Дата и час: Чет Фев 13, 2025 2:40 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 5 от 21 [ 312 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 21  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Мар 01, 2008 11:38 am 

Дейдара от Наруто ми се струва най-силен ама в историята на анимето той умира :?

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Мар 01, 2008 12:05 pm 
Аватар

Spokesman Of Madness написа:
ShApEsHiFt3r написа:
Съмнява ме че са много хората, които казват, че ДБЗ героите са най- силни, защото ДБЗ им е любимото аниме. Но ти казваш че не са, защото твоето любимо аниме е One Piece :roll: Което мен лично ме дразни, защото аз съм против всякакъв вид фенбойски изпълнения :? Каквото е твоете в момента ;)

Какво би направил един рандъм Logia type плод узър срещу атака, която не унищожава него, а планетата? И всички други герои от One Piece while at that? :roll:

DBZ е лимита на супер силите днешно време. Не съм видял друга манга или друго аниме, в което да има някой по- силен от героите в ДБЗ.

Освен Юки,да.Ама тя си е друга история.Иначе съм напълно съгласен с тебе.

Не не ..тук точно не намесвам фенбоущина,ако намесвах щях да кажа Ace...както и да е . Аз лично незнам кои са тези дето планети гърмят,но по-горе видях имената Вегета,Гоку... и въобще някой които съм гледал поне,та както и да ме обвинявате за фенбойщина не виждам как ще се оправят с/у Logia...просто няма да стане.
От друга страна каквото и да казвам ще се контрира по някакъв начин от Шаипшифтер,не защото е прав ,а защото просто иска да спори с мен.

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Мар 01, 2008 12:15 pm 

Sunlance написа:
ShApEsHiFt3r написа:
Съмнява ме че са много хората, които казват, че ДБЗ героите са най- силни, защото ДБЗ им е любимото аниме. Но ти казваш че не са, защото твоето любимо аниме е One Piece :roll: Което мен лично ме дразни, защото аз съм против всякакъв вид фенбойски изпълнения :? Каквото е твоете в момента ;)

Какво би направил един рандъм Logia type плод узър срещу атака, която не унищожава него, а планетата? И всички други герои от One Piece while at that? :roll:

DBZ е лимита на супер силите днешно време. Не съм видял друга манга или друго аниме, в което да има някой по- силен от героите в ДБЗ.

Не не ..тук точно не намесвам фенбоущина,ако намесвах щях да кажа Ace...както и да е . Аз лично незнам кои са тези дето планети гърмят,но по-горе видях имената Вегета,Гоку... и въобще някой които съм гледал поне,та както и да ме обвинявате за фенбойщина не виждам как ще се оправят с/у Logia...просто няма да стане.
От друга страна каквото и да казвам ще се контрира по някакъв начин от Шаипшифтер,не защото е прав ,а защото просто иска да спори с мен.

Хахахахаха
И spokesmanofmadness иска да спори с теб също? Айде моля ти се. Не се мисли за много важен. Не искам да споря с теб. Просто начина по който си написа мнението лъха на фенбойщина. Ти харесваш ОП и казваш че героите от твоето любимо аниме бият героите от ДБЗ.........

Ама сериозно, от къде ти хрумна че искам да споря с теб? Дай ми поне 1 причина за това мое желание, за което дори не знам :lol: :lol: :lol:

Ако кажеш нещо с което съм съгласен ще се съглася с теб. Ако кажеш нещо, което не ми харесва, ще ти кажа, че не ми харесва какво си казал. Просто е. Същото беше и за луната, където така и не получих твоя отговор :roll:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Мар 01, 2008 12:20 pm 
Аватар

Замълчете!
Тъдъдъдъм и ето го Пикачу на хоризонта!!!
Е па не го разбрахте че той е най силния(намесвам фенбойщина :lol: )
Само един електрически шок и всички ония от ДБЗ дето взривявали планети ша си идат взривени от ...ъъъ..*кхем*..Пика..пика..??!! :D

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Мар 01, 2008 12:48 pm 
Аватар

[quote="ShApEsHiFt3r"][/quote]

Хаах...с базик искаш да отбегнеш очевидното :roll: Факт е,че ОР ми е любимо аниме,но както казах отностно за силата в тази тема не намесвам фенбойщина,ако толкова искаш да докажеш,че греша ми кажи по какъв начин смяташ,че някой др. герой от горе-споменатите може да победи Ligia Type и за да не си говорим на "аба" ще ти кажа и точния Logia,да вземем Enel.
Колкото до това за Луната,след като се намеси Саяна и повтори твойте "твърдения" ми стана ясно,че няма смисал да се хабя да обяснявам неща на наивни хора.

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Мар 01, 2008 1:20 pm 
Аватар

Най-силният аниме герой е slowpoke от Pokemon :lol: http://www.pokemonelite2000.com/ani079.gif

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Мар 01, 2008 2:26 pm 
Аватар

Мю ту от Покемон :D

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Мар 01, 2008 3:02 pm 
Аватар

Ееее намесихте и вий Покемонету :lol: :D :lol:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Мар 02, 2008 12:20 am 
Аватар

[quote="Sunlance"][/quote]

Ако ми обясниш как един рандом (който и да си избереш) 1 пийс лешпер би оцелял след това съм готов да се откажа от спора.Не мисля ,че могат да оживеят в вакуум и без кислород,дори и да оцелеят през другото.(което пак ме съмнява.)

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Мар 02, 2008 6:32 am 
Аватар

Sunlance написа:
ShApEsHiFt3r написа:
Sunlance написа:
ShApEsHiFt3r написа:

Хахахахаха
И spokesmanofmadness иска да спори с теб също? Айде моля ти се. Не се мисли за много важен. Не искам да споря с теб. Просто начина по който си написа мнението лъха на фенбойщина. Ти харесваш ОП и казваш че героите от твоето любимо аниме бият героите от ДБЗ.........

Ама сериозно, от къде ти хрумна че искам да споря с теб? Дай ми поне 1 причина за това мое желание, за което дори не знам :lol: :lol: :lol:

Ако кажеш нещо с което съм съгласен ще се съглася с теб. Ако кажеш нещо, което не ми харесва, ще ти кажа, че не ми харесва какво си казал. Просто е. Същото беше и за луната, където така и не получих твоя отговор :roll:

Хаах...с базик искаш да отбегнеш очевидното :roll: Факт е,че ОР ми е любимо аниме,но както казах отностно за силата в тази тема не намесвам фенбойщина,ако толкова искаш да докажеш,че греша ми кажи по какъв начин смяташ,че някой др. герой от горе-споменатите може да победи Ligia Type и за да не си говорим на "аба" ще ти кажа и точния Logia,да вземем Enel.
Колкото до това за Луната,след като се намеси Саяна и повтори твойте "твърдения" ми стана ясно,че няма смисал да се хабя да обяснявам неща на наивни хора.

Ако ми обясниш как един рандом (който и да си избереш) 1 пийс лешпер би оцелял след това съм готов да се откажа от спора.Не мисля ,че могат да оживеят в вакуум и без кислород,дори и да оцелеят през другото.(което пак ме съмнява.)

Мене специално вие двамата няма да ме убедите с глупави агрументи,зажалост след прекалено дълъг спор с DarkAzazel съм склонен да приема,че невероятно нелогичните герой на DBZ ще бият Logia-те , ма неговите аргументи си бяха намясто.

едит-Енел в момента е на Луната и като гледам е без скафандър...

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Мар 02, 2008 9:43 am 

Sunlance написа:
Мене специално вие двамата няма да ме убедите с глупави агрументи,зажалост след прекалено дълъг спор с DarkAzazel съм склонен да приема,че невероятно нелогичните герой на DBZ ще бият Logia-те , ма неговите аргументи си бяха намясто.

едит-Енел в момента е на Луната и като гледам е без скафандър...

Ето, на, заяждаш се с нас и правиш лични нападки и после очакваш да си мълчим и да не спорим с теб. Научи се как да говориш, по дяволите. Аз имам и по- добри причини да вярвам, че дбз героите ще бият тези от оп ама няма смисъл да ги казвам на отвратителен човек като теб, при положение, че в крайна сметка ти пак ще ги изкараш като глупави. Просто защото аз съм този, който ти ги казва, а явно не ти се харесвам, тъй като съм готов да ти кажа колко досаден човек си и колко детски мислиш, докато в същото време разправяш, че цялата личност на даден човек ти е ясна от първия негов пост, който прочетеш/първия ви разговор... нямам думи просто. :?

Съжелявам за офтопика, спирам да пиша в тази тема. А на твое мнение вече никога няма да отговоря :?

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Мар 02, 2008 10:31 am 
Аватар

*кхем* Да направим една тема One Piece vs. Dragoon Ball Z а кво ще кажете та там да се определи коя от двете вселени е по силна :D ,а лично аз смятам че героите от ДБЗ са по силни/гледал съм и ОП спо0ки/.но това си е мое мнение,а като оставим това на страна мисля че Шинигамита като Рюк са може би най силните аниме герои...защото нито някой от ДБЗ може да го види пък даже и да го унищожи(след като никой от тях няма достъп до поне късче хартия от тетрадката,за да го виждат)нито пък и героите от ОП :wink: ,на изрода само му тряя да ги погледне и вече ша им разбере и името,и даже оставащия живот..след което му остава да драсне молива и да изчака горе долу 40сек и никой няма да е разбрал тоя как е умрял :wink:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Мар 02, 2008 11:00 am 
Аватар

ерм аз казах на DarkAzazel да го направим,но цитирам "ще стане лютеница" и аз съм съгласен с него.Просто ще се намесят фенбой чувства и няма да стане нищо освен лок на темата.

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Мар 02, 2008 3:07 pm 
Аватар

Sunlance написа:
Мене специално вие двамата няма да ме убедите с глупави агрументи
:roll: :roll:

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Мар 02, 2008 3:59 pm 

batmanz написа:
Замълчете!
Тъдъдъдъм и ето го Пикачу на хоризонта!!!
Е па не го разбрахте че той е най силния(намесвам фенбойщина :lol: )
Само един електрически шок и всички ония от ДБЗ дето взривявали планети ша си идат взривени от ...ъъъ..*кхем*..Пика..пика..??!! :D

:roll: Покемон не прилича много на аниме, ма се тая :roll:

Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 5 от 21 [ 312 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 21  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]