|
Дата и час: Сря Фев 12, 2025 11:16 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Мар 05, 2008 6:41 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=13272_1338302353.png) |
alucard_itachi`` |
|
![](./images/ranks/rank9.gif) |
Регистриран на: Нед Юли 08, 2007 1:23 pm Мнения: 2641 Местоположение: varna
|
Sayo` написа: Zaraki е най-лудия в цялата манга. xD
е за тва га уважавам най-много него неможеш го уплаши!! страхоген луд пичага
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Мар 07, 2008 7:16 pm |
![Аватар](http://24.media.tumblr.com/tumblr_lcsg5tLR601qa4uc1o1_250.gif) |
Zenith |
|
![](./images/ranks/rank9.gif) |
Регистриран на: Чет Ное 08, 2007 10:14 pm Мнения: 3686 Местоположение: Къде ми е портфейлът?
|
СТААААААРК!!!!
Ето за това живея.Сега и Халибел-сама да се мерне и ...
Първо си помислих,че сега ще сгънат Ичиго и зараки,но и че Старк губи шанса да е пъвия Еспада.обаче щом нямаше мазало...Ох!
Просто като го видях него и ми стана един такъв кееф.Само защо имахме сума ти страници история на душата на ННойтора,на никой не му е ясно...
Зараки каза някои много верни неща на ичиго,но просто като им взеха Орихиме по носа...Беше просто страхотен момент,Всичкия им бой на вятъра.
_________________ ...всичко се свежда до секс и насилие,обикновено в комбинация...
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Мар 07, 2008 11:34 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=5284_1256563517.jpg) |
Yper |
|
![](./images/ranks/rank2.gif) |
Регистриран на: Нед Окт 29, 2006 3:54 pm Мнения: 206 Местоположение: Sofia
|
^
мм да , Ле Роух каза нещо подобно , но може би техниката на Старк е съвсем различна , не сонидо , а нещо още мега по бързо ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) , ма не ми стана ясно как се телепортираха внезапно при Аизен. Сигурно последния е направил нещо по въпроса
окей , Гин срещу Тошо? Според теб Тошко има ли шанс ако наистина се срещнат 1в1 . Същото с Тоусен и Комамура
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Мар 07, 2008 11:44 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=4756_1235402323.jpg) |
spiralkinda |
Цар Алко |
|
Stark трябва да е за Yoruichi да видим кой от двамата е по-бърз. Хм не вярвам вече той да е номер едно след като Aizen го пусна само да я вземе малката без нищо и тн. 2 или 3 ще е, за мен цицораната ще е на топ-а ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) . Като се замисли човек, че Ичиго трябва да бие номер едно, а той е кавалер и срещу жени не се бие(познато в повечето shounen заглавия)
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Мар 08, 2008 12:00 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=7755.jpg) |
Bethrezen |
|
Регистриран на: Пон Апр 02, 2007 9:54 pm Мнения: 148 Местоположение: In a sinister state of my mind
|
Yper написа: ^ мм да , Ле Роух каза нещо подобно , но може би техниката на Старк е съвсем различна , не сонидо , а нещо още мега по бързо ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) , ма не ми стана ясно как се телепортираха внезапно при Аизен. Сигурно последния е направил нещо по въпроса окей , Гин срещу Тошо? Според теб Тошко има ли шанс ако наистина се срещнат 1в1 . Същото с Тоусен и Комамура
Би следвало да имат - все пак Гин и Рей Чарлс не са нищо повече от капитани. Айде Айзен е "нещо друго" ама никъде не е погазано те да са. Плюс това Тоширо почти би Гин при дуела им, оная с промития мозък май го спря.
_________________ Every fuckin' one of 'em... They have the gall to take pity on me... And they don't even know... how much they're hurtin' me by doin' it!
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Мар 08, 2008 1:34 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=5284_1256563517.jpg) |
Yper |
|
Регистриран на: Нед Окт 29, 2006 3:54 pm Мнения: 206 Местоположение: Sofia
|
Bethrezen написа: Yper написа: ^ мм да , Ле Роух каза нещо подобно , но може би техниката на Старк е съвсем различна , не сонидо , а нещо още мега по бързо ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) , ма не ми стана ясно как се телепортираха внезапно при Аизен. Сигурно последния е направил нещо по въпроса окей , Гин срещу Тошо? Според теб Тошко има ли шанс ако наистина се срещнат 1в1 . Същото с Тоусен и Комамура Би следвало да имат - все пак Гин и Рей Чарлс не са нищо повече от капитани. Айде Айзен е "нещо друго" ама никъде не е погазано те да са. Плюс това Тоширо почти би Гин при дуела им, оная с промития мозък май го спря.
окей, дори някак си тошо да е бил по силен от Гин в СС арк-а , сега няма начин да е пак така , пффф , нали си спомняш ,че тошко беше one-shot-нат от помака Луппи... и единствената причина ,че след това Тошко победи , е че имаше 10 минути на разположение за да пласира мега мега силната си атака , тоест , 1в1 еспада 6 бие Тайчоу Тоширо , а знаеш ,че еспадите са подредени по сила ; Гин е дясната ръка на Аизен и като се замисли логически човек , ще осъзнае ,че Аизен > Гин > еспада 1 > еспада 2 > еспада 3 , сега си направи сметка какво е нивото между дясната ръка на Аизен и най-слабия капитан в Готей 13 - Тоширо(мм , може би Маюри е малко по слаб , не съм сигурен)
а Рей Чарлс и Гин последваха Аизен в Хуеко Мундо нали? защо? за да търсят 'нови висини' както каза Аизен , тоест , за холоу сили , а знаеш ,че ако шинигами придобие холоу сили става Вайзард нали? , ами , Аизен и компанията му предприемат да нахлуят в Каракура, следователно са доста сигурни в силите си , защо ли? ами , може би вече са намерили това за което са отишли в Хуеко Мундо?
са си представи Гин и Аизен с маски и ми кажи отново че Тоширо е по силен от Гин..
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|