|
Дата и час: Вто Фев 11, 2025 10:35 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Сеп 26, 2007 9:44 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=14.gif) |
killua |
|
![](./images/ranks/rank3.gif) |
Регистриран на: Нед Юли 17, 2005 3:08 pm Мнения: 371 Местоположение: Sofia
|
Ооооо, нямам търпениеее, искам ОВА 4!
Тъкмо днес си гледах две АМВ-та по Хънтъра и пак си се запалих (дали не е време за 4-то гледане ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) ).
_________________ Cook it, babe!
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Сеп 26, 2007 9:51 pm |
Toushirou |
|
Регистриран на: Сря Апр 04, 2007 7:47 pm Мнения: 465 Местоположение: Soul Society , Пазарджик
|
killua написа: Ооооо, нямам търпениеее, искам ОВА 4! Тъкмо днес си гледах две АМВ-та по Хънтъра и пак си се запалих (дали не е време за 4-то гледане ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) ).
я даи линк че аз немога да намеря никаде амв-та
иначе анимето е мноу яко !!! които не са го гледали няма да се разочароват !
_________________ ...
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Сеп 26, 2007 10:00 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=14.gif) |
killua |
|
Регистриран на: Нед Юли 17, 2005 3:08 pm Мнения: 371 Местоположение: Sofia
|
http://www.animemusicvideos.org/members ... hp?v=40246 - този линк го има още на първа страница, страшно АМВ е (музиката е вариация на темата от Реквием за една мечта, от Двете кули е)
Другите съм ги сваляла доста отдавна и най-вероятно не съществуват вече линковете, но имената на АМВ-тата са - Killua Tribute (това ми е другото любимо), Killua & Kurapica, RedFinal, Chapter2_Killua и Tempest. Ако така успееш да ги намериш или някой да ти помогне ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif) То и аз бих се възрадвала на линкове към още АМВ-та ![Surprised :o](./images/smilies/icon_surprised.gif) ops:
едит: а, намери се кадърна душа, тенкс и от мен
_________________ Cook it, babe!
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Окт 15, 2007 4:30 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=2287_1364479654.png) |
faranar |
|
![](./images/ranks/rank6.gif) |
|
Killua Tribute, RedFinal, Tempest,Chapter2_Killua
и аз ги имам. много кефят
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Мар 10, 2008 9:59 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=22466.jpg) |
Elayne_S |
|
![](./images/ranks/rank2.gif) |
Регистриран на: Нед Мар 02, 2008 3:23 pm Мнения: 169 Местоположение: Тар Валон
|
Доколкото разбирам Хънтърът е по-старо като аниме и се води, че то е по-оригиналното именно заради това. Кой от кого и как е крал не знам и не мога да кажа, а и много много не ме интересува- важен е крайният резултат. Знам само, 4е в Наруто всичко е по-хубаво и по-интересно и успя да ме грабне още от първите 5 серии, а Хънтърът-не. Това ми е достатъчно, за да определя поне за себе си кое е по-добро.
Имам чувстстото, че повечето фенове на Х са му фенове просто защото им е било първото аниме и хранят някакви много мили чувства към него и не могат да приемат, че нещо по-добро се е появило
_________________ Smile, tomorrow will be even worse
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Мар 10, 2008 10:03 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=2891.jpg) |
Safiir |
Пантсу Мастър |
Регистриран на: Сря Фев 15, 2006 1:24 am Мнения: 12758 Местоположение: Nekomimi Rakuen
|
Elayne_S написа: Имам чувстстото, че повечето фенове на Х са му фенове просто защото им е било първото аниме и хранят някакви много мили чувства към него и не могат да приемат, че нещо по-добро се е появило ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Ми не :/ Всъщност аз бях почнал мангата на Наруто преди да изгледам анимето на хънтъра. И не се води, че е по-оригинално. Това е факт. Почти всичко в Наруто е копиран и опростен вариант на това в Хънтъра. Просто в това отношение няма какво да се спори
Жалко, че на теб ти харесва пошлото копие :/
Btw в кажи речи всички сайтове за ревюта средната оценка на хънтъра е далеч по-висока от тази на Наруто.
_________________ Ако не ползвате anidb Eri ще ви спипа ^^
![Изображение](http://www.picvalley.net/u/143/35517_123.JPG)
I pity the FOO!
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Мар 10, 2008 10:10 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=407_1470342821.png) |
faye |
|
![](./images/ranks/rank9.gif) |
|
Хей хей, Elayne_S, недей така! Щом смяташ, че няма да ти хареса не го гледай нататък, но не ми говори, че Наруто е най-доброто аниме, особено в тази тема. Първо опровергаване на думите ти: Гледала съм Наруто преди Хънтъра(Беше ми 2 или трето аниме), а Хънтъра да речем след една солидна база от анимета. Наруто зарязах почти веднага след изчерпване на наличните епизоди, докато Хънтъра съм го гледала минимум 4 пъти. Второ: сега се сещам, че в темата за Наруто беше ти този който каза че ще гледаш хънтъра за да сравниш с Наруто. Как очакваш с такава нагласа за постоянно сравнение да се насладиш на историята?
_________________ <3
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|