|
Дата и час: Сря Фев 12, 2025 9:12 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Мар 04, 2008 1:23 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=7422_1239502841.jpg) |
AccJoRo |
|
![](./images/ranks/rank2.gif) |
|
Aми аз съм широко скроен музикално и слушам основно(това от азиатските жанрове) j-metal,rock,alternative,visual key,punk и малко pop, rap и hip-hop(към това добавете, всякакви антологии с други жанрове примерно pop и jazz,pop и rap).Да не забравяме "музиката" от soundtack-a, на някой филм.Общо взето "всичко" слушам.Също така имам много претенциозно ухо.Примерно от един албум може да ми хареса точно една песен,а другите да ми се сторят противни.А,споменах ли,че слушам и k,j-чалга?(шегувам се,шегувам се xD).
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Мар 05, 2008 3:57 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=6020_1245532456.jpg) |
kcekce |
|
![](./images/ranks/rank4.gif) |
|
J-rock основно, като към това число спадат и някои V-Key-ове (предимно Миявката де, другите нещо не ме кефят особено). Освен това J-punk/alternative, някои леко джазови истории (OST-то на Hellsing например), някои по-електронни истории (OST-то на Аниматрицата) и разни J-изтрещении, дето трудно се определят като жанр (Cali Gari, Cibo Matto, Dragon Ash, Melt Banana и др.) ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) А, от тъпотия щях да забравя индъстриъла
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Мар 12, 2008 8:54 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=22696_1236075225.png) |
Green Sodapop |
|
![](./images/ranks/rank1.gif) |
Регистриран на: Нед Мар 09, 2008 11:49 am Мнения: 84 Местоположение: София
|
Idk, crap? Слушам всичко, което ми попадне, напоследък завръщайки се към идеята си за това, че колкото по- забутан е един изпълнител, толкова по- добре. Ходете ме разберете... Слушам лаундж, джаз, шугейз, много пикопоп, инди рок, авангард, експериментални парчета, електроника, (женски!!!) идол поп, нойз, ска...
Последна промяна Green Sodapop на Съб Май 24, 2008 5:58 pm, променена общо 1 път
_________________ Life is what you see in the mirror. It's neither real, nor unreal.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Май 04, 2008 12:42 pm |
Bleed4me |
|
![](./images/ranks/rank9.gif) |
Регистриран на: Сря Ное 02, 2005 9:47 pm Мнения: 2991 Местоположение: Германия, Бремен
|
J-rock...
Като се почне от Hide и X-Japan, Buck-Tick (Atsu~san ... Kyaa),
Gackt, L'Arc~En~Ciel, Gazette, Dir En Grey (Toshiya~ xD), Maximum the Hormone, Ulfuls (guess favourite song xDD) + масата отделни stuff
Aaaaand Hajime Chitose ![:love:](./images/smilies/love.gif) Имам една любима японка и това е тя xD
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|