярата в автора на мангата
сега цялата злоба и омраза на Саске ще стдаде багажа
_________________ Babyface, East Side Gunz gang member - Cri-kee "The Lucky"
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пет Мар 14, 2008 6:23 pm |
|
chaos_master |
|
|
Регистриран на: Съб Май 06, 2006 11:50 am Мнения: 220 Местоположение: София <-> Шумен
|
Относно чаптъра - очакван (поне за мен) край на конфронтацията и след 1-2 чаптъра още ще се премести най-после действието.
Относно кой е по-голямото гъзе - тук спор няма - Итачи рулз, но имаше нещастието да се бие с богопомазания Саске и работата беше ясна още преди да бяха започнали.
Относно защо не окьорави малкото братче - според мен нямаше абсолютно нищо общо с братска любов или предсмъртна промяна на характера. Просто беше разбрал, че вече си е заминал със или без очите и най-веротно е намерил за безмислено да се мъчи да ги изкарва. А и нали каза нещо точно преди да го тупне по челото - може да има някаква интрига и в тези последни негови думи... ако са последни де. Няма да се очудя ако целия следващ чаптър разказва на Саске защо е избил клана.
Общо взето доволен съм. Bring on Pein and Madara
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пет Мар 14, 2008 6:45 pm |
|
Zenith |
|
|
Регистриран на: Чет Ное 08, 2007 10:14 pm Мнения: 3686 Местоположение: Къде ми е портфейлът?
|
Аз съм в шок.
И Саске май не уби Итачи,а Итачи просто се пресили.Тоя МШ си беше бомба със закъснител и накрая избухна,отнемайки всичко на Итачи точно секунди преди да си го получи...Много добро.радвам се,че сасек не го уби с поредното,незнайно откъде извадено джутсу.
А това накрая...Знаех си,че така ще свърши...Знех си.И дано е било братска обич.Още по-гадно за Саске,че завърши с две очи само,защото бате го пощади...
_________________ ...всичко се свежда до секс и насилие,обикновено в комбинация...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пет Мар 14, 2008 6:45 pm |
|
Ch3a7er |
|
|
Регистриран на: Съб Авг 13, 2005 1:30 am Мнения: 397 Местоположение: На Село Настроение : Умира от глад Пол : Мъж
|
Kakuzu написа: да наистина ми иде да ревна как нарочно не му взе окото защото показа братска обич SHADOWSONG написа: Итачи нарочно пропусна като взимаше окото казах ви че ще покаже братска обич, кишимото няма да го остави да си отиде преди да покаже че и той си има доброто във себе си.
_________________ АМ
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пет Мар 14, 2008 7:10 pm |
|
ira |
|
|
|
хаха. итачи не беше победен от емото а от техниките който използваше цялата работа беше да си запази очите и техниките свързани с тях, а именно те го доведоха до смъртта му само аз ли виждам иронията
сасу никва не я свърши. сега ще има нужда да ходи на психолог защото не си изпълни мечтата и няма да му се отдаде друга възможност.
скоро Оро ще се върне и с Кабуто ще си имат приятелска сбирка
_________________ Bite me!"-"Okay, what do you want to lose?
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пет Мар 14, 2008 7:32 pm |
Hajutze |
|
|
|
аз на това обич не му викам ... или някаква много извратена отдалечена от всякаква друга обич ... липсва на такава
просто на итачи не му стигана каквито и да е сили ...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пет Мар 14, 2008 8:30 pm |
|
animeFAN |
|
|
|
Луди ли сте ле ? Показал е братска обич Просто нямаше сили да измъкне очите на Саске , и с това 'poke' по челото на Саске означаваше че станал силен колкото него ... сега нз дали очите на Итачи стават за нещо , но добър ход ще е ако Саске му ги вземе Все пак Итачи е развил МШ , а Саске го няма ..
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пет Мар 14, 2008 8:54 pm |
|
GoDSmAcK |
|
|
Регистриран на: Чет Окт 27, 2005 8:33 am Мнения: 4133 Местоположение: The frontline
|
One more gay down Eвала Педесаске.
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|