|
Дата и час: Чет Фев 06, 2025 7:01 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Мар 07, 2008 6:02 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=8912_1389874254.png) |
Vego |
Мародераторче |
Регистриран на: Чет Май 10, 2007 5:27 am Мнения: 15576 Местоположение: Kame House: Where the beaches are fine, and the bitches are finer.
|
Разсъждаваш на ниско ниво
vegetosayajin написа: Обществото те е създало,изградило света около теб,знанията ти,средата в която ще се развиваш и ще изграждаш възприятията си.Ти си част от обществото дори по твоя детски начин на разсъждения да не си го прознаваш и се съобразяваш с него независимо какво ще ми отговориш и какви аргументи ще изкараш от трета глуха ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
това е поста за който говоря
прочети го и помисли малко над него преди да постваш
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Мар 07, 2008 8:24 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=7604_1441824685.png) |
Sparda Dante |
|
![](./images/ranks/rank9.gif) |
Регистриран на: Нед Мар 25, 2007 7:48 pm Мнения: 3036 Местоположение: Wherever the party starts...
|
заглавието на темата - "Трябва ли да се съобразяваме с обществото?"
пък аз отговарям пак с въпрос - "А трябва ли да не се съобразяваш с него?"
не ми се занимава да се аргументирам и обосновавам и да се правя на остроумно интелигнетен и все пак всеки го прави по някъв начин а който не се съобразява с него и с нормите ни наложени от него се намира или в панделата или на два етра под земята(или поне това го очаква за напред)
всичко това е моя гледна точка ест.
ПП-ае фръскай
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Мар 07, 2008 11:04 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=15_1283841889.gif) |
SayanMk |
Anime Sekai Kenkyuuin |
![Anime Sekai Kenkyuuin Anime Sekai Kenkyuuin](./images/ranks/sayanmk.gif) |
Регистриран на: Нед Юли 17, 2005 4:40 pm Мнения: 13547 Местоположение: Аниме Световете
|
Правилата, законите и моралните норми, другото е - как ти дойде. Ако някое от правилата, законите или дори моралните норми, тласка народа/обществото към дегрес, то народа има пълното право да не го спазва. Деюре, важно е да имаш ценностна система и да я спазваш. В повечето случаи тя тряя да съвпада с тази на обществото. При това положение не се подчиняваш, нито си налагаш волята, а налагаш хармония. Живееш в синхрон... дефакто всички това правиме де =/
И все пак сам човек за себе си - доказано твърде-кратък е живота, че да ти стигне да копаш нов път от началото. Невъзможно е да избягаш от пътеката/пътя.. ако успееш да кривнеш настрани от вече измисления път, тва значи, че си удължил пътеката с 1см за детето си.. то за свойто и така нататък. Стига бунтарски глупости хора, на нас, умните човечета, са ни трябвали около милион години, за да стигнем до тук.. кои точно сте Вие, че ще тръгнете да вървите вън от пътеката?? Не, че искам да ви убивам ентусиазма, ама... сори. =/ Помислете малко преди да отговаряте...
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Мар 07, 2008 11:35 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=8912_1389874254.png) |
Vego |
Мародераторче |
Регистриран на: Чет Май 10, 2007 5:27 am Мнения: 15576 Местоположение: Kame House: Where the beaches are fine, and the bitches are finer.
|
AccJoRo написа: Ето това е поста където ме обиждаш и наричаш начина ми на мислене детски. първо не те обиждам
явно не знаеш мнението на тази дума или си прекалено тънкообиден.
И второ начинът ти на мислене наистина е детски
/off
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Мар 08, 2008 12:30 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=4334.jpg) |
BlossomStar |
|
![](./images/ranks/rank6.gif) |
|
аз съм за бъркането в личния живот, въпреки че не обичам да се бъркат в моя ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) половината хора ме тормозят защо съм спряла висшето, а имам чувството, че това е едно от най-правилните ми решения
и все пак съм "за"....скоро бях спорила с това в лудост във връзка с тези имплантанти
http://chise.ludost.net/upload/meze/Sni ... plants.jpg
едно момче...мъж, всъщност, вярва, че ако човек не ти пречи лично с нищо значи нямаш право да му се бъркаш нито за визия, нито за държание...изобщо за нищо
айде.. Wrath of God...или ти беше...абе, някой нещо не беше съгласен с примера ми...
ето ви други примери...в темата за смъртното наказание аз бях за...и не заради друго, а защото това ще е демонстрация какво може да се случи с други, които може да имат склонност да убият,да кажем
друг пример.... ако хората от миналото можеха да видят това, което гледаме ние по МТВ щяха да го сметнат за пълно светотатство и сигурно, че дяволът е дошъл на земята
трети пример...много момичета, които сега са фенки на яоя са казвали, че в началото им се е струвало нередно
четвърти пример с травестите, който беше даден тук.... утре може да искат да се бракуват
човек свиква и може да почне още и още да изродява...да не говорим, че със свикването почва и да се разпространява.... и защото има неща, които за мен са нередни.... всъщност горе споменатите неща не са редни за мен(за голотата съм окей, но представена по естетичен начин, а не по този по мтв и чалга клиповете (за яоя съм си фенка...там няма да коментирам, макар че никога не съм го намирала за гадно...нещо не ми е правело впечатление) и не желая утре да видя детето си да прави нещо такова
това е
Последна промяна BlossomStar на Съб Мар 08, 2008 12:35 am, променена общо 2 пъти
_________________ When you`re hiding in your cloud castle of blind clowns and sinister butterflies.Don`t you feel like wanting to be erased from existence?What is not will never be and what if it was?...Don`t cry...I`ll take care of your dark heart while you glow in anger.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Мар 08, 2008 12:35 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=4334.jpg) |
BlossomStar |
|
![](./images/ranks/rank6.gif) |
|
имат...аз казвах, че спорех затова... аз не съм съгласна такива неща да носят хората и ако познавам такъв човек ще му пиля на главата, въпреки че няма отношение към мен този въпрос
всъщност темата в лудост се разви така:
аз казах, че тези са сдуханяци и зле.... а Колдфюжъна почна да ми спори, че аз не мога така да ги набеждавам...и от там се почна може ли човек да се меси в чуждия личен живот
има връзка, ако малко се замислиш
дискриминация - норми - личен живот - индивидуалност - общество - етикети и т.н.
за мен всичко има връзка, но както и да е
_________________ When you`re hiding in your cloud castle of blind clowns and sinister butterflies.Don`t you feel like wanting to be erased from existence?What is not will never be and what if it was?...Don`t cry...I`ll take care of your dark heart while you glow in anger.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|