|
Дата и час: Пет Яну 31, 2025 7:51 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Нед Мар 09, 2008 11:23 pm |
|
Kyuraku |
|
|
|
jikaaaa написа: Ескаливур на Сабер(Fate/Stay Night)
И аз съм на това мнение .Excalibur - а е велик!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пон Мар 10, 2008 12:57 am |
|
SHADOWSONG |
|
|
Регистриран на: Съб Мар 31, 2007 11:48 am Мнения: 2219 Местоположение: Харманли!The town :D!
|
shadow_dweller написа: За мене най-лудия слорд е Samehada (на Кисаме от Наруто)
Самехада рулзз каде ще видиш меч направен от люспи покрити със голямо количество бинд , и никога не е показвана най долната му част., макар че и на Клауд, Забуза , Гътс и на оня от Арлонг парка са диви.
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пон Мар 10, 2008 3:57 pm |
|
Blinkers |
|
|
Регистриран на: Вто Яну 02, 2007 3:40 pm Мнения: 1011 Местоположение: Стара Загора
|
pisulka_sensei написа: Pa1N написа: Доста труден избор. Аниметата са пълни със срхотни мечове но все пак бих казал ,че Dragon Slayer-a на Гатс е най-изрудския. Така е. Тотално съгласен. На първо място този меч задължително.
И аз съм за Dragon Slayer.
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пон Мар 10, 2008 9:22 pm |
|
Sunlance |
|
|
Регистриран на: Пон Ное 05, 2007 12:07 pm Мнения: 695 Местоположение: Варна (Water7) =]
|
Несъмнено едни от най-красивите мечове или по-точно катани,пренадлежът на Ророноа Зоро от One Piece .Всички катани са част от колецкията мечове на древен майстор,които е направил само 21 различни,които сега са разпръснати из света,Зоро притежава 3 от тях,а общо е имал 4 (едната му я корозираха и той я смени) . Също така,според мен те са с най-красиви имена.Зажалост аз неможах да намеря никакви техни изображения,но ето все пак имената.
Sandai Kitetsu - това е прокълнатата катана на Зоро и според мен е най-красивия от трите му катани!
Wadō Ichimonji - бялата катана,подарък от неговия учител.Много красива и всъщото време семпла катана,тя заема най-голямо място в сърцето на Зоро,защото е пренадлежала на неговия спаринг партнъор на младини,която почина в инцидент.
Цитат: Shuusui - Ааааа.....това е черната катана,която той наскоро взе от зомбито на древния самурай.Много мноооого красива
Всички тези мечове са много красиви и според мен определено могат да се квалифицират за едни от най-добрите мечове в аниме света.
Маркирам спойлери. Моридин
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пон Мар 10, 2008 10:50 pm |
|
crazy_little_crow |
|
|
|
Картинка за Sunlance
http://www.animegalleries.net/albums/us ... 34/lb7.jpg
мисля че се виждат достатъчно добре ,но е доста голяма
Съгласна съм с мнението на Zenith тези средновековни мечове ми изглеждат прекалено масивни -харесват ми по-елегентните /нека така да се изразя/ банкаят на Ичи е много сладък с тази верижка най -накрая и е абсолютно черен
Иначе мечовете на половината герой от Кеншин ме радваха - на повечето не помня и и имената
Иначе от по-масивните ме радват тези на Claymore , Pasa sword от Chronicles of the Cursed Sword / манга / и още стотина други ... и тези Зоро ме радват
Последна промяна crazy_little_crow на Вто Мар 11, 2008 12:28 am, променена общо 1 път
_________________ Makoto by Erendis <3 <3 <3
If life gives you lemons, make grape juice and let the world wonder how the hell you did it ^.~
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Вто Мар 11, 2008 1:05 am |
|
altostratos |
|
|
|
Sunlance написа: ...
Ето един човек да мисли като мене и на мене ми харесва Sandai Kitetsu,ама не знаех,че са 4 май съм изпуснал сериа.Знам,че беше купил прокълнатата от един старец,който му дади и една друга.Която също имаше черна ножница,но несъм сигорен дали говорим за една и съща катана.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Вто Мар 11, 2008 8:23 am |
|
Sunlance |
|
|
Регистриран на: Пон Ное 05, 2007 12:07 pm Мнения: 695 Местоположение: Варна (Water7) =]
|
Ами то е спойл , Spoiler написа: ако си гледал арката с Ениес Лоби ще знаеш,че накрая Зоро се сбива с един Rust Man ,който унищожава неговата Yubashiri и сега в Trhiler Bark арка,дето почна,той си взема новата катана.
Което прави общо четири.
Иначе меча на Гътс както каза един приятел мяза на близалка
Маркирам спойлер. Моридин
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|