|
Дата и час: Сря Фев 12, 2025 2:45 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Мар 03, 2008 8:38 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=22021.png) |
Funny |
|
![](./images/ranks/rank2.gif) |
Регистриран на: Нед Фев 17, 2008 2:59 pm Мнения: 105 Местоположение: нЯкъде.. ~
|
Глава 9 е на лице. Вкарала съм отново моята пратеничка Теа! ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif) Айде приятно четене! :]
Глава 9
Нощ пълна с изненади *
- Къде? - Гаара не погледна момичето в ръцете си. - Какво къде? - Сакура го гледаше с разширен поглед. - Къде да те заведа? - каза сопнато червенокосият. - Вкъщи.. - Сакура се сгуши в Гаара, но сякаш усети как той се дърпа. След кратки насоки къде точно се намира това "вкъщи", Гаара промени посоката си и се отправи към домът на черешовото цвете. Щом стигнаха до прага, Гаара остави момичето да се изправи, а след това без да казва нищо се обърна и започна да върви в противоположната посока. - Гаара.. какво ти става? - Сакура стоеше пред вратата и все още не разбираше защо отношението на любимият и тази вечер е такова. Пясъчният нинджа спря без да се обръща. Нощта ставаше свидетел на цялата сцена и тихо тъжеше. Задуха лек ветрец, но въпреки това бе страшно студен. - Има ли смисъл да идвам? - Гаара говореше и гледаше към земята. - За какво говориш.. - Сакура направи няколко крачки към него, но спря щом видя погледа му. На свои ред Гаара започна да се приближава към розовокоската. - Защо те търси постоянно? Защо винаги когато те видя си с него? - Гаара гледаше право в очите на момичето, в които вече бяха заплували сълзи. - Какво изпитваш към него? - момчето продължаваше да я гледа право в очите, погледът му в момента караше Сакура да изпитва страшен студ. Въпреки, че бе убедена че има чувства към Гаара, тя не можеше да каже че Саске и е напълно безразличен. Въпреки всичко случило се, този Учиха не спираше да я посещава в сънищата и късно вечер. - Знаеш ли ,че когато съм далеч от теб не мога да дишам? - Сакура сдържаше сълзите си. -Знаеш ли, че няма минута в която да не мисля за теб? Знаеш ли ,че цялата треперя при мисълта ,че може просто да изчезнеш ? Вече плачеше. Вятърът се усили. Сакура усещаше как полъха я смразява, въпреки това неможеше да остави това момче да си отиде. Имаше чувството ,че ако сега го пусне, няма да го види повече. Гаара не можеше да я гледа как плаче, неможеше да си прости, че той я наранява. - Не може вечно да минаваш с този номер.- той пристъпи към нея и се усмихна. Сакура не каза нищо. Усмихна се и го подкани с поглед да влезе. Не си губеха времето. Никак даже.. Времето прекарано без нея подлудяваше Гаара, сякаш беше зависим от това момиче. Още от вратата той започна да я целува и притиска силно. - А аз си мислех, че си сърдит!- каза Сакура с неприкрита ирония. - Знаеш че мразя да ми говориш с такъв тон. - в очите на Гаара заиграха пламъчетата, които Сакура бе видяла при първата им среща. Без да чака , розовокоската тръгна да бяга нагоре по стълбите . Смееше се толкова силно, че Гаара помисли ,че могат да я чуят дори съседите. Нямаше избор. Тръгна след нея. През главата му мина идеята, че черешовото цвете може би бе прекалила със сакето. - Сакура, почакай! - той бягаше , но когато стигна до горе го чакаше изненада. Момичето бе свалило всички останали по нея дрехи. За миг Гаара сякаш не знаеше какво да прави. - Вечно ли ще стоиш там? - тази реплика бе използвал Гаара, когато Сакура 30 минути бе стояла пред входната врата на домът му и не намираше смелост да влезе. - Вечно! - Гаара се подсмихна и дръпна момичето към себе си. Сакура усети езика му преплетен с нейният. Топлата му кожа и силните ръце правиха изкушението още по-силно. Тя прокара ръце по раменете му. Бе страшно уморена, празненството и цялото това преследване на Саске я бе изтощило тотално. - Гаара, мисля, че сега не е времето.- след това тя леко се отдръпна. Наистина имаше нужда от почивка. - М.. моляя? - Пясъчното момче бе в недоумение. Какво очакваше. Доведе го дотук, бе гола и сега очакваше просто да си кажат довиждане. Сакура с интерес наблюдаваше изменящата се физиономия на Гаара. Лицето му първо бе станало червено, а по късно с отенаци на лилаво. - Много си жестока.- Гаара го каза развеселено , но и някак разочеровано. - Ти пък си много досаден - засмя се момичето и отново се доближи. Явно тази нощ те отново нямаше да спят. _________________ Сакура осъзнаваше че закъснява отново за работа , но въпреки това не ставаше от леглото. Бе и добре да стои сгушена в ръцете на това непредсказуемо момче. - Гаара. - Ммм.. - момчето бе все още сънено и не му бе до разговори. - Гаараа! - извика този път малко по настоятелно розовокоската. - Мхм! - Гаара не гледаше към нея, той бе забил глава в възглавницата си и се опитваше да заспи. Макар че не обичаше да се олежава, през изминалата вечер изобщо не бе могъл да спи и сега определено имаше нужда. Момичето се ядоса. Как можеше да не и обръща внимание. Тя стана от леглото и се нацупи. Без реакция. Нямаше да трае подобни прояви. Върна се обратно и избута вече заспалия Гаара от леглото. - Някой казвал ли ти е, че си страшна понякога? - Ами да като се замисля Наруто ми е споменавал.. Хееии какви са тези въпроси.- Сакура най-накрая усети иронията ,с която Гаара и говореше. Тя хвана една възглавница и удари момчето по корема. - Това да ти е за урок. - каза тя и се запъти намусена към банята. - Няма лиии.. да ме изчакаш? - Гаара направи гримаса, която трябваше да излъчва посланието " Моооля" - Не! - Сакура щракна заключалката на вратата и остави обезнадежденият си любим отвън. ________________ Саске стоеше облегнат на ствола на едно дърво точно до прозореца на стаята на Сакура. - Затова значи я защити.. хм.. - Момче, ти ще си ми пречка! - каза тихо Саске и се обърна настрани. - Но аз ще отстраня тази пречка! След тези думи той се изправи и погледна отново към стаята. - Когато ти изчезнеш, аз ще съм този, който ще предложи упора на Сакура.- усмивка заблестя на лицето му. ________________
Когато Гаара се прибра в домът си, усети чуждо присъвствие. Беше прав, в къщата имаше някои и той вече разпознаваше силуета на жена или по-скоро на момиче. - Гаара!- към него се бе затичала Теа. - Не ми казвай ,че отново е станало нещо. - Този път е спешно!- каза Теа почти разплакана. - Те я отвлякоха, Гаара.Онези копелета от звука отвлякоха Темари! - сълзи застича по двете бузи на Теа, тя не можеше да говори повече. Гаара стоеше и не казваше нищо. Те бяха наранили сестра му. Щяха да си платят. Той не дочака Теа. Излезе набегом от къщата и се стрелна към гората. Момичето го последва, но се виждаше, че е водила битка и не може да се движи с неговото темпо. Денят бавно се изнизваше. Светлите жълти лъчи на слънцето се обагряха в червено. - Ще ги убия!- само тази мисъл се въртеше в главата на Гаара, докато пътуваше към родното си село.
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Мар 03, 2008 8:48 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=21923.png) |
NOXITA |
|
![](./images/ranks/rank3.gif) |
|
sasusaku_love написа: и Сакура да не се върне при Саске....
Дано!
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Мар 04, 2008 11:31 am |
uchiha_sakura_chan |
|
![](./images/ranks/rank4.gif) |
|
solecito написа: naruto_uchiha написа: Ще е яко Гаара да срита задника на Сасуке , ама много яко! ![:bash:](./images/smilies/bash.gif) Да, напълно съгласна... брутални както винаги ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) продължавайте така
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Мар 04, 2008 6:09 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=18286.jpg) |
djumba |
|
Регистриран на: Нед Окт 28, 2007 7:11 pm Мнения: 269 Местоположение: Пловдив
|
uchiha_sakura_chan написа: solecito написа: naruto_uchiha написа: Ще е яко Гаара да срита задника на Сасуке , ама много яко! ![:bash:](./images/smilies/bash.gif) Да, напълно съгласна... брутални както винаги ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) продължавайте така ![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
2x
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Мар 04, 2008 9:51 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=21923.png) |
NOXITA |
|
|
Колко късно се включих! Нищо. Супер глава! И аз се върнах.
Funny написа: Много го нагрубявате този Саске.. ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) Направо взе да ми става жал .. тва не значи, че ще си прекратя отмащението,напротив ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
Ура! Саске да мре! Саске да мре! Да живее човека, който ще го убие!
П.п. Набирам участници за СОПУС.
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Мар 04, 2008 11:33 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=19272_1232654971.jpg) |
bloody_mist |
|
![](./images/ranks/rank4.gif) |
Регистриран на: Съб Ное 24, 2007 2:32 pm Мнения: 530 Местоположение: Varna
|
Първо за глава 8-Беше доста весело,направо върха!
Сега за новата глава......един съвет-нека началото на главата да не се чете в съчетание с песента when you're gone! ![Sad :(](./images/smilies/icon_sad.gif) Обаче пък се получава много добра комбинация от втората част и On top of you на Енрике! ![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif) Съжалявам за отклонението! ![Embarassed :blush:](./images/smilies/icon_redface.gif) Главата беше върха,както винаги!(почвам да се изчерпвам от към комплименти вече!)
П.С.такова закъснение от моя страна не е било до сега ![Surprised :o](./images/smilies/icon_surprised.gif) ......
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|