Дата и час: Чет Фев 13, 2025 1:13 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 9 от 48 [ 706 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 48  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Мар 08, 2008 3:49 pm 
Аватар

[quote="TheSilverMage"]Но въпреки това бих сложил пари,че Тошето го очаква "power boost" quote]
Да, най-накрая ще изчука лейтенантката си и ще стане мъж :D Хем и на Гин лошо ще му стане от този факт 8)

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Мар 08, 2008 4:43 pm 
Аватар

Ми Тошко е як за възраста си, все пак другите капитани са на векове. А, че Гин е по-силен от Еспадата не е сигурно. Той може и да е дясната ръка на Айзен, просто щото е най-дълго на негова страна и му е яко верен. Да ако е станъл Вайзард може и да е проблем за Тошето, но иначе мисля, че са head-to-head.

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Мар 08, 2008 4:50 pm 
Аватар

Omega Red написа:
TheSilverMage написа:
Но въпреки това бих сложил пари,че Тошето го очаква "power boost" quote]
Да, най-накрая ще изчука лейтенантката си и ще стане мъж :D Хем и на Гин лошо ще му стане от този факт 8)

Поне ще има яко смях. :lol:

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Мар 08, 2008 5:26 pm 
Аватар

Не мога да се наема да прогнозирам Тош VS Гин как ще приключи, но довода, че "щом е последовател на Айзен значи е звЕр" не ми изглежда особено правдоподобен. Споменете си как Кенпачи направи Тоусен и Лиско да изглеждат смешни на пук на това, че няма банкай. Вярно - Зараки е най-големия изрод в мангата, но това просто показва, че нивата на последователите на Айзен не е задължително да са в пъти по-големи от на другите капитани.

Иначе за конфронтациите работата е ясна - Гин си има взимане даване с Тоширо и история с Цицимото (много ме напуши като го прочетох това :lol: ), така че рано или късно ще се срещнат, а Старк и Шинсуи са направени един за друг! По-скоро двамата биха оставили подчинените им да се млатят докато те обсъждат житейски мъдрости на по чашка :D

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Мар 08, 2008 9:45 pm 
Аватар

окей , секи си е фанбой на някои , както аз на Гин , Айзен , Хичиго , Йоруичи и Урахара , други пък са фенове на Тошо , Емото Бякуя и любимеца на Кубо - Зараки , и в действителност Тошо е още келеме и не си е master-нал банкая
въпрос на лично мнение , но просто аз НЕ приемам Гин в момента да е по слаб от сивокосото чедо
а , и още нещо , в блиич добри типове НЕ УМИРАТ , до сега видяхме няколко еспади и аранкари да бъдат елеминирани или да загубят битките си и нито една жертва от страната на 'the good guys' ; едно от нещата които ме дразнят в блиич :left:
затова от сега ми е ясно , че ако Шинсуй и Старк случайно се срещнат 1в1 , Старк ще загуби , поради причината която казах по горе :sleep:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Мар 09, 2008 12:54 am 
Аватар

TheSilverMage написа:
Кажи речи нищо,а според моите скромни наблюдения,колкото по-късно един герой се "разкрие",толкова по-силен е той ;).Поживем,увидимся.
on a side note,на мен ли ми се струва или арта беше много зле тоя чаптър?

ми да , точно защото от Гин още не сме видяли почти нищо , сигурно е мега див , а за тошко видяхме ,че е млад и неопитен , не е 'живял' стотици години както другите капитани за да си master-не банкая и за тва е толкова жалък и слаб
мда , нещо скановете не бяха добри на тоя чаптър , на Бинктопия бяха , тоест , скановете

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Мар 09, 2008 2:16 am 
Аватар

Абе те умряха всичките еспада бе.То не остана освен този Старк ии оня грозния косматия :shock:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Мар 09, 2008 2:58 pm 
Аватар
RyuKo FanSubs

Оооо, добро беше! :thumbsup: Вижда се края на този арк :) Сега само чакаме "The Big Battle!" :)

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Мар 09, 2008 7:06 pm 
Аватар

хмм може и да са умряли половината и повече Еспада, но просто забележете кои останаха 4 Еспади като си представим, че Улкьора просто не си извади меча и смачка Ичиго като буба като знаем също, че Ичиго победи Кенпачи и Биакуя начи никав шанс доброто да победи някво чудо трябва да стане да спрат Улкьора за 1,2,3 номер да не става дума, а пък за Айзен просто нз как ще се справят освен, ако не се намесят Вайзардите дам май това ще стане та просто ще се очакват най яките чаптъри следващите седмици :)

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Мар 09, 2008 8:08 pm 
Аватар

bloodsongg написа:
хмм може и да са умряли половината и повече Еспада, но просто забележете кои останаха 4 Еспади като си представим, че Улкьора просто не си извади меча и смачка Ичиго като буба като знаем също, че Ичиго победи Кенпачи и Биакуя начи никав шанс доброто да победи някво чудо трябва да стане да спрат Улкьора за 1,2,3 номер да не става дума, а пък за Айзен просто нз как ще се справят освен, ако не се намесят Вайзардите дам май това ще стане та просто ще се очакват най яките чаптъри следващите седмици :)

Ичиго победи Бякуя и Зараки, защото и двамата не са много загрели, и двамата го подцениха... И двамата не бяха много сигурни, че искат да го дръннат. Сега... работата е друга. Доскоро капитаните не бяха особено активни, общо взето последните 200-300 години са се били с холоу и меноси разни, но сега, след предателството на Айзен и появата на аранкарите, всички стават по-сериозни и се настройват са истинска война, виж Зараки какво направи Ннойтра, въпреки че същият наби Ичиго как си иска.

Същото важи и за другите капитани. Те сигурно са потренирали, загряли са, подготвили са се...

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Мар 09, 2008 8:30 pm 
Аватар

:lol: Нноитра бил Ичиго ? добре де ти Ичиго за къв го имаш непобедимия войн ? той Улкьора го смачка после Гримжоу го натупа и ми викаш и Нноитра който е каде каде по напред в таблицата на Еспада ... като Кенпачи е толкова силен що само гледаше как оня Еспада зима Орихиме за 2 секунди ? Ичиго е по силен и от Биакуя и Кенпачи ти викаш не са били сериозни преди :lol: :lol: ми добре де и да не са били то за Ичиго се отнася същото виж го сега може да става полухолоу просто нямат шанс срещу него специялно тея двамата

Нецитирай мненията точно над твоето.
CaBa

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Мар 09, 2008 9:14 pm 
Аватар

Бъркаш. В СС арката Ичиго бе напълно сериозен, нали беше тръгнал да спасява Рукиа от екзекуция. А и ти го цаниш Ичиго за непобедим воин, не аз...

Зараки не успя да спре Старк, защото той не е от този тип. На него не му пука особено, ако някой избяга, той иска да се бие с някой, който също иска да го млати. Освен това Зараки е единствения капитан, който не владее шунпо, естествено е, че няма да успее да го догони...

А и въпросният Еспада е сигурно номер 1 или 2, ти кво искаш?

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Мар 09, 2008 9:18 pm 
Аватар

след тази развръзка все повече имам желание да видя Ямамото в действие, все пак той не е капитан, а генерал(както казва Бат Бойко :lol: )

http://myanimelist.net/profile/nozo
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Мар 09, 2008 9:50 pm 
Аватар

Старк е 1вия вайзард, оня дъртия е номер 2, а няква женска е номер 3.
Иска ми се да ги видим в действие, а и да не забравяме, че Улкиора е още жив.Ще има екшън !

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Мар 09, 2008 10:47 pm 
Аватар

Глупости... Холоу-а не направи почти нищо на Бякуя, не успя да го удари успешно дори веднъж... Ичиго си го дрънна, както и да го погледнеш, но това е въпрос на мотивация - Бякуя не беше уверен в правотата си.

А Зараки едва ли би признал загубата си, ако наистина не е така.[/b]

Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 9 от 48 [ 706 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 48  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]