Дата и час: Вто Фев 25, 2025 12:34 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 5 от 12 [ 166 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 12  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Фев 28, 2008 8:40 pm 
Аватар

Да им обереш наградите!! :D Пък за главата.. ще скърбя тихо у нас и ще чакам :lol: :lol: :blush:

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Фев 28, 2008 8:43 pm 
Аватар

@zeret имаш духовната ни подкрепа за състезанието. Ще цитирам една реплика: "Нека силата да бъде с теб." :lol:

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Фев 28, 2008 9:59 pm 
Аватар

sasusaku_love написа:
@zeret написа:
Съжалявам , но пак ми се налага да замина , на състезание съм . Нови глави и по двете теми очакмайте в неделя ! :? Sorry :blush:

Не се притеснявай, ще почакаме... :)

Успех на състезанието :wink:

х2 :) :) :)

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Фев 29, 2008 9:12 pm 
Аватар

sladka_bolka написа:
sasusaku_love написа:
@zeret написа:
Съжалявам , но пак ми се налага да замина , на състезание съм . Нови глави и по двете теми очакмайте в неделя ! :? Sorry :blush:

Не се притеснявай, ще почакаме... :)

Успех на състезанието :wink:

х2 :) :) :)

x3 :P :P :P

Свободата означава отговорност,
ето защо мнозина се боят от нея!
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Фев 29, 2008 9:27 pm 
Аватар

Стискам палци! :) :D :)

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Мар 02, 2008 9:11 pm 
Аватар

Сега пуснах глава от другия фик утре ще пусна от този :wink:

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Мар 05, 2008 9:12 pm 
Аватар

@zeret написа:
Сега пуснах глава от другия фик утре ще пусна от този :wink:

ееее какво стана с новата главата :?: кога ще излиза :?: :D

Свободата означава отговорност,
ето защо мнозина се боят от нея!
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Мар 06, 2008 6:35 pm 
Аватар

vesela написа:
ееее какво стана с новата главата :?: кога ще излиза :?: :D

И аз искам да попитам същото . Кога да очакваме нова глава

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Мар 07, 2008 9:02 pm 
Аватар

Наистина се извинявам за забавянето , но ми започна индивидуалното обучение и ще мога да пускам нови глави само в събота и неделя :? Понеже сега се прибирам , утре към обяд очаквайте новата глава :)

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Мар 07, 2008 9:55 pm 
Аватар

Туи е наи-якия фик(без обиди но просто имам слабост кьм НaруХина)Страхотен е!!!!

Последна промяна naruto_uchiha на Пет Окт 03, 2008 7:03 pm, променена общо 1 път

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Мар 08, 2008 6:03 pm 
Аватар

Така първо честит 8ми март на всички дами с пожелание за многа здраве и успехи :D Ето и новата глава ENJOY :P

Глава № 9 : Затишие преди буря !

- Сакура ! – извика Наруто , изтичвайки до приятелката си - Какво й има , защо припадна ? Да не е болна ? – както винаги той не схвана ситуацията .
Но останалите в стаята бяха на ясно . Хината погледна към бледото лице на розовокосото момиче и усети как сърцето й се свива . – Значи Сакура-чан има чувства към него? – помисли си с болка . Тя знаеше , че Наруто я обича , но той я забеляза чак , когато се примири с безразличието на съотборничката си (поне така Хината си мислеше) . Усети как започва да я обзема страх , не знаеше какво да направи просто стоеше и гледаше ,чувстваше се безпомощна . Всички в стаята очакваха нейната реакция , само Наруто не се досещаше , какви мисли минават през главата на любимата му . Но Киба забеляза как кръвта се отдръпна от лицето на Хината и как тя се олюля . Посегна загрижено към нея казвайки :
- Хината нека излезем навън на въздух и да оставим Хокагето да се погрижи за Сакура-чан – но още неуспял да я хване се оказа изблъскан . Чувайки думите на Киба , Наруто остави приятелката си и прегърна загрижено любимата си .
- Какво има мила да не би и на теб да ти прилоша ? Хайде ела нека Шизуне-сама те прегледа докато баба Тцунаде се погрижи за Сакура . – казвайки това я взе на ръце , милвайки косата й .
- Не не Наруто ! Аз съм добре , моля те не се притеснявай ! Отиди да се погрижиш за Сакура-чан , аз ще се оправя . – но той сякаш не я чуваше . Помоли помощничката на Хокагето да прегледа Хината в другата стая и се запъти на там . Докато Шизуне я преглеждаше Наруто стоеше неотлъчно до нея и я следеше с тревожен поглед . Тогава Хината разбра ! Той обичаше само нея , загрижеността , която прояви към розовокосото момиче бе чисто приятелска . Почувства се глупаво съвсем нормално е Наруто да се притесни за съотборничката си така , както тя се притесняваше за Киба и Шино . Погледна го с любов и каза :
- Наруто аз съм добре , отиди да видиш как е Сакура-чан .
- Добре – отвърна , но първо погледна Шизуне за потвърждение , когато тя кимна целуна Хината по челото и излезе .
В същото време в стаята близо до кабинет на Хокагето , Тцунаде гледаше със съжаление към възпитаничката си . Знаеше какво изпитва в момента , но не можеше да й помогне .
Сакура стоеше смълчана вперила поглед в отсрещната стена , все още под въздействие от чутото ! – Не можеше да бъде вярно !? Да загуби и Наруто ! Първо си отиде Сасуке-кун , а сега когато откри нова любов и нов смисъл , губеше и нея ! Усети как я обзема отчаянието . Заляха я вълни на гняв към самата нея . Сама си бе виновна , ако не беше чакала толкова време , ако се бе отказала на време от неосъществимата си любов към Сасуке нямаше да изпусне единственият човек , който заслужаваше любов . Но бе закъсняла и сега друга се радваше на щастието да е с него . Сълзи закапаха по студените й бузи . Усети как някой я прегръща ! Наруто ! Кога бе влязъл ? Нямаше значение важното бе , че е тук и я прегръщаше силно в неговите успокояващи ръце . След минута се опомни и отдръпна избягвайки погледа на приятеля си .
- Съ ... Съжалявам Наруто , не исках да ти развалям празника . – изрече на пресекулки
- Не се тревожи Сакура – отвърна той – Аз те разбирам , не трябваше да те изненадвам така с връзката си с Хината , когато ти все още страдаш за него ! – Наруто изглеждаше толкова виновен , че на Сакура отново й се доплака . – Не не него обичам глупако ! Теб тебе искам само теб ! – желаеше да изкрещи кунойчето , но не можеше . Буца бе заседнала в гърлото й . Не можеше да му причини това , не можеше да постъпи така и с Хината ,която й бе приятелка . Тцунаде се изкашля и каза :
- Сакура е добре , но аз мисля , че една разходка на въздух ще й се отрази добре !
- Ннне ... чувствам се уморена и предпочитам да се прибера , за да си почина – отвърна розовокосата девойка като се опитваше да прикрие отчаянието в гласа си . Само това оставаше да гледа как Наруто и Хината се гледат влюбено държайки се за ръце .
- Сакура-чан можеш да почиваш цяла нощ моля те за мен е много важно да дойдеш ТИ! Поне ти да си с мен ! – каза Наруто и тя го разбра . Сега приятелят и имаше нужда от нейната подкрепа . Сега когато го нямаше Сасуке бяха останали само те двамата и се нуждаеха един от друг както в трудни , така и в щастливи моменти , като едно семейство . Почувства се гузна , нямаше право да го изоставя . Гледаше вечно рошавите му руси коси подтискайки желанието си да прекара пръсти през тях . Погледът й се премести върху бистрите му искрящи очи и разбра , какво трябва да направи . Върху лицето на Сакура се появи подобие на усмивка , каза :
- Добре , нека да отидем на този пикник . Мисля че огладнях и ще ми се отрази добре да похапна навън ! – след като изрече това тя се надигна бавно
- Страхотно ! – възкликна Наруто щастлив – Хайде тогава всички ни чакат – той също стана подавяйки й ръка тя я прие .
ВЕЧЕ НА ПИКНИКА :
Всички си прекарваха страхотно . След като премина първоначалният шок от чутото , събралите се поздравиха от сърце влюбените и купона започна !
Шикамаро не пропусна да спомене колко проблеми ще си навлече сега Наруто и му иска за съжалението си като с това си спечели удар по главата от Ино , която беше настроена на романтична вълна и изказването му я вбеси ! :D
Чоуджи си похапваше сладка сладко като между хапките споменаваше , колко хубаво нещо са пикниците , и че ще е добре да си организират по-често ! :D
Киба и Акамару лудуваха на поляната по-надалеч , защото тренираха маркиращата си техника ! :D
Шино покани всички налични насекоми , за да се нагостят , но когато видя каква безредица настана ги строи в две редици , за да не се блъскат ! :D
ТенТен и Лий се биеха , защото Лий допусна грешката да спомене , че ако се държи като мъжкарана ще си остане сама ! :D
Неджи стоеше и наблюдаваше всички с отегчение , но не си тръгваше . Беше се опитал да заговори Сакура , с която не бе близък , но тя изглеждаше толкова натъжена и той реши да се опита да я разведри за съжаление неуспешно ! :D
Недалеч от тях стояха двамата влюбени , който си шепнеха смеейки се . Наруто седнал върху одеялото галеше косата на Хината , която бе положила глава на коленете му ! :D
Но неочаквана поява сложи край на безгрижието ,което цареше на пикника .
- Боже , боже , боже каква задушевна обстановка ! Да си помисли човек , че сте организирали посрещане на отдавна заминал „приятел” !? – думите изречени студено и иронично накараха всички да се вцепенят . Гласът не можеше да бъде сбъркан ! Тъмна фигура изникна изпод сенките всички си поеха стреснато дъх .
- Са ... СаСуКе-кун !?! – изрече едва Сакура .

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Мар 08, 2008 6:21 pm 
Аватар

Супер еее :balloon: :balloon: :balloon:

Мн ми е интересно какво ще стане със Саске сега... :? Е, и с другите, де ^_^

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Мар 08, 2008 6:53 pm 
Аватар

хаххахаахах както винаги Саске се появява точно когато не го очакваш..главата е супер...нямам търпение да прочета следващата..

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Мар 08, 2008 7:09 pm 
Аватар

Леле супер беше.Чудя се какво ще прави сега Сакура като обича и Саске и Наруто. :shock: Обещавам ще стоя на компа докадо дойде другата глава. :lol:

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Мар 08, 2008 7:58 pm 
Аватар

haku_chan написа:
Леле супер беше.Чудя се какво ще прави сега Сакура като обича и Саске и Наруто. :shock: Обещавам ще стоя на компа докадо дойде другата глава. :lol:

и аз така!Учудвам се колко тъп може да бъде Наруто. :?

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 5 от 12 [ 166 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 12  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]