|
Дата и час: Съб Фев 01, 2025 4:03 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Публикувано на: Нед Мар 09, 2008 7:11 pm |
|
nozo |
|
|
|
bloodsongg
имаш две значителни грешки в поста
1. Никъде не е казано, че Мадара е по-силен от лисицата. Тя е най-силното същество в света на Наруто, а Мадара може да я контролира чрез МШ, което не го прави по-силен
2. Тейхниката за колонингите за която говориш е тази с двойниците, които се биха с оотбора на Гай? Ако е така си се объркал техниката е на Пейн, а Зетсу само достави труповете, които са необходими за нея.
Че Итачи ще мре- ще мре, но в момента не виждам как точно Саске ще го победи
_________________ Kenny Dalglish & Sir Alex Ferguson walk into a bar. The barman says "sorry Kenny, only over 18s in here
ЕФЕКТА ОТ МАНГА Е ПОЧТИ СЪЩИЯ http://myanimelist.net/profile/nozo
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Нед Мар 09, 2008 8:26 pm |
|
kidamy |
|
|
|
Как пък разбра,че техниката е на Pein?? Нищо такова не си спомням да е споменавано където и да е
Ако беше на Пеин нямаше ли да имат Риненгани двоиниците
А иначе размишлявах и според мене вариантите са 3.
1.Единият не знам как но Саске успява да убие Итачи.
2.Саске бива спасен от съотборниците си тях скоро не сме ги виждали.
3.И пък с помощта на съотборниците си или някои друг убива итачи.
За 3. смятам,че е малко вероятно Саске да бие Итачи до полусмърт и накрая някои друг да го утепа. Супер тъпо
1. Не виждам изобщо начин това да се случи.
2. Малко вероятно все пак Итачи е изхабен персонаж не влиза в ничии планове.
А иначе хах ако си мислите,че мадара ще пусне Наруто да си ходи много се лъжете. Именно Мадара/Тоби e дошъл за Наруто. Най-вероятния изход от битката е Тоби да плени наруто. И всички + Саске come to the rescue.
_________________ Buy manga support your favorite authors and artists ONE PIECE BATTLE GROUND COMING SOON
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Нед Мар 09, 2008 8:34 pm |
|
bloodsongg |
|
|
Регистриран на: Сря Окт 24, 2007 3:02 am Мнения: 1981 Местоположение: In the long episode
|
дитто само дето си мисля, че Наруто ще се бие срещу Пейн щото Пейн е майката на Наруто все пак (като се замислите казаха, че майката на Наруто има нещо общо с Акатски и единствения човек от Акатски който има двойник с ОРАНЖЕВА дълга коса и е жена ми това е Пейн много е объркано, но ако наистина майката на Наруто е Пейн то тогава битката е ясна
Нецитирай мненията точно над твоето. CaBa
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Нед Мар 09, 2008 8:47 pm |
Hajutze |
|
|
|
много си се филмирал нещо ... аз съм изпуснал момента в който се казва , че майка му има нещо общо с акатски ... сигурно е било когат са разкрили , че 4тия им е шеф (сарказъм)
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Нед Мар 09, 2008 9:10 pm |
|
nozo |
|
|
|
255чап 13стр горе в дясно Пейн казва "I'll use that jutsu" после дават Кисаме и Итачи отвън. Хора четете мангата, в анимето има пропуснати някой подробности, също и някой дребни промени така, че доказателства от там не приемам
"this kind of chakra more sinister than my own just as Uchiha Madara" не означава, че Мадара е по-силен от лисицата, дори Итачи който непрекъснато казва, че Учиха са най-силния клан не казва, че Мадара в разцвета на силите си е бил по-силен, а все пак му е бил учител
_________________ Kenny Dalglish & Sir Alex Ferguson walk into a bar. The barman says "sorry Kenny, only over 18s in here
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Нед Мар 09, 2008 9:22 pm |
|
Moondance |
|
|
Регистриран на: Нед Яну 20, 2008 6:46 pm Мнения: 193 Местоположение: dunno :}
|
bloodsongg написа: дитто само дето си мисля, че Наруто ще се бие срещу Пейн щото Пейн е майката на Наруто все пак (като се замислите казаха, че майката на Наруто има нещо общо с Акатски и единствения човек от Акатски който има двойник с ОРАНЖЕВА дълга коса и е жена ми това е Пейн много е объркано, но ако наистина майката на Наруто е Пейн то тогава битката е ясна Нецитирай мненията точно над твоето. CaBa Къде е казано че майката на Наруто има нещо общо с Акатсуки..щото на мен тва ми бяга.Единствения път когато видяхме майката на Наруто беше в флашбек-а на Джирая.И към горния ти пост..Кюби казва "Eyes with such power and chakra more sinister than my own...Just as Uchiha Madara was." Така е в анимето,не знам за мангата...
____
А да също да кажа майката на Наруто е с ЧЕРВЕНА КОСА! Не с оранжева.
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Нед Мар 09, 2008 9:34 pm |
|
nozo |
|
|
|
bloodsongg написа: но това с чакрата значи, че Мадара има повече чакра от Киубито следователно нищо чудно да има и повече от Наруто и да няма повече от Наруто има повече от сички други
Момче явно четеш между редовете.
1. Лисицата има безкрайна чакра, как Мадара ще има повече
2. Пейн сам каза, че в Акатцки Кисаме има най-много чакра
А иначе лисицата казва, че чакрата на Саске е по- зловеща от неговата също като на Мадара, това ако смяташ, че означава повече
А иначе съм сигурен, че и Какаши не е показал всичко, което има в ръкава, пък и докато Тоби не си свали маската неможе със сигурност да се да се каже, че е Мадара. А и Кишимото сам казва че ще става нещо голяма с Какаши тази година
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Нед Мар 09, 2008 10:52 pm |
|
nozo |
|
|
|
Оранжева, ако ми покажеш къде в мангата това е казано или показано, няма да питам повече, но едва ли ще намериш. От друга стратна, ако прегледаш 382 чап ще видиш, че косата на Пейт не е оцветена, а в спомените на Джи косата и е показана тъмна, това е в един същ чап, спори с Киши, ако можеш.
Иначе по твойта логика за сила- Мадара е загубил от Първия, Първия и Втория загубиха от Третия, а той сам каза преди битката, че не може да се сравнява с Четвъртия, т.е. Мадара е в началото на хранителната велига, а Минато не е успял да победи напълно лисицата, а само я е запечата с цената на живота си, т.е. тя е в края на хранителната верига. Твойта логика сама те оборва
Последна промяна nozo на Нед Мар 09, 2008 10:54 pm, променена общо 1 път
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|