|
Дата и час: Чет Фев 13, 2025 1:20 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Публикувано на: Съб Мар 08, 2008 3:49 pm |
|
Omega Red |
|
|
|
[quote="TheSilverMage"]Но въпреки това бих сложил пари,че Тошето го очаква "power boost" quote]
Да, най-накрая ще изчука лейтенантката си и ще стане мъж Хем и на Гин лошо ще му стане от този факт
_________________ Babyface, East Side Gunz gang member - Cri-kee "The Lucky"
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Съб Мар 08, 2008 4:50 pm |
|
trigun |
|
|
Регистриран на: Сря Апр 11, 2007 4:56 pm Мнения: 1900 Местоположение: The World Of Darkness(на село :lol: )
|
Omega Red написа: TheSilverMage написа: Но въпреки това бих сложил пари,че Тошето го очаква "power boost" quote] Да, най-накрая ще изчука лейтенантката си и ще стане мъж Хем и на Гин лошо ще му стане от този факт
Поне ще има яко смях.
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Съб Мар 08, 2008 9:45 pm |
|
Yper |
|
|
Регистриран на: Нед Окт 29, 2006 3:54 pm Мнения: 206 Местоположение: Sofia
|
окей , секи си е фанбой на някои , както аз на Гин , Айзен , Хичиго , Йоруичи и Урахара , други пък са фенове на Тошо , Емото Бякуя и любимеца на Кубо - Зараки , и в действителност Тошо е още келеме и не си е master-нал банкая
въпрос на лично мнение , но просто аз НЕ приемам Гин в момента да е по слаб от сивокосото чедо
а , и още нещо , в блиич добри типове НЕ УМИРАТ , до сега видяхме няколко еспади и аранкари да бъдат елеминирани или да загубят битките си и нито една жертва от страната на 'the good guys' ; едно от нещата които ме дразнят в блиич
затова от сега ми е ясно , че ако Шинсуй и Старк случайно се срещнат 1в1 , Старк ще загуби , поради причината която казах по горе
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Нед Мар 09, 2008 12:54 am |
|
Yper |
|
|
Регистриран на: Нед Окт 29, 2006 3:54 pm Мнения: 206 Местоположение: Sofia
|
TheSilverMage написа: Кажи речи нищо,а според моите скромни наблюдения,колкото по-късно един герой се "разкрие",толкова по-силен е той .Поживем,увидимся. on a side note,на мен ли ми се струва или арта беше много зле тоя чаптър?
ми да , точно защото от Гин още не сме видяли почти нищо , сигурно е мега див , а за тошко видяхме ,че е млад и неопитен , не е 'живял' стотици години както другите капитани за да си master-не банкая и за тва е толкова жалък и слаб
мда , нещо скановете не бяха добри на тоя чаптър , на Бинктопия бяха , тоест , скановете
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Нед Мар 09, 2008 8:08 pm |
|
nem13 |
|
|
|
bloodsongg написа: хмм може и да са умряли половината и повече Еспада, но просто забележете кои останаха 4 Еспади като си представим, че Улкьора просто не си извади меча и смачка Ичиго като буба като знаем също, че Ичиго победи Кенпачи и Биакуя начи никав шанс доброто да победи някво чудо трябва да стане да спрат Улкьора за 1,2,3 номер да не става дума, а пък за Айзен просто нз как ще се справят освен, ако не се намесят Вайзардите дам май това ще стане та просто ще се очакват най яките чаптъри следващите седмици
Ичиго победи Бякуя и Зараки, защото и двамата не са много загрели, и двамата го подцениха... И двамата не бяха много сигурни, че искат да го дръннат. Сега... работата е друга. Доскоро капитаните не бяха особено активни, общо взето последните 200-300 години са се били с холоу и меноси разни, но сега, след предателството на Айзен и появата на аранкарите, всички стават по-сериозни и се настройват са истинска война, виж Зараки какво направи Ннойтра, въпреки че същият наби Ичиго как си иска.
Същото важи и за другите капитани. Те сигурно са потренирали, загряли са, подготвили са се...
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Нед Мар 09, 2008 9:14 pm |
|
nem13 |
|
|
|
Бъркаш. В СС арката Ичиго бе напълно сериозен, нали беше тръгнал да спасява Рукиа от екзекуция. А и ти го цаниш Ичиго за непобедим воин, не аз...
Зараки не успя да спре Старк, защото той не е от този тип. На него не му пука особено, ако някой избяга, той иска да се бие с някой, който също иска да го млати. Освен това Зараки е единствения капитан, който не владее шунпо, естествено е, че няма да успее да го догони...
А и въпросният Еспада е сигурно номер 1 или 2, ти кво искаш?
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|