Дата и час: Пон Фев 24, 2025 7:21 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 5 от 6 [ 76 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Мар 04, 2008 11:26 am 
Аватар

Log In-нах се, за да драсна в тази тема.

В 90% от случаите съм съгласен с поведението и изразите, които използва "дебелият чичко". Аз не бих си показал негативното отношение по този просташки начин само в 10% от случаите. И недейте си прави мнението само по това, което показват. Максимум 5% от "кандидатите за слава" да сте видели. Колкото до това как това се отразява на психиката на "децата" - навярно не повече от Новините в 8, които всеки ден правят пребрявания на труповете в страната, или средностатистическият американски филм, който показва мръсотии всяка вечер.

Аз гледам предаването заради малкото хора, които притежават "the whole package" и могат да пеят.

Хайде, със здраве - "който зло не мисли".

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Мар 04, 2008 11:55 am 
Аватар

Интересното е че спорите с презумпцията, че Music Idle е риалити шоу, имащо за цел да превърне някой/някоя в новата "музикална звезда на България", а всъщност е единствено с цел да е шоу и като такова да печели рейтинг и да прави пари на продуцентите. Тва дето победителите печелят осигурена музикална кариера... как въобще се връзвате на тия глупости? Малко ли подобни конкурси е имало досега? И какво е станало от победителите? Ако не сте забелязали, в зависимост от това кой ги е забелязал и как са се развили нещата, въобще не е имало значение кой е спечелил. Оня новия вокал на Д2 не стана победител, но е може би най-известния от онова състезание дето беше с него там и т.н.
Освен това, както и самото жури казва, те не слушат всички кандидати(физически невъсможно е), а преди да ги пуснат при тях ония, които виждате по ТВ-то, ВСИЧКИ минават предварително през едно жури дето ги отсява - и ако не сте забелязали СЛУЧАЙНО(или просто въобще не мислите) те не ги пускат по певчески/физически данни. Избират ги по шоу-потенциал - и накрая се явяват разни Кен Лиевци, или оня фен на дунав русе с wind of change - има потенциал за teh drama -> хляб и зрелища -> пристрастия -> love/hate към авторитетите(журито) - нещо много типично за БГ -> скачащ нагоре рейтинг -> пари за продуцентите.
Затова тоз дебелия си е точно на място там и си върши работата отлично, че накрая и бая голям бонус ще заработи от това, че 20% от рейтинга(примерно) се дължат на него.

А иначе по-пряко по темата...
Прочетете първото изречение на Паисий Хилендарски в "История Славянобългарска": "О неразумни и юроде!".. Той може и да е бил свещеник, но не е бил тъп. В много случаи една пряка обида върши идеална работа за обидения човек да преминава в defense mode и често за да опровергае това се опитва да се оправи, а пък тотално загубените случаи(тези с невероятното самочувствие) се виждат в опозиция на нечие (донякъде) авторитетно мнение и са посрамени пред голяма публика, дето току виж им завряло егото там където трябва.
Тва е доста свободно сравнение, но се надявам да ми схващате идеята. Когато нещо не струва, но претендира за повече никакви завоалирани критики не вършат работа. Това, което фънки, и другите - когато са крайно критични, е правилно. Може би начина по който го правят не е на 100% правилен понякога ма нвм

tl;dr

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Мар 04, 2008 2:06 pm 
Аватар

Фънки е обида за човешкия генетичен фонд.Това,че понякога е прав за участниците не означава,че трябва да се държи така високомерно с всички. :evil:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Мар 04, 2008 4:28 pm 
Аватар

VEGGETTO написа:
Ей как мразя хора да се заяждат.
Wikipedia написа:
Kisean Anderson (born February 3, 1990), better known by his stage name Sean Kingston, is an Jamaican reggae singer and rapper.

Наистина рапира, ама сам си пее припевите и наистина ги пее.
Пък във предишния ми пост дадох и други примери, а ги има и още много. Разбирам те, какво имаш впредвид, обаче при положение че конкурса е обявен за пеене, нямат право да гонят човек, преди да е изпял и един тон, само щото бил дебел...

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Мар 04, 2008 4:37 pm 
Аватар

Мисля че да но не съм напълно сигурен.

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Мар 04, 2008 10:56 pm 
Аватар

Начетох се на глупости... Всъщност наистина колкото и да се отказвате да го признаете, вие си гледате риалити шоутата за интрижката... Да има кво да коментирате, да си намерите кой да псувате. Едно ще ви кажа... Фънки дали може да пее, не знам... Свирил е с изключително талантливи хора, не слушам Ревю но братята ми са отраснали с него толкова, че да си изградя мнението си за тях. Тука няма мислене тип "Критиците са просто неуспяли актьори", бил е музикант, има компетентно мнение кое е фалшиво и кое е истинско. Не говорим нито за личност, нито за самочувствието че могат да пеят, нито за нищо друго...

Говорим за самото пее... Изсилва ли се, бърка ли извивките, вьобще пее ли нещо вярно... това гледа той и отговаря със "тираджийския" си език само когато му се опълчат, защото е дебелак и предполагам че е свикнал на нападки... Не знам... НЕ МЕ ИНТЕРЕСУВА! Затова и не гледам Мюзик Айдъл, защото хората злоупотребяват с правото си на лично мнение и искам да гледам певец как пее... Не му искам личното мнение за журито, нито искам да го чуя дали мисли че може да пее... Искам да го чуя дали МОЖЕ или НЕ МОЖЕ да пее...

Ако тоя Дебел Фънки грешеше толкова много в преценката си, другите съдии са там да го оборят... :wink:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Мар 04, 2008 11:29 pm 
Аватар
Мародераторче

Местоположение: Kame House: Where the beaches are fine, and the bitches are finer.
Ми аз да повторя ли моето мнение
не става с директни обиди когато можеш да ги направиш на нищо с две три правилно казани думи
когато той ги псува така се създава впечетление че просто той е зле и всички си мислят че той им е виновен че не могат да пеят и не са ги приели
детска логика но съм убеден че точно така става
доказват го темите в няколко форума които съм виждал които са против него
простак и тъп е защото не може да намери по-добри изразни средства
и така даже пада под нивото на всички :roll:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Мар 05, 2008 1:44 am 
Аватар

И аз пак да кажа, основно ме издразни със две негови действия. Едното беше когато изгони дебеланкото без изобщо да го чуе, второто беше когато си запуши ушите с фунии преди да почне да пее една мацка. Тоя човек е торба с лой и предрасъдаци. На всичкото отгоре е арогантен, та се не знае. При това грубо арогантен. Тая цялата комбинация го прави достоен за цел на една групова масака!

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Мар 13, 2008 1:51 am 
Аватар

Фънки си има начин за оценяване.Това че понякога обижда някой е защото не изка да го остави да се изложи по нататък....

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Мар 13, 2008 11:11 pm 
Аватар

уууууууу не съм чел никакви постове
скивах фънки и понеже в работата го обсъждахме и прочетох във вестника кой е (мда вестниците се четът)

според мен НЯМАш право да свикваш конкурс и да унижаваш участниците, незнам какъв педантичен шибаняк трябва да си
ОСОБЕННО когато си нямаш и хабер от музика
пример фънки нито може да пее нито нищо ВЪПРЕКИ това е "жури" в тва смешно (мюзик нещо си) и унижава участници
хора като него трябва да направят услужа на телевизйонната индустрия и да си пръснат тлъстите глави

НЕ Е ПРАВ

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Мар 13, 2008 11:21 pm 
Аватар

xads написа:
Фънки е прост селянин,НО явно знае как се изкарват пари.Като им казва "грозна си като смъртта" и т.н. според мене просто се прави на интересен.Той един вид се опитва да имитира Слави по начина,по-който Слави заявяваше на някои участници,че просто трябва да стъпят на земята.За жалост Фънки се справя на нивото на недорасъл ученик.Фънки е нещастник,въпреки че ми е смешно как ги "храни",но я си представете,че вие сте на мястото на "адски грозния като смъртта" или "дебелият,който трябва да отслабне".Другото,което ми направи впечатление е,че той си гласува за когото си хареса.Казва примерно ти имаш готин нос и айде...ДА.Супер изкуствено се държи според мене.Но за да не го храня само ще кажа,че може и да има едно две оправдания:
1.ТОЙ Е ПРОСТ
2.Приемаме,че да слушаш идиоти цял ден донякъде те изнервя,но като професионалист(какъвто се води)трябва поне МАЛКО да се въздържа
3.Относно коментарите му за облеклото на когото и да било(имайки предвид,че той носи съвсем обикновени дрехи)-това го приемам,защото който има претенции как той е облечен може да си ги завре отзад тъй като Фънки не е човек седящ на сцената,а управлява нещата зад завесите.
4.Приемам факта,че има някои участници отчаяно нуждаещи се да бъдат сложени на място,но той отрязва много "невинни" да ги наречем
5.Фънки Е ИДИОТ

Абе ти чуваш ли се бе...
Бил Прост и Идиот и тн и тн...
А пък само не разбрах от къде ти хрумна идеята че се правил на Слави ....
Вземи се осъзнай малкоооо

И да... Много ясно че е прав..Идват хора които просто са Музикални ИНВАЛИДИ 1-ва степен..
И кво очакваш да им каже "миии добре пеете..ама не достатъчно"
Ми много ясно че ще им каже истината....поне оня от среща да разбере,че наистина не може да пее....а не после да ходи и да се излага на др места......
За мен Фънки е най-големият пич от журито и много добре си прави като си им казва често и откровенно какво мисли ......

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Мар 14, 2008 10:47 am 
Аватар

Според мен са го сложили там да прави шоуто, всяко такова предаване на запад си има по един такъв. :roll:
Аз нехаресва отношението му, ама за това е там човека - да дивее и да го мрази народа. :P

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Мар 14, 2008 7:51 pm 
Аватар

не знам дали е прав ама е Дебел :x
=)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =))

Изображение
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Мар 14, 2008 7:54 pm 
Аватар

Прав е!

Журито тази година е изключително добре подбрано.

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Мар 16, 2008 10:16 pm 
Аватар
Bass addicted
Bass addicted

сички са ок , фаворитка ми е Люси , само ако Есил Д. я нямаше и щеше да е перфектно , ииии да Фънки rlzz :)

Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 5 от 6 [ 76 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]