Дата и час: Съб Фев 01, 2025 3:47 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 34 от 38 [ 558 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Мар 09, 2008 7:11 pm 
Аватар

bloodsongg
имаш две значителни грешки в поста
1. Никъде не е казано, че Мадара е по-силен от лисицата. Тя е най-силното същество в света на Наруто, а Мадара може да я контролира чрез МШ, което не го прави по-силен :wink:
2. Тейхниката за колонингите за която говориш е тази с двойниците, които се биха с оотбора на Гай? Ако е така си се объркал техниката е на Пейн, а Зетсу само достави труповете, които са необходими за нея.
Че Итачи ще мре- ще мре, но в момента не виждам как точно Саске ще го победи 8)

http://myanimelist.net/profile/nozo
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Мар 09, 2008 8:23 pm 
Аватар

Лисицата казва "this kind of chakra more sinister than my own just as Uchiha Madara" първо научи английски преди да ме поправяш и ако си мислиш, че техниката е на Пейн само щото така победи Джирая жестоко се лъжеш :lol:

Нецитирай мненията точно над твоето.
CaBa

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Мар 09, 2008 8:26 pm 
Аватар

Как пък разбра,че техниката е на Pein?? Нищо такова не си спомням да е споменавано където и да е :?: :?:
Ако беше на Пеин нямаше ли да имат Риненгани двоиниците :lol:

А иначе размишлявах и според мене вариантите са 3.
1.Единият не знам как но Саске успява да убие Итачи.
2.Саске бива спасен от съотборниците си тях скоро не сме ги виждали.
3.И пък с помощта на съотборниците си или някои друг убива итачи.

За 3. смятам,че е малко вероятно Саске да бие Итачи до полусмърт и накрая някои друг да го утепа. :lol: Супер тъпо
1. Не виждам изобщо начин това да се случи.
2. Малко вероятно все пак Итачи е изхабен персонаж не влиза в ничии планове.

А иначе хах ако си мислите,че мадара ще пусне Наруто да си ходи много се лъжете. Именно Мадара/Тоби e дошъл за Наруто. Най-вероятния изход от битката е Тоби да плени наруто. И всички + Саске come to the rescue.

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Мар 09, 2008 8:34 pm 
Аватар

дитто :) само дето си мисля, че Наруто ще се бие срещу Пейн щото Пейн е майката на Наруто все пак (като се замислите казаха, че майката на Наруто има нещо общо с Акатски и единствения човек от Акатски който има двойник с ОРАНЖЕВА дълга коса и е жена ми това е Пейн много е объркано, но ако наистина майката на Наруто е Пейн то тогава битката е ясна

CaBa

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Мар 09, 2008 8:47 pm 

много си се филмирал нещо ... аз съм изпуснал момента в който се казва , че майка му има нещо общо с акатски ... сигурно е било когат са разкрили , че 4тия им е шеф (сарказъм)

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Мар 09, 2008 9:10 pm 
Аватар

255чап 13стр горе в дясно Пейн казва "I'll use that jutsu" после дават Кисаме и Итачи отвън. Хора четете мангата, в анимето има пропуснати някой подробности, също и някой дребни промени така, че доказателства от там не приемам :P
"this kind of chakra more sinister than my own just as Uchiha Madara" не означава, че Мадара е по-силен от лисицата, дори Итачи който непрекъснато казва, че Учиха са най-силния клан не казва, че Мадара в разцвета на силите си е бил по-силен, а все пак му е бил учител

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Мар 09, 2008 9:19 pm 
Аватар

естествено, че няма да каже Мадара до сега се знаеше като Тоби наскоро го разкриха кой е найстина.. сичко свързано с него трябва да е мистерия за това и Итачи нищо не казва, но това с чакрата значи, че Мадара има повече чакра от Киубито следователно нищо чудно да има и повече от Наруто и да няма повече от Наруто има повече от сички други та спора беше май дали ще оставят Какаши да се бие с него - ми не няма щото Какаши ще живее няколко чаптъра срещу Мадара и още нещо немога да разбера или съм пропуснал : как Какаши има Шаринган само на 1 око ... явно и той има няква тайна ... зад тая маска може да стане интересно между Мадара и Какаши като се замисля и е много приемливо някой друг да убие Итачи и тогава Саске направо ще откачи :lol:

За 4ти път ти казвам. Нецитирай мненията точно над твоето.
CaBa

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Мар 09, 2008 9:22 pm 
Аватар

bloodsongg написа:
дитто :) само дето си мисля, че Наруто ще се бие срещу Пейн щото Пейн е майката на Наруто все пак (като се замислите казаха, че майката на Наруто има нещо общо с Акатски и единствения човек от Акатски който има двойник с ОРАНЖЕВА дълга коса и е жена ми това е Пейн много е объркано, но ако наистина майката на Наруто е Пейн то тогава битката е ясна

CaBa
Къде е казано че майката на Наруто има нещо общо с Акатсуки..щото на мен тва ми бяга.Единствения път когато видяхме майката на Наруто беше в флашбек-а на Джирая.И към горния ти пост..Кюби казва "Eyes with such power and chakra more sinister than my own...Just as Uchiha Madara was." Така е в анимето,не знам за мангата...
____
А да също да кажа майката на Наруто е с ЧЕРВЕНА КОСА! Не с оранжева.

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Мар 09, 2008 9:34 pm 
Аватар

bloodsongg написа:
но това с чакрата значи, че Мадара има повече чакра от Киубито следователно нищо чудно да има и повече от Наруто и да няма повече от Наруто има повече от сички други

Момче явно четеш между редовете.
1. Лисицата има безкрайна чакра, как Мадара ще има повече
2. Пейн сам каза, че в Акатцки Кисаме има най-много чакра
А иначе лисицата казва, че чакрата на Саске е по- зловеща от неговата също като на Мадара, това ако смяташ, че означава повече :shock: :shock: :shock:
А иначе съм сигурен, че и Какаши не е показал всичко, което има в ръкава, пък и докато Тоби не си свали маската неможе със сигурност да се да се каже, че е Мадара. А и Кишимото сам казва че ще става нещо голяма с Какаши тази година :roll:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Мар 09, 2008 9:45 pm 
Аватар

This kind of chakra more sinister than my own.Това значи-Такава чакра по- ЗЛОВЕЩА от моята.Това че е по-зловеща не значи че е повече.Съгласен с nozo :)

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Мар 09, 2008 10:21 pm 
Аватар

@bloodsongg бате ти нещо яко си се филмирал, че и май нова манга по Наруто си измислил ;)
[/b]

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Мар 09, 2008 10:23 pm 
Аватар

omg ... под ЗЛОВЕЩА вие кво разбирате ве ? по страшна ? също така значи ЗАСТРАШИТЕЛНА .... така, че квото и да говорите Мадара ако е сериозен е по силен от Наруто и неговото Киуби а пък другите нинджи за него не са нищо особено освен Какаши ... той Саске едвам победи Деидара (който се взриви сам междудругото) който разцепи Гаара ... Мадара е определено по силен от Деидара .. аз не съм сигурен дали Мадара е по силен от Пейн ..а да и косата на майката на Наруто е ОРАНЖЕВА делтонисти такива ... а пък ти Uchiha Madara' без да се обосновеш само се прибавяш към другите изглеждаш леко жалко "бате"

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Мар 09, 2008 10:38 pm 
Аватар

bloodsongg,не знам от къде си сигурен че косата и е оранжева тъй като мангата е черно бяла...+ тва когато Тсунаде и Джирая разговарят,Джирая казва "I remember with that !RED! hair,the constant jabbering and her tomboyish demeanor" Може ти да си измислил нова английски граматика в която "red" значи оранжев :!:

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Мар 09, 2008 10:52 pm 
Аватар

Оранжева, ако ми покажеш къде в мангата това е казано или показано, няма да питам повече, но едва ли ще намериш. От друга стратна, ако прегледаш 382 чап ще видиш, че косата на Пейт не е оцветена, а в спомените на Джи косата и е показана тъмна, това е в един същ чап, спори с Киши, ако можеш.
Иначе по твойта логика за сила- Мадара е загубил от Първия, Първия и Втория загубиха от Третия, а той сам каза преди битката, че не може да се сравнява с Четвъртия, т.е. Мадара е в началото на хранителната велига, а Минато не е успял да победи напълно лисицата, а само я е запечата с цената на живота си, т.е. тя е в края на хранителната верига. Твойта логика сама те оборва :wink:

Последна промяна nozo на Нед Мар 09, 2008 10:54 pm, променена общо 1 път

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Мар 09, 2008 10:52 pm 
Аватар

сега ще се караме за няква тъпа думичка ли? :o първо никой няма повече чакра от лисицата, тя има неизчерпаем запас (повече от това здраве му кажи) второ тоби е по силен от Наруто. както сме казвали и преди да имаш чакра не значи че си непобедим АКО тоби е мадара то той има и повече опит и повече техники. и трето тва за майката на Наруто е страшен филм. не знам как Киши ще го извърти така че да се получи този сценарий :wink:

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 34 от 38 [ 558 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]