Дата и час: Пон Фев 24, 2025 7:07 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 4 от 6 [ 76 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Мар 03, 2008 5:27 pm 
Аватар

Funky е готин ,но понякога наистина дразни

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Мар 03, 2008 6:05 pm 
Аватар

Seyl написа:
Funky е готин ,но понякога наистина дразни

Мдам. Всички го мразят, защото казва истината на хората. Наистина понякога прекалява, но нали трябва да има някой който да стряска участниците.

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Мар 03, 2008 7:56 pm 
Аватар

Фънкито е прафф!

"Пеенето" на тва адвокатче е ужасТ!!!! :lol:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Мар 03, 2008 10:11 pm 
Аватар

VEGGETTO написа:
dantemp написа:

VEGGETTO написа:
Нямали кой да им каже че са смешни, нямат визия и данни. Дебел Backstreet Boy нема, както и дебела Spice girl.

Имената Sean Kingston и Missy Elliott говорят ли ти нещо?
И конкурса не беше ли за пеене? Тва сега го чувам, че търсели хора с "визия" ...

Edit: http://musicidol.btv.bg/news/view/5
Ако ми кажеш къде в условията за участие е упоменато да си секс символ... тая чалга съвсем ви е разбъркала мозъците...

А на тебе POP говорилите нещо брат, Missy Elliot и Sean Kingston пеят рап - тамо може да си с тенекиени зъби, със седем емблеми на VW и Mercedes по врата, да си излязал от затвора, да са стреляли по тебе и т.н. - Все става.

О да, Beatuful Girl и I'll Take You There са такива чистокръвни рапове...

Spokesman Of Madness написа:
danteamp написа:
Имената Sean Kingston и Missy Elliott говорят ли ти нещо?

Точно за Шон Кингстън не мисля ,че е редно да споменаваш защото баща му е шеф на една от най-големите продуцентски къщи в щатите :roll: От тука вече трябва да ти е ясно колко може да пее :roll:

Ми не, аз няма да си ПРАВЯ ИЗВОД дали може да пее, ами бих предпочел ДА ГО ЧУЯ дали може да пее, а от това което съм чул, пее доста добре.

Като не ви харесват примерите с "дебелите рапъри" които изобщо не са POP*, какво ще кажете за нашия прекрасен Азис? А помните ли какво представляваше вокала на победители на последната Евровизия? А помните ли как изглеждаше Тина Търнър в последните години на кариерата си?

*Pop идва от Popularity което общо взето е равно на Comersial, а Мисито е такъв здрав комършал, че свят да ти се извие...

И все пак, ТОЯ КОНКУРС НЕ БЕШЕ ЛИ ЗА ПЕЕНЕ?

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Мар 03, 2008 10:51 pm 
Аватар
Spamoza Vulgaris

Добре, а каква беше тая простотия да пуснат тоя мангал нещастен днес? :shock: Фънки що не му се заяде? Е извининявай ама точно на тоя мангал щях да му посоча вратата преди и да си е отворил устата....и цели 2 песни на "марая кериту" изпя. За такива подкрепям Фънки с 2 ръце....да ги храни колкото му душа иска :o Дори и за шоуто не ставаше.... :?

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Мар 03, 2008 11:02 pm 
Аватар

Ей как мразя хора да се заяждат.
Wikipedia написа:
Kisean Anderson (born February 3, 1990), better known by his stage name Sean Kingston, is an Jamaican reggae singer and rapper.

Говориш ми за човек, който представлява никакъв интерес за мене.
Ти сложи Missy Elliot и тоя под един покрив.
Регето междо другото е стила, в който се възпява оптимизма и вярата в доброто и там........... и няма почти никакви критерии и тия работи дето ще ги пиша надолу.
Не, разбери това не ти е америка, не е ЕС това си е чиста доза телевизионна кумерсия, възхваляване на идеала че човек нетрябва да е с наднормено тегло, а да отговаря на наложените от обществото норми за красиво тяло. Не твойте, не мойте, не на народа, а на шибаното човешко презрение, издребняване и "на моя кокъл е по-голям".
Нас може да ни интересува как пеят хората, но тия зад кулисите ги боли оная работа. Тях ги интересуват парите, всяка гавра с човешкото тяло, нещастие, самоосъзнание и др. носи интерес на публиката, забавление - "ха виж го тоя как се разрива".
Funky може се прави на метъл и да организира там неговите си работи, ама дефакто чалгата му носи паричките.
Иначе тогава защо ще пускат тия убитаци - като оня от сегашното шоу дето дойде да си търси работа, или тоя Милен дето пя на "американски"
Следващите кръгове тия дето могат да пеят, ще им изкарат кирливите ризи и ще се подиграват с тях. Който издържи успява

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Мар 03, 2008 11:20 pm 
Аватар

фанки е единствения свестен в зурито мозе да е строг но спазва регламента спуснат от продуцентите мозе да по прекалява по някога но и
на някои от вас да му мината пред 1000 кретена там за един ден и тои ще
вземе да издивава

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Мар 04, 2008 12:14 am 
Аватар

Ххахахаха Фънки е само добър когато не къса ако съдя по настроението на участниците.Ако те пусне о,даааа той е супер пич нам си кво бла бла ама ако не те пусне почват тежките псувни и пак нам си к'во бла бла. :lol: :lol: .Аз вече си казах мнението.

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Мар 04, 2008 12:27 am 
Аватар

ФЪНКИ И ДЪРТИЯ > ДВЕТЕ ШМАТКИ ..... ИЗВОД: ФЪНКИ ОУНЗ

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Мар 04, 2008 12:34 am 
Аватар

Съжалявам но ако и при мене дойдат някви надути циганета (и не циганета, да не звуча като расист) дето си мислят че могат да пеят а са някви супер зле ще се издразня. имаше хора които пяха ужастно а се имаха за велики, и аз бих ги изпсувала, разбирам Фънки напълно.

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Мар 04, 2008 12:42 am 
Аватар

Цитат:
kris_maturata каза: (преди: току що)
Vijte kolko sum golqm i mluknete ve4e

Тва е негов коментар под видеото... Всъщност Фънки и Слави са най-добрите съдии... Не съм гледал абсолютно всичко, гледал съм части като тая...

Има самочувствието че може да пее... но не може... тва е...

Предаването е тъпо и според мене няма никакъв смисъл. В миналото предаване Слави им разправяше, че не иска да е фалшиво, иска да преуспее тая Невена ли е ква е със истинска музика...

Накрая Невена спечели и със Слави направиха ужасен чалга "хит"...
Еми... Риалити шоутата, и НЕ САМО В БЪЛГАРИЯ... не струват за нищо...

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Мар 04, 2008 12:43 am 
Аватар

Аз заради тоя Фънки съм си обещал другата година да ида само искам да има некой такъв като него ми знае и да му строша глава. :o

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Мар 04, 2008 1:00 am 
Аватар
Мародераторче

Местоположение: Kame House: Where the beaches are fine, and the bitches are finer.
Да де ама тоя не е чувал че един човек може да се насоли и по по-умен начин.
извод:Фънки е селски бек,незадоволен и вероятно импотентен,който си мери,с извинение,пишката като са му дали малко публичност :roll:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Мар 04, 2008 2:07 am 
Аватар
RyuKo FanSubs

Абе на Фънки публичността не му е проблема... Както писах по рано - той преди години беше МНОГО по-готин. И определено изглеждаше по-благо (нооо все така дебел /не дай си Боже/). Иначе (ако не се лъжа) той и Амебата бяха към групата на Милена (песента "Опитах се да светя като крушка, опиъах се какво ли още не... - не помня заглавието). Самият Фънки НЯМА музикално образование. Тъпо е, че е жури на музикален конкурс.
Какво да ви кажа - прави се на интересен заради шоуто. В случая - дразни ме. Нямам си и представа какво го е променило толкова (не сме се виждали от няколко години)... Може пък директорското място и топлата службица да са си казали думата...
Най ме дразни това, че няма нито една вярна музикантска забележка. Дразни ме и това, че не забелязва когато участниците успеят да изпеят поредица от сложни интервалови скокове и не се объркват при ладово-тонални промени.
В момента се "разкъсвам" м/у старото си мнение от преди години и това, което видях в това злополучно шоу... :?

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Мар 04, 2008 8:45 am 
Аватар

А ми е много интересно ако него го нямаше колко хора щяха да пуснат... Колкото са се появили...

Не е тва идеята... :wink:

Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 4 от 6 [ 76 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]