|
Дата и час: Съб Фев 01, 2025 9:45 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Публикувано на: Пон Сеп 03, 2007 12:45 am |
|
Nocturno |
|
|
|
Лелеее от бая време никой не е писал в тази тема. То и от доста време насам не е излизала нова глава, де . Пиша само, за да ви уведомя (много stylish, нали ), че ни остават още три тома до края на тази манхва. От една страна яко-много ми се иска да му скъсат задника на Аджи Тае възможно по-скоро, но от друга, това са само 3 тома до края на едно от много яките заглавия, поне за мен. При всички положения, да се надяваме, че скоро отново ще видим Мънсу в действие
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Вто Ное 06, 2007 11:51 pm |
|
Morri D'in |
Masaka?! |
|
АждиТае, гадинааа... спал е толкова време с Kye Wol Hyang, непростимо!
Той е самото зло просто...
"Какво направи с императора?" > "Изядох го."
Въпреки че не е много смешно май...
Иначе последната глава на 14ти том ме разтопи, просто няма какво да коментирам...
Цитат: Munsu... Have you forgotten? You... aren't that kind of man. Have you forgotten? In the end... I can only be the wife of one man... Have you forgotten... that the woman in front of you.. is already dead? I love you.. Munsu...
Знаех какво ще стане и въпреки това, страхотно изпълнение, диалога, рисунъка, всичко
За 3 тома - не знам как Мунсу ще успее да се справи с тая гад ><
Дядката сигурно ще успее да измъкне засега всички, пък нататък ще видим какво ще стане... Идея си нямам как ще се развие историята.
_________________ wwwwwwwwwwwwwwwww
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Сря Ное 07, 2007 12:45 am |
|
Darkprince |
|
|
|
Е, то пуснаха бомбата, а читателите да се справят, кой как може.
- "Какво направи с Императора?" -> Aji Tae: "Изядох го! " - да беше ти преседнал дано, па да се задавиш и накрая пукнеш дано, че не можем да ти търпим цайсатата физиономия Споко, то всичко се връща, накрая него ще го боли най-много (той си знае, той си знае )
- Sando - малиии, какво направиха с това мАмиче (О_o). Не дзвер, ами и аз не знам какво. Пък и върви в пакет със sando-то на Aji Tae
- Дядката - хубаво, важна клечка бил, ще насмота оня шЪшкЪнин и армията му undead-и. Ами Sando? А пък тя вече има нова философия за живота, благодарение на You-know-Who (--_--)# Ама ще видим, какво ще стане.
- Kye Wol Hyang - как не го беше срам Youn In-Wan да й отреди такава съдба. Такова красиво момиче, цвете направо Мъъъкаа. (T_T)
- Mунсу - Фала Богу, най-накрая такова ходене по мъките никога не бях преживявал.
- Aji Tae - споменах ли вече колко голям "фен" съм му (:rant:)
Последна промяна Darkprince на Сря Ное 07, 2007 8:19 pm, променена общо 1 път
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Сря Ное 07, 2007 7:22 pm |
|
pisulka_sensei |
|
|
Регистриран на: Съб Окт 14, 2006 4:17 pm Мнения: 3049 Местоположение: In Silent Hill, in the Grand Line's TOKYO-3 city... in the 3-4 Oonizuka's classroom...In a coffin.
|
Ъмм... тенкс то Azazel-sama от преди няколко дни я четя мангата...
Вече съм на 9 том... точно се свали... и как да кажа - 'любима манга' или по-точно скоро може и да ми стане. Но съм сигурен, че тази и на Берсерк са ми любимите : )
ПС: Умирам от любопитство да видя колко е зъл Аджито... Щом и гриффит му отстъпвал
ПС2: Няма да ви четя постовете, че има малки спойлчета и... ops:
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пет Дек 28, 2007 3:56 pm |
Hanabishi_\R/_*cool huh? |
|
|
|
Гледам оня ден, някви покатерени чаптъри и днеска се хванах да ги погледна и се чуда как още никой не е писал o_O ......БАСИ КЕФА !!!!! ....Мунсу все пак е успял да нацепи гадината Аджи Тае , само дет' оня взриви всичко и се отърва някак.....сега вече Мунсу се събуди, и е като нов човек , нямам търпение да видя, как ще довърши започнатото преди години ....всъщност вече мисля ,че по-голям проблем ще са му слугите на Аджи Тае, които воубще не ги касае болеста му и могат да го накълцат X_X и все пак: Go Munsu !!!!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Съб Мар 08, 2008 1:14 am |
|
Omega Red |
|
|
|
Аджи Тае се оказа демон това ми дойде нанагоре, особенно в комплект с историята как е бил намерен от малките деца. Лошите доста бързо взеха да умират, предполагам, че в последния том ще се сговнят много нещата за нашите герой Не вярвам Мунсу този път да издържи и да оживее ... въпреки , че защо не Чудя се и какво е Садно в крайна сметка, каква е нейната мистерия.
damz ....още един том остана
_________________ Babyface, East Side Gunz gang member - Cri-kee "The Lucky"
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Съб Мар 08, 2008 1:56 am |
|
Kippei |
OnizukaKun |
Регистриран на: Вто Окт 25, 2005 3:58 pm Мнения: 1111 Местоположение: ~From Out Of Nowhere~
|
Мунсу е ясно, че е пътник
Това е един от най любимите ми главни персонажи...
Сандо, сто на сто е я експеримент на Аджи Тае или основният иструмент срещу Мунсу...поне с такива впечатления оставам особено с първото (може да бъркам)
Жалко, че и идва края на тази страхотна творба!
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Съб Мар 08, 2008 9:45 pm |
|
Omega Red |
|
|
|
Won Sul беше казал в един от томовете, когато клоуна го атакува с КИ, че този тип атаки са безмислени срещу него защото е мъртъв. Ок, Сандо кога беше на умирачка и я спаси Аджи Тае ? Преди или след битката й със същия този "клоун" (така и не мога да им запомня имената ) ? Защото ако е било след и тя все още е била подвластна на този тип атаки, това не означава ли , че си е "нормална" , демек живичка ? И че другаде се крие тайната й ? Защото имаше теория, че е поредната от ходещите трупове
_________________ Babyface, East Side Gunz gang member - Cri-kee "The Lucky"
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Чет Апр 03, 2008 11:02 am |
|
Safiir |
Пантсу Мастър |
Регистриран на: Сря Фев 15, 2006 1:24 am Мнения: 12758 Местоположение: Nekomimi Rakuen
|
Мдам за щастие се оказа читава архива ^^ Определено се потвърждава мнението ми. Също така се потвърждава и предишното ми усещане, че историята като цяло куца >< Но пък героите до последно си остават супер готини (да не говорим за арта 0_0), пък и края беше
Цитат: бааааси и хепиендовския 0_0. Приятно ми стана, но очаквах все пак по-мрачен да го направят. Както казах определено ми беше приятно и го предпочитам пред някакъв сдухан край, но останах изненадан ><
_________________ Ако не ползвате anidb Eri ще ви спипа ^^
I pity the FOO!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|