|
Дата и час: Съб Фев 01, 2025 9:00 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пет Фев 29, 2008 3:27 pm |
|
PA3YM |
|
|
|
ъъм.. къде го видя тоз armour - ако приказваш за спойлера.. излезе ли чаптъра трябва да забравяш спойла - щото много често има неточни преводи само по скрипта (който пък обикновено е преразказан, и не винаги е 1 към 1 със символите ползвани в самия чап) и т.н. грешки ^_^
Итачи в чаптъра казва "Ако не бях използвал (use) това,... бла бла" след като в предния панел дават тоя големия гръден кош ли какво е там което ми се струва е някакво джуцу, то броня може да го предпази от юмрук само - не и от гигантска светкавица
ако беше толкова плоско като да се е предпазил с броня под дрехите (материална, не джуцу) >.< най-малкото щеше да каже wear вместо use
а тоя преводач дет е превел главата се занимава доста сериозно и отдавна с Наруто, и мангата и анимето превежда, и може да му се има доверие за точността на преводите
_________________ GIDA owns U!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пет Фев 29, 2008 4:11 pm |
|
kidamy |
|
|
|
Sango-chan написа: buu~ за първи път един от тия чаптъри да ми хареса толкоз Яка беше тая атака дето сасу я вкара *w* бтв що на итачи шарингана се изтрива?
Защото използва Mangekoy три пъти. А със всяко използване то ускорява ефекта на ослепяване и губене на светлината как се изрази Итачи.
Демек едното му око дето прави Аматерасу вече нищо не вижда с него.
_________________ Buy manga support your favorite authors and artists ONE PIECE BATTLE GROUND COMING SOON
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пет Фев 29, 2008 11:01 pm |
|
Zenith |
|
|
Регистриран на: Чет Ное 08, 2007 10:14 pm Мнения: 3686 Местоположение: Къде ми е портфейлът?
|
Uchiha Madara' написа: А, хрумвало ли ви е че Саске може да направи каквото и със Оро?Да "абсорбира" Итачи(тъкмо Оро нали си го харесва, там няма къде да му бяга), и така ще си има МШ, други гъзарийки и ще тръгва да бие Мадара.Малко вероятно ама защо не.
Аман от почитатели на канибализма.И какъв МШ като Итачи ни МШ има вече,ни обикновен,ни зрение.И за какво му е да го "абсорбира"?Той иска да го заличи от лицето на земята,да изтрие спомена за него,да оптмъсти.От какъв зор ще го държи жив в себе си,макар и символично.Психологията на героите хич не сложна,че да е толквоа трудно да й се вникне...
_________________ ...всичко се свежда до секс и насилие,обикновено в комбинация...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|