|
Дата и час: Чет Фев 13, 2025 4:06 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Мар 02, 2008 8:51 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=3395_1308214484.gif) |
telemaniaka |
|
![](./images/ranks/rank3.gif) |
|
490 down, 490 more to go
Zorro малко прекалява със тренировките но няма как
Съдейки по вормата на сянката и по многото филми за гигандски чудовища, смятам че е сепия.
Малко ми е тъжно за Лола и екипажа че ще умрат сега
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Мар 02, 2008 7:24 pm |
DarkElazander |
|
![](./images/ranks/rank0.gif) |
|
Barathrum написа: да тая русалка е WTF...егати физиономията дето направи(след като морската звезда и каза ,че е направила грешка)
Мда, следващия чаптър луфи ще и предложи да му стане накама, гарантирам. Няма защо да и се отделя толкова внимание, да пише мечтана и сегашна работа. А и изглежда уникална, като другите в екипажа. "Why does our crew gather these kinds of people?"
А видяхте ли Гарп, задавих се от смях на тая страница
http://www.onemanga.com/One_Piece/490/07/
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Мар 03, 2008 5:36 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=266.jpg) |
pashka |
|
![](./images/ranks/rank4.gif) |
|
Днеска си се рових и случайно погледа ми падна на тая тема(на много случайно ама карай) с изненадване установих ,че аз съм я правила тая тема някога преди хиляди години ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) ,хъх ??/ Тааа побързах да си наваксам изпуснатото (то не беше кой знае колко) Дамн не мога да опиша колко яд ме хвана като взеха Брук в екипажа.Наруши закономерносста.Имат си вече не-човек ,имат си и кой да им виси на врата и тоя скелет ли тряяше да се мъкне.Плюс че всичките и без това са някви със странно чувство.Тоя скелет не показа.....абе както и да е мн мн злоба изкарах... ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) *край*
_________________ -___-'
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Мар 03, 2008 5:53 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=4756_1235402323.jpg) |
spiralkinda |
Цар Алко |
|
Защо пък не и русалка на борда? Имат си цял басейн и няма да се учудя ако е някакъв zoan type user(човек не може да стане, защото Чопър вече е изял този плод), обаче кентавър-русалка ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) ? А бе ще се сдобият и с рибе на борда, дори да не е женското(макар да си мисля, че няма начин да не е жена, та те са само две на борда!), тя може да е като Conis от Skypeia. Същата беше реакцията и на Sanji тогава, все си мисля, че дълъг арк ни очаква. За разлика от Thriller Bark, който за мен си беше предвестието на рибешкия остров. Някой от нашите там ще плачка доста от бой и само Zoro го разбира това.
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Мар 03, 2008 6:38 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=407_1470342821.png) |
faye |
|
![](./images/ranks/rank9.gif) |
|
Дам, няма да е лошо да се увеличи женското присъствие на борда. Нямам против русалките а тази тук даже си има мечта, знначи е идеална ^^ Чудно какво й е естетическото чувство
Иначе повече се изумих на факта, че нещо незначително на пръв поглед станало преди повече от 200 глави сега си показва въздействието. Имам предвид тези лисчетата. Вероятно Ода вече напълно си е развил историята и сега само си рисува ^^ Свалям шапка!
_________________ <3
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|