|
Дата и час: Пет Фев 07, 2025 3:14 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
Страница 1 от 1 [ 9 мнения ] |
|
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Музика:Trivium Публикувано на: Вто Мар 11, 2008 3:19 pm |
|
Wizarda |
|
|
Регистриран на: Чет Яну 04, 2007 10:01 pm Мнения: 2739 Местоположение: Delta Quadrant
|
Trivium is a metal band from Orlando, Florida. They formed in 2000, and after three years, released a demo. The demo helped them to get signed to Lifeforce Records, where they released Ember to Inferno. Following on from this, they were signed to Roadrunner Records and released Ascendancy. Their popularity grew, as their next, and most recent album, The Crusade peaked at #25 on the U.S. Billboard 200 and #7 in the UK. They have toured many countries and played alongside many different bands, including Iron Maiden, Metallica and Machine Head. Originally Trivium were a metalcore band, as is heard on their first two records. Recently, they have developed a more thrash metal sound as heard on their most recent album.
Band members
Current members
* Matt Heafy - Lead vocals, Lead & Rhythm guitar (2000–present) * Corey Beaulieu - Lead & Rhythm guitar, Backing vocals (2003–present) * Paolo Gregoletto - Bass guitars, Backing vocals (2004–present) * Travis Smith - Drums, Percussion (2000–present)
Former members
* Brent Young - Bass guitars, Backing vocals (2001–2004) * Jarred Bonaparte - Bass guitars, Backing vocals (2000-2001) * Brad Lewter - Lead vocals (2000) Genre(s) Thrash metal Metalcore (earlier) THE BANDTrivium (2002) Ember To Inferno (2003) Ascendancy (2005) The Crusade (2006) Shogun (2008) Официален сайт http://www.trivium.org/ Някои Песни:Becoming the DragonDeparture( жалко че няма официален клип :/Dying In Your ArmsЛично мение: Доста добра група 1 приятел ми даде няколко техни mp3's и ми харесаха доста препоръчвам ги! Самата дискография я има в замунда-та
Последна промяна Wizarda на Нед Дек 28, 2008 8:20 pm, променена общо 2 пъти
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Вто Мар 11, 2008 6:21 pm |
|
Wizarda |
|
|
Регистриран на: Чет Яну 04, 2007 10:01 pm Мнения: 2739 Местоположение: Delta Quadrant
|
Hedon написа: Ето ги и "новaта Металика".Най ми хареса Ascendancy.Между другото в предстоящия албум Matt Heafy е казал,че ще се опита като стил да докара вокалите на Rob Halford от Judas Priest. До автора на темата:Ако са ти харесали тези ти препоръчвам да чуеш и първия албум на Bullet For My Valentine(The Poison).Въпреки че,някои хора много ги плюят,смятам че ако се погледна с обективно око са една доста талантлива група. BFMV ги слушам от време на време ама сега съм на вълна Doom Metal O.o
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Вто Апр 29, 2008 3:51 pm |
|
dadaadda |
The No-Goodnick |
Регистриран на: Пет Май 04, 2007 5:05 pm Мнения: 9845 Местоположение: PervTown
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Вто Апр 29, 2008 10:04 pm |
|
Darkstalker |
СЕЛСКИ БЕКs |
Регистриран на: Пон Сеп 12, 2005 6:26 pm Мнения: 3158 Местоположение: none
|
me not metalcore fan ... и не ме кефят ...
|
|
|
|
Заглавие: Re: Музика:Trivium Публикувано на: Нед Дек 28, 2008 5:08 pm |
|
Karibdus |
|
|
Регистриран на: Съб Ное 01, 2008 1:36 am Мнения: 3340 Местоположение: MetalLand
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Музика:Trivium Публикувано на: Нед Дек 28, 2008 8:17 pm |
|
Wizarda |
|
|
|
frozen написа: аз лично съм много доволен от Shogun това ме напомни,че трябва да ъпдейтна темата
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Страница 1 от 1 [ 9 мнения ] |
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|