Дата и час: Вто Фев 11, 2025 10:49 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 4 от 9 [ 121 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 9  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Сеп 26, 2007 9:44 pm 
Аватар

Ооооо, нямам търпениеее, искам ОВА 4!
Тъкмо днес си гледах две АМВ-та по Хънтъра и пак си се запалих (дали не е време за 4-то гледане :lol: ).

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Сеп 26, 2007 9:51 pm 

killua написа:
Ооооо, нямам търпениеее, искам ОВА 4!
Тъкмо днес си гледах две АМВ-та по Хънтъра и пак си се запалих (дали не е време за 4-то гледане :lol: ).

я даи линк че аз немога да намеря никаде амв-та :x
иначе анимето е мноу яко !!! които не са го гледали няма да се разочароват ! :watermelon:

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Сеп 26, 2007 9:57 pm 
Аватар

http://forum.animes-bg.com/viewtopic.php?t=12331
джиии ~_~
^^

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Сеп 26, 2007 10:00 pm 
Аватар

http://www.animemusicvideos.org/members ... hp?v=40246 - този линк го има още на първа страница, страшно АМВ е (музиката е вариация на темата от Реквием за една мечта, от Двете кули е) :)
Другите съм ги сваляла доста отдавна и най-вероятно не съществуват вече линковете, но имената на АМВ-тата са - Killua Tribute (това ми е другото любимо), Killua & Kurapica, RedFinal, Chapter2_Killua и Tempest. Ако така успееш да ги намериш или някой да ти помогне :) То и аз бих се възрадвала на линкове към още АМВ-та :oops:

едит: а, намери се кадърна душа, тенкс и от мен :)

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Окт 15, 2007 4:30 pm 
Аватар

Killua Tribute, RedFinal, Tempest,Chapter2_Killua
и аз ги имам. много кефят

Every fight is a food fight if you're a cannibal
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Мар 10, 2008 9:19 pm 
Аватар

Еххх, преди малко изгледах десетата серия на това аниме и не ми хареса :? Мисля с това да прекратя гледането на това безумие...не знам, може по-нататък да стане по-добро, но някак си не ми се вярва.Бях си изтеглила първите 15 серии, защото по принцип тр да се гледат поне 10 серии от едно аниме, за да се определи дали е добро, но просто нямам нерви да го догледам :lol:

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Мар 10, 2008 9:21 pm 
Аватар
Пантсу Мастър

И какво не ти хареса?

Изображение

I pity the FOO!
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Мар 10, 2008 9:30 pm 
Аватар

По-правилният въпрос е какво ми хареса, защото в общи линии нищо не ми хареса.
Единственото, което ми допадна е онова хлапе Килуа. Само той е симпатяга, другите са скучни..е, и Курапика бива

Последна промяна Elayne_S на Пон Мар 10, 2008 9:36 pm, променена общо 1 път

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Мар 10, 2008 9:34 pm 
Аватар

Elayne_S лично ти пепоръчвам да продължиш да гледаш, но ти си знаеш в крайна сметка^^
Не го казвам защото съм върла фенка на анимето. И аз като за първи път го гледах не ми се нравеше в началото, но странно историята почва слабо но с всеки епизод се подобрява и мисля от някъде 18-19 епизод някъде беше - не спах едно денонощие за да ги изгледам докрай епизодите^^
ПС първи епизод е трагедия >>

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Мар 10, 2008 9:49 pm 
Аватар
Пантсу Мастър

Интересно как може нищо от хънтъра да не ти хареса като се има предвид, че 90% от Наруто е открадното от там ><

И за да не съм голословен -

Миналото на Сасуке е 1:1 открадното от това на Курапика ( с изключение на брата). Работата на нинджите да изпълняват мисии е същата като системата на хънтърите, но супер опростена. Изпита за чуунин отново е копирано (и отново опростено) от изпита за хънтър. Наруто е копие на Гон, но с блъсната евтина драма - и двамата са отгледани без родители, и двамата имат някакви големи (наглед непостижими) цели. Акатсуки е смешен опит да се копира Геней Рьодан. Системата на чакрата и тя е елементарно копие на системата на "нен".
Ако се забие човек да гледа ще може още мнооооого такива неща да открие.

Изображение

I pity the FOO!
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Мар 10, 2008 9:57 pm 
Аватар

След 20 еп, това аниме просто разбива и с нетърпение очаквам следващата порция OVA. След средата на изпина и най- вече след него и появата на Нен и Рен, работата става доста дебела
Иначе ако си гледал първо Наруто по нататък в историята има доста подобни елементи(няма да изброявам много са), но все пак да се знае, че Кишимото е черпил с пълни шепи, а не обратното все пак HxH e по-старата манга :wink:

http://myanimelist.net/profile/nozo
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Мар 10, 2008 9:59 pm 
Аватар

Доколкото разбирам Хънтърът е по-старо като аниме и се води, че то е по-оригиналното именно заради това. Кой от кого и как е крал не знам и не мога да кажа, а и много много не ме интересува- важен е крайният резултат. Знам само, 4е в Наруто всичко е по-хубаво и по-интересно и успя да ме грабне още от първите 5 серии, а Хънтърът-не. Това ми е достатъчно, за да определя поне за себе си кое е по-добро.
Имам чувстстото, че повечето фенове на Х са му фенове просто защото им е било първото аниме и хранят някакви много мили чувства към него и не могат да приемат, че нещо по-добро се е появило :)

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Мар 10, 2008 10:03 pm 
Аватар
Пантсу Мастър

Elayne_S написа:
Имам чувстстото, че повечето фенове на Х са му фенове просто защото им е било първото аниме и хранят някакви много мили чувства към него и не могат да приемат, че нещо по-добро се е появило :)

Ми не :/ Всъщност аз бях почнал мангата на Наруто преди да изгледам анимето на хънтъра. И не се води, че е по-оригинално. Това е факт. Почти всичко в Наруто е копиран и опростен вариант на това в Хънтъра. Просто в това отношение няма какво да се спори :dontknow:
Жалко, че на теб ти харесва пошлото копие :/

Btw в кажи речи всички сайтове за ревюта средната оценка на хънтъра е далеч по-висока от тази на Наруто.

Изображение

I pity the FOO!
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Мар 10, 2008 10:10 pm 
Аватар

Хей хей, Elayne_S, недей така! Щом смяташ, че няма да ти хареса не го гледай нататък, но не ми говори, че Наруто е най-доброто аниме, особено в тази тема. Първо опровергаване на думите ти: Гледала съм Наруто преди Хънтъра(Беше ми 2 или трето аниме), а Хънтъра да речем след една солидна база от анимета. Наруто зарязах почти веднага след изчерпване на наличните епизоди, докато Хънтъра съм го гледала минимум 4 пъти. Второ: сега се сещам, че в темата за Наруто беше ти този който каза че ще гледаш хънтъра за да сравниш с Наруто. Как очакваш с такава нагласа за постоянно сравнение да се насладиш на историята?

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Мар 10, 2008 10:10 pm 
Аватар

:lol: :lol: :lol: В Х всичко ми изглежда супер елементарно и затова спрях да го гледам...съжалявам, ама начаолото на изпита беше супер глупаво( с бабата и въпроса й ), а тва с теста за готвене беше под всяка критика...именно той сложи край на гледането ми...само мацката си я биваше, хубава е

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 4 от 9 [ 121 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 9  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]