|
Дата и час: Чет Фев 13, 2025 2:59 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Мар 01, 2008 12:05 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=18576.gif) |
Sunlance |
|
![](./images/ranks/rank4.gif) |
Регистриран на: Пон Ное 05, 2007 12:07 pm Мнения: 695 Местоположение: Варна (Water7) =]
|
Spokesman Of Madness написа: ShApEsHiFt3r написа: Съмнява ме че са много хората, които казват, че ДБЗ героите са най- силни, защото ДБЗ им е любимото аниме. Но ти казваш че не са, защото твоето любимо аниме е One Piece ![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif) Което мен лично ме дразни, защото аз съм против всякакъв вид фенбойски изпълнения ![Confused :?](./images/smilies/icon_confused.gif) Каквото е твоете в момента ![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif) Какво би направил един рандъм Logia type плод узър срещу атака, която не унищожава него, а планетата? И всички други герои от One Piece while at that? DBZ е лимита на супер силите днешно време. Не съм видял друга манга или друго аниме, в което да има някой по- силен от героите в ДБЗ. Освен Юки,да.Ама тя си е друга история.Иначе съм напълно съгласен с тебе.
Не не ..тук точно не намесвам фенбоущина,ако намесвах щях да кажа Ace...както и да е . Аз лично незнам кои са тези дето планети гърмят,но по-горе видях имената Вегета,Гоку... и въобще някой които съм гледал поне,та както и да ме обвинявате за фенбойщина не виждам как ще се оправят с/у Logia...просто няма да стане.
От друга страна каквото и да казвам ще се контрира по някакъв начин от Шаипшифтер,не защото е прав ,а защото просто иска да спори с мен.
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Мар 01, 2008 12:15 pm |
ShApEsHiFt3r |
|
![](./images/ranks/rank9.gif) |
|
Sunlance написа: Spokesman Of Madness написа: ShApEsHiFt3r написа: Съмнява ме че са много хората, които казват, че ДБЗ героите са най- силни, защото ДБЗ им е любимото аниме. Но ти казваш че не са, защото твоето любимо аниме е One Piece ![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif) Което мен лично ме дразни, защото аз съм против всякакъв вид фенбойски изпълнения ![Confused :?](./images/smilies/icon_confused.gif) Каквото е твоете в момента ![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif) Какво би направил един рандъм Logia type плод узър срещу атака, която не унищожава него, а планетата? И всички други герои от One Piece while at that? DBZ е лимита на супер силите днешно време. Не съм видял друга манга или друго аниме, в което да има някой по- силен от героите в ДБЗ. Освен Юки,да.Ама тя си е друга история.Иначе съм напълно съгласен с тебе. Не не ..тук точно не намесвам фенбоущина,ако намесвах щях да кажа Ace...както и да е . Аз лично незнам кои са тези дето планети гърмят,но по-горе видях имената Вегета,Гоку... и въобще някой които съм гледал поне,та както и да ме обвинявате за фенбойщина не виждам как ще се оправят с/у Logia...просто няма да стане. От друга страна каквото и да казвам ще се контрира по някакъв начин от Шаипшифтер,не защото е прав ,а защото просто иска да спори с мен.
Хахахахаха
И spokesmanofmadness иска да спори с теб също? Айде моля ти се. Не се мисли за много важен. Не искам да споря с теб. Просто начина по който си написа мнението лъха на фенбойщина. Ти харесваш ОП и казваш че героите от твоето любимо аниме бият героите от ДБЗ.........
Ама сериозно, от къде ти хрумна че искам да споря с теб? Дай ми поне 1 причина за това мое желание, за което дори не знам
Ако кажеш нещо с което съм съгласен ще се съглася с теб. Ако кажеш нещо, което не ми харесва, ще ти кажа, че не ми харесва какво си казал. Просто е. Същото беше и за луната, където така и не получих твоя отговор
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Мар 01, 2008 12:20 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=18153_1323667564.gif) |
The Dark Knight |
|
Регистриран на: Чет Окт 25, 2007 2:30 pm Мнения: 4385 Местоположение: Gotham City
|
Замълчете!
Тъдъдъдъм и ето го Пикачу на хоризонта!!!
Е па не го разбрахте че той е най силния(намесвам фенбойщина ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) )
Само един електрически шок и всички ония от ДБЗ дето взривявали планети ша си идат взривени от ...ъъъ..*кхем*..Пика..пика..??!!
_________________ If you make yourself more than just a man...
[/center]
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Мар 01, 2008 12:48 pm |
Sunlance |
|
Регистриран на: Пон Ное 05, 2007 12:07 pm Мнения: 695 Местоположение: Варна (Water7) =]
|
[quote="ShApEsHiFt3r"][/quote]
Хаах...с базик искаш да отбегнеш очевидното ![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif) Факт е,че ОР ми е любимо аниме,но както казах отностно за силата в тази тема не намесвам фенбойщина,ако толкова искаш да докажеш,че греша ми кажи по какъв начин смяташ,че някой др. герой от горе-споменатите може да победи Ligia Type и за да не си говорим на "аба" ще ти кажа и точния Logia,да вземем Enel.
Колкото до това за Луната,след като се намеси Саяна и повтори твойте "твърдения" ми стана ясно,че няма смисал да се хабя да обяснявам неща на наивни хора.
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Мар 02, 2008 6:32 am |
Sunlance |
|
|
Spokesman Of Madness написа: Sunlance написа: ShApEsHiFt3r написа: Sunlance написа: Spokesman Of Madness написа: ShApEsHiFt3r написа: Съмнява ме че са много хората, които казват, че ДБЗ героите са най- силни, защото ДБЗ им е любимото аниме. Но ти казваш че не са, защото твоето любимо аниме е One Piece ![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif) Което мен лично ме дразни, защото аз съм против всякакъв вид фенбойски изпълнения ![Confused :?](./images/smilies/icon_confused.gif) Каквото е твоете в момента ![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif) Какво би направил един рандъм Logia type плод узър срещу атака, която не унищожава него, а планетата? И всички други герои от One Piece while at that? DBZ е лимита на супер силите днешно време. Не съм видял друга манга или друго аниме, в което да има някой по- силен от героите в ДБЗ. Освен Юки,да.Ама тя си е друга история.Иначе съм напълно съгласен с тебе. Не не ..тук точно не намесвам фенбоущина,ако намесвах щях да кажа Ace...както и да е . Аз лично незнам кои са тези дето планети гърмят,но по-горе видях имената Вегета,Гоку... и въобще някой които съм гледал поне,та както и да ме обвинявате за фенбойщина не виждам как ще се оправят с/у Logia...просто няма да стане. От друга страна каквото и да казвам ще се контрира по някакъв начин от Шаипшифтер,не защото е прав ,а защото просто иска да спори с мен. Хахахахаха И spokesmanofmadness иска да спори с теб също? Айде моля ти се. Не се мисли за много важен. Не искам да споря с теб. Просто начина по който си написа мнението лъха на фенбойщина. Ти харесваш ОП и казваш че героите от твоето любимо аниме бият героите от ДБЗ......... Ама сериозно, от къде ти хрумна че искам да споря с теб? Дай ми поне 1 причина за това мое желание, за което дори не знам ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) Ако кажеш нещо с което съм съгласен ще се съглася с теб. Ако кажеш нещо, което не ми харесва, ще ти кажа, че не ми харесва какво си казал. Просто е. Същото беше и за луната, където така и не получих твоя отговор ![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif) Хаах...с базик искаш да отбегнеш очевидното ![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif) Факт е,че ОР ми е любимо аниме,но както казах отностно за силата в тази тема не намесвам фенбойщина,ако толкова искаш да докажеш,че греша ми кажи по какъв начин смяташ,че някой др. герой от горе-споменатите може да победи Ligia Type и за да не си говорим на "аба" ще ти кажа и точния Logia,да вземем Enel. Колкото до това за Луната,след като се намеси Саяна и повтори твойте "твърдения" ми стана ясно,че няма смисал да се хабя да обяснявам неща на наивни хора. Ако ми обясниш как един рандом (който и да си избереш) 1 пийс лешпер би оцелял след това съм готов да се откажа от спора.Не мисля ,че могат да оживеят в вакуум и без кислород,дори и да оцелеят през другото.(което пак ме съмнява.)
Мене специално вие двамата няма да ме убедите с глупави агрументи,зажалост след прекалено дълъг спор с DarkAzazel съм склонен да приема,че невероятно нелогичните герой на DBZ ще бият Logia-те , ма неговите аргументи си бяха намясто.
едит-Енел в момента е на Луната и като гледам е без скафандър...
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Мар 02, 2008 9:43 am |
ShApEsHiFt3r |
|
|
Sunlance написа: Мене специално вие двамата няма да ме убедите с глупави агрументи,зажалост след прекалено дълъг спор с DarkAzazel съм склонен да приема,че невероятно нелогичните герой на DBZ ще бият Logia-те , ма неговите аргументи си бяха намясто.
едит-Енел в момента е на Луната и като гледам е без скафандър...
Ето, на, заяждаш се с нас и правиш лични нападки и после очакваш да си мълчим и да не спорим с теб. Научи се как да говориш, по дяволите. Аз имам и по- добри причини да вярвам, че дбз героите ще бият тези от оп ама няма смисъл да ги казвам на отвратителен човек като теб, при положение, че в крайна сметка ти пак ще ги изкараш като глупави. Просто защото аз съм този, който ти ги казва, а явно не ти се харесвам, тъй като съм готов да ти кажа колко досаден човек си и колко детски мислиш, докато в същото време разправяш, че цялата личност на даден човек ти е ясна от първия негов пост, който прочетеш/първия ви разговор... нямам думи просто.
Съжелявам за офтопика, спирам да пиша в тази тема. А на твое мнение вече никога няма да отговоря
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Мар 02, 2008 3:59 pm |
sharky-kun |
|
![](./images/ranks/rank3.gif) |
|
batmanz написа: Замълчете! Тъдъдъдъм и ето го Пикачу на хоризонта!!! Е па не го разбрахте че той е най силния(намесвам фенбойщина ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) ) Само един електрически шок и всички ония от ДБЗ дето взривявали планети ша си идат взривени от ...ъъъ..*кхем*..Пика..пика..??!! ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif) Покемон не прилича много на аниме, ма се тая
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|