|
Дата и час: Съб Фев 08, 2025 12:19 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Нед Яну 13, 2008 5:49 am |
|
Super_Beast |
|
|
Регистриран на: Вто Яну 24, 2006 9:40 pm Мнения: 7954 Местоположение: FIRELINK SHRINE
|
накрая имаше на земята петольчка от крьв..такава дето му е на рькавиците..мисля че сега е нещо като трапнат в миналото си...ама трябва
да го вьрнат само и само защото е главен герой..
_________________ It`s Over 9000!!!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Нед Яну 27, 2008 2:23 am |
|
Angie |
|
|
|
и кво сега, Алу-чан гътнаха ли го последно? вярно, накрая имаше петолъчка, ама той таковата, леко изчезна май XD. aма то и това не върви, главния герой, 500 годишен ала бала, да гиберяса така бе някакси не ми се вярва че наистина е хвърлил топа (или просто не ми се иска), все пак, кво е Хелзинг без Алукард, така де!
_________________ Hey you, don't you tell me there's no hope at all
Together we stand, divided we fall
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Нед Яну 27, 2008 9:41 pm |
|
bogy_shashav |
|
|
Регистриран на: Съб Сеп 23, 2006 6:45 pm Мнения: 1074 Местоположение: Окопите около бананова република Уъркшопия
|
Алукард е показал изключителна изобретателност що се отнася до оцеляването, но предвид начина по който беше убит този път, мисля че е окончателно. Същността му се пръсна на безброй частици. Заради шрьодингеровата котка, той е едновременно навсякъде и никъде, но няма възможността да го контролира, за разлика от котака. Неправилно е да се каже, че Алукард е мъртъв след като той по-начало не е жив от 400 години пък и сега не е заличен, но няма друга по-подходяща дума за това което му се случи.
_________________ “Бъди възторжен идеалист, смел до безумство, влюбен в България до фанатизъм, честен до самопожертване…”
http://drunkethics.blogspot.com/
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Чет Фев 07, 2008 3:43 pm |
|
Spokesman Of Madness |
|
|
Регистриран на: Чет Сеп 28, 2006 10:43 pm Мнения: 2496 Местоположение: In the world oф bullshits
|
90-ти е аут! Следващия ще е на 29-ти тоя месец!
Алукард сдуха,както си и мислих Улолтър е на път да го последва заради тая с пушката, а Виктория ще натупа дебелия очилат гей.Дъ енд
_________________ Fuck this shit...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Сря Мар 12, 2008 11:34 am |
|
Super_Beast |
|
|
Регистриран на: Вто Яну 24, 2006 9:40 pm Мнения: 7954 Местоположение: FIRELINK SHRINE
|
eliira написа: амм...кога излиза следващия чаптър и те всъщност на колко време излизат????
Попринцип излизат на месец,месец и половина.
_________________ It`s Over 9000!!!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|