|
Дата и час: Съб Фев 01, 2025 6:56 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Съб Мар 01, 2008 7:55 pm |
|
CaBa |
Модератор |
Регистриран на: Нед Мар 12, 2006 12:17 am Мнения: 14913 Местоположение: Сливен
|
Ерза си беше ясно, защо нищо ненаправи. Старите и приятели не ги е виждала от толкова време, а очевидно има и нещо друго, какво очаквате като ги види още и да ги запука ли ?
Иначе интересното от това което видях е, че само наще не бяха затворени в картите.
Както и да го гледам, Ерза ми мязаше на робиня в предния чаптър, и явно и тея са биле с нея, и са и помогнали да офейка или тя ги е цакнала и е офейкала :>. Иначе е сигурно, че онова което строяха е тази кула.
Лошото е, че 77ми чаптър няма да е за това което предполагахме
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Съб Мар 08, 2008 6:16 pm |
|
Zenith |
|
|
Регистриран на: Чет Ное 08, 2007 10:14 pm Мнения: 3686 Местоположение: Къде ми е портфейлът?
|
И на мен различните имена ми направиха впечатление,но няма да се изненадам,ако просто се подвизава с различни псведоними.Все пак видяхме,че не му е чиста работата и,че крои кофти работи,включващи натсу.Плюс,че репликата за това как щяло да стане скучно много мязаше.Ма кой знае,тепърва ще разберем.
Аз на този оt Rave не му помня името.Преди толкова време я четох,че съвсем ми е изчезнала от ума...
Jubia е просто уникална.Аз даже си помислих,че ще накаже Луси само задето е докоснала двойника на Грей-сама.
_________________ ...всичко се свежда до секс и насилие,обикновено в комбинация...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пет Мар 14, 2008 6:26 pm |
|
Zenith |
|
|
Регистриран на: Чет Ное 08, 2007 10:14 pm Мнения: 3686 Местоположение: Къде ми е портфейлът?
|
От това ,което видяхме,мисля,че са по-скоро я роднини,я нещо като формър накама,които обаче си пречат сега.Щото Sieg не изглеждаше никак доволен от съществуването на Джерал.Но скоро трябва да разберем...
Ерза как само го повали онзи,чак ми дожаля за него,но поне се върна към старото си аз мацката.
А онези четиримцата в лодката няма да ги коментирам просто.
_________________ ...всичко се свежда до секс и насилие,обикновено в комбинация...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пет Мар 14, 2008 6:51 pm |
|
Zenith |
|
|
|
Твърде вероятно ;p
Обаче от това,което ни е показано за Sieg не ми се струва човек,на който му дреме за Съвета,камо ли за две-три армийки.По-скоро той е имал планове с това,ама Jeral се меши ,където не му е работата.Пък и Sieg иска Натсу,а Jeral май не му е фен.
Каквото и да е,ужасно много ме чопли отвътре.;рр
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|