Дата и час: Съб Фев 22, 2025 9:18 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 14 от 32 [ 473 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 32  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Мар 07, 2008 8:59 pm 
Аватар

Bars:
:lol: Наясно съм, че инцеста се е срещал в миналото, дори е било доста разпространено, и знам какво означава... нека не се повтаряме :wink: Нямам нищо против да се правиш на голям разбирач и веднага щом някой каже лоша дума за твоето любимо аниме да отвърнеш със същото за съответния човек, според мен ти си дечкото в ситуацията :wink: Смятам, че всеки има право да изложи позицията си - моята е че анимето не е нищо особено :roll: ако ти се спори ок, убеди ме че не съм права, но не постъпвай като децата :arrow: да се нацупиш и да си бръщолевиш глупости по мой адрес :) Надявам се да постъпиш зряло и да си направим диксусийката без лични нападки :mrgreen:

П.С. не съм твоето момиченце :idea: запомни занапред :wink:
П.С.С. Safiir благодаря че ме светна, че този момент присъства често в аниметата... бях го срещнала в още едно аниме, но не обърнах внимание...

И най-изкусната ръка е само слугиня на мисълта. (О. Реноар)
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Мар 08, 2008 9:22 am 
Аватар

Не си ме разбрала, просто от начина, по който реагира, (ама те се натискаха :shock: ) плюс аватара и ника ти ми се стори, че си доста малка, затова реших да те светна малко. Не знам къде си видяла лични нападки в мнението ми, защото със сигурност няма нищо такова, плюс това Elfena го харесвам, но изобщо не ми е любимо аниме. В случая ти се цупиш, защото съм ти казал моето момиче и като цяло съм писал малко покровителствено 0о
Ок, не си моето, плюс това не съм искал да те засегна - дишай ;)

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Мар 08, 2008 10:33 pm 
Аватар

Хубу чесасе натискали,ами нали е аниме искат го направят по интересно :) и като гледам успяха.Ето едно просто решение,автора е решил така и толкос.Е нали видяхте последната сериа той се целува с Lucy а не с брачетка си.

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Мар 08, 2008 11:04 pm 
Аватар

Ако трябва да се замислим, 100 пъти по-перверзно и нередно би трябвало да бъде той да се целува с момиче, което е сериен убиец-социопат и е заклало пред очите му цялото му семейство.... само че по всеобщо мнение (и мое лично) това е най-въздействащият епизод в цялото аниме, просто носи невероятен емоционален заряд.

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Мар 09, 2008 10:17 am 
Аватар

Начина по който реагирах, беше предизвикан от отвръщението, че те са роднини :x Според мен това е гнусно/грешно/болно както искате го наречете. Както и да е, да не затлачваме въпроса :)
А колкото до това, че мина и през убийцата :o това определено доказваче този много лесно прощава :roll: Никой нормален човек не би се целувал с убиеца на 2ма члена от семейството, освен ако не е някакъв вилънуонабий , а на мен ми се стори че не го предствят в такава светлина... Но това е все пак аниме и не е задължително героите да са реалистични, специално този епизод е направен да скандализира (разгледано от тази гледна точка).

И най-изкусната ръка е само слугиня на мисълта. (О. Реноар)
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Мар 09, 2008 4:27 pm 
Аватар

Можеби след толкова години и е прустил.И без това са харесват,това го разбрах още от както ги дадаха малки.

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Мар 09, 2008 4:29 pm 
Аватар
Пантсу Мастър

altostratos написа:
Можеби след толкова години и е прустил.И без това са харесват,това го разбрах още от както ги дадаха малки.

На негово място ти щеше ли? ><

Изображение

I pity the FOO!
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Мар 10, 2008 4:25 am 
Аватар

Safiir написа:
altostratos написа:

аз да спомена, че не бих, между другото ^^

P.S. Пиша главно, защото от доста време ми прави впечатление заглавието на темата ... не може ли някой мод да преименува на .:: Elfen Lied ::. или ~ Elfen Lied ~ или нещо такова ...

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Мар 10, 2008 7:38 am 
Аватар

Хареса ми анимето

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Мар 10, 2008 9:07 pm 
Аватар

Едно мога да кажа - за добро или зло завинаги ми остана в паметта :lol:
И честно казано ми трябваха няколко дни за да се престраша да излизам отново по тъмно :P ( може би е защото Elfen Lied ми беше първото аниме с брутални убийства, не съм сигурна :dontknow: ) Но все пак си заслужава гледането :)
PS: Ако сте от по-страхливия тип хора като мен си дръжте по една бухалка до себе си, за всеки случай :mrgreen:

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Мар 10, 2008 9:23 pm 
Аватар

кървища на ниво илюстрирали са хората в лошата им страна или по точно са показали само боклуци анимето много ми хареса няма друго с толкова кръв като това и също трагедията ме докара до сълзи :(

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Мар 10, 2008 11:15 pm 
Аватар

Safiir написа:
altostratos написа:

Ми ако не я целуна може и мене даме убие. :lol:
Ама сериозно незнам как ще реагирам.Можеби е добре,че няма такива,ана тей не разбрах зако утрепа семсейството им.

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Мар 10, 2008 11:28 pm 
Аватар
Пантсу Мастър

altostratos написа:
ана тей не разбрах зако утрепа семсейството им.

За да има евтина драма.

Изображение

I pity the FOO!
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Мар 10, 2008 11:33 pm 
Аватар

Ама анимето ми хареса до известна степен,но този който го е измислил.Можеше и по-добре даго измисли.

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Мар 14, 2008 1:17 am 
Аватар

Странно-това е, което мога да кажа за Elfen Lied.
Имам въпросче...анимето е от 13 серии, но май имало някакво продължение..или филми...струва ли си да ги гледам(ако има такива) или да не си развалям впечатлението от тринадесетия епизод, който и без това завърши леко странно.
Някои неща наистина останаха неизяснени за мен...аз ли не ги разбрах???...или просто не съм гледала достатъчно задълбочено :roll:
Според мен той си обичаше Люси(а не братовчедката), трябваше всички да умрат накрая, за да е по-драматично

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 14 от 32 [ 473 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 32  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]