Дата и час: Чет Фев 06, 2025 7:04 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 8 от 14 [ 202 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 14  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Фев 13, 2006 11:02 pm 
Аватар

shadowblack написа:
Впрочем, това, че Уеки е level 1 и побеждава противници, които са level 2, не ви ли говори нещо?

ммм да... говори ми.... основната идея във всяко едно аниме, че за да защитим приятелите си или да помогнем на хора, които обичаме, сме готови, ако ще да умрем, но да победим на всяка цена.... Второ за което ми говори е, че или Уеки е много повече от обикновен Heavenly Being, или че е много по-умен от всички останали.... както моята баба обича да казва "Сече му пипето" :wink: А, като се вземе предвид, че Уеки и team са всичките три заедно ( може би без Мори), тоест са нечовеци... започва да ми се иска поне в едно аниме от такъв жанр, главните герои да са си нормални.... Опппс :oops: Малко се отклоних от темата и забравих какво исках да кажа.... Мразя да става така.... :thumbsdown: :crazy2:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Фев 15, 2006 2:41 am 
Аватар

Ами Уеки Вярно бие всички наляво и надясно.НООО за разлика от тях той вместо да прави пръчки на скали и стени на тоалетна хартия, и с товада се бие, има цял набор от тежка артилерия в раничката си. Освен това се учи бързо, Главния герои е, и е от рая.

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Фев 15, 2006 1:31 pm 
Аватар
Anime Sekai Kenkyuuin
Anime Sekai Kenkyuuin

shadowblack написа:
Впрочем, това, че Уеки е level 1 и побеждава противници, които са level 2, не ви ли говори нещо? Всъщност никой от петимата не е level 2 все още, за разлика от противниците им...

Тзъ ве. Уеки Е левъл 2. Втория му левъл е възможноста да използва повече от 1 свещенни оръжия на един зор :) Иначе другите са зле, да, ама това е, щото почнаха много да разчитат на него :roll:
Човека който щеше да го бие, да каже "то треа само да оцелееме докът се върне! " .... :roll: Вместо да каже "ае да ги изпотепаме преди да се е върнаш вожда" :roll:

И Уеки вече има 4 оръжия егати. :?
1.боклук - дърво
2.свещенни оръжия
3.ки
4.сарказъм :P :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Фев 15, 2006 2:10 pm 
Аватар

SayanMk написа:
shadowblack написа:
Впрочем, това, че Уеки е level 1 и побеждава противници, които са level 2, не ви ли говори нещо? Всъщност никой от петимата не е level 2 все още, за разлика от противниците им...

Тзъ ве. Уеки Е левъл 2. Втория му левъл е възможноста да използва повече от 1 свещенни оръжия на един зор :) Иначе другите са зле, да, ама това е, щото почнаха много да разчитат на него :roll:
Човека който щеше да го бие, да каже "то треа само да оцелееме докът се върне! " .... :roll: Вместо да каже "ае да ги изпотепаме преди да се е върнаш вожда" :roll:

И Уеки вече има 4 оръжия егати. :?
1.боклук - дърво
2.свещенни оръжия
3.ки
4.сарказъм :P :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Мне level 1 си е... Многото оръжия идват от това че се смесват двете сили - на райско същество и дадената от кандидата за бог... То даже ако си забелязъл са му леко растителни (след като се използват оства малко дръвче...)
Левел две трябва де е нещо от рода на да призовава ЕНТ примерно...

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Фев 15, 2006 2:18 pm 
Аватар
Anime Sekai Kenkyuuin
Anime Sekai Kenkyuuin

Тсъ ве, нали съвсем ясно казаха в битката му срещуу... Робърт, "ахаа - начи това му е левъл 2 на него -да ползва повече от едно оръжие едновременно" :?: :lol:

Но ХЕЙ - гаранция има и левъл 3 :lol:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Фев 15, 2006 2:42 pm 
Аватар

:mrgreen:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Фев 21, 2006 1:54 pm 
Аватар

уеки трепе :lol: за мен лично си остава тъп кът манастирска джапанка :lol: ма последния еп най-мн ме изкефи докъто ония бягат как се бори с небесни животни скъсах се да се смея :lol: като цяло е малко тъпо само уеки цепи мутри... а до на мори силите гледах раw 45 еп и се още нямаше сили а анимето май е 56 или 65 епа не помня четох в 1 сайт да май 54 шоту в 45 вече битката между бога dude и маргонясалия тапанар с плитка започна и през това реме оня с голямато уста акон ли къф беше :lol: се тррепе с уеки(оня дет зе телото на моя любимец от шоуто робърт :evil: ) и така анимето е към края си но не се знае мое и да има продължение овата :(

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Фев 26, 2006 3:19 pm 
Аватар

Малее Kousuke колко бой изяде тия три епизода! Направо се нареди на челното място по издържливост заедно с Naruto. Ама и тоя неговия идеализъм няма граници! И все пак Sayane излезе, че все още не е достигнал Level 2, така че място за upgreat още много. И май най-сетне настъпва великия епизод, в който вече ще бъдем ощастливени да научим силита на Mori, 100% ще е а нещо абсолютно откачено и неизползваемо на пръв поглед, все пак да не забравяме кой й я даде ... :wink:

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Фев 26, 2006 3:29 pm 
Аватар

ЛЕле имам чуството,че са взели Наруто и Шаман кинг и са направили the law of Ueki :wink:
Иначе е много добро :)

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Фев 27, 2006 7:55 pm 
Аватар

Най-после изгледах трите нови епизода. Уеки тоя път наистина изяде страшно много бой. И накрая тръгна да носи тая дето го преби. Типично за него. :roll:

Най-после и някой от нашите да стане level 2. Крайно време беше. :)

Май в следващият епизод ще почва мелето с Анон. :twisted:

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Фев 27, 2006 11:44 pm 
Аватар

Ех,изгледах 3-те нови епизода.Най-после Мори ще си покаже силата...
А тя като каза , че знае каква е ,аз стоях като ударена с мокър парзал-не вярвах да се изясни до края ня турнира.
Горкия Кьоске - стана ми жал.Наистина изяде много бой,а и не е достатъчно силен за да победи Роберт(или по-точно демона в тялото на Роберт) и това означава , че ще яде още бой за напред :lol:

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Мар 04, 2006 5:59 pm 
Аватар

Level 2 на Ueki се появява чак на 44 епизод, но не ме питайте ко представлява, щот и аз не знам... а ина4е ето епизодите до 51 с имената им и кога предстоят да излязат:

еп. 40 - Law of Wonderful "Ai" (2006-01-02)
еп. 41 - Law of the Real Thing and the Impersonator (2006-01-09)
еп. 42 - Law of Team Barou (2006-01-16)
еп. 43 - Law of Lady Pose (2006-01-23)
еп. 44 - Law of Ueki Level 2! :shock: дългоочаквания втори левел :shock: (2006-01-30)
еп. 45 - Law of the Attack from the Past (2006-02-06)
еп. 46 - Law of God, the Girl and the Future (2006-02-20)
еп. 47 - Law of Anon who became God (2006-02-27)
еп. 48 - Law of the Fourth Election (2006-03-06)
еп. 49 - Law of the Ten Stars (2006-03-13)
еп. 50 - Law of Ueki vs Anon (2006-03-20)
еп. 51 - Law of Blank "Zai" (2006-03-27)

ако някой знае за по-нататъшни епизоди да съобщи (ако изобщо ще има други...)

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Мар 10, 2006 2:58 am 
Аватар

ох............................................................... Толкова много се смях, че няправо нямам сили да пиша. :lol: :lol: :lol:
Силата на Мори не само се оказа брутално тъпа, но и май излиза, че е и брутално силна! :lol:
А Ринко ме удари в земята с двете си идиотски сцени. :D
Само тоя Анон, мале как ми лази по нервите, не е истина! :evil:

Претенциозност до дупка му е цаката, казвам претенциозно претендирайки за претенциите си.
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Мар 10, 2006 10:32 am 
Аватар

Като гледам май 51 ще е последният...

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Мар 10, 2006 8:14 pm 
Аватар

Такаммммм сега ще кажа какво мислим за туй нещо.
Анимето е.......амм......то е комерс. Комерс от всякаде, може да се гледа, има саунт трак. Графиката се опитва да върне доброто старо време.
Но просто.......след като изгледах ЕВА-та това аниме ми се вижда......да кажем че е на последно място в класацията ми.
Жена която се бие и прави глупави неща. Това съм го виждал вече.
Главния герой е комичен, но когато трябва да се бие става звяр. (Оан Пиис, ДБ, ДБЗ, DBGT) не виждам трагизъм, няма действие, вървът......от село в село бият се и има лош който никога не могат да победят.
Та го гонят, ли гонят и не могат да го хванат. Изглежда че всеки епизод им е последен......но те винаги ще победят. Епизод за епизод.

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 8 от 14 [ 202 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 14  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]