|
Дата и час: Сря Фев 12, 2025 10:19 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Нед Фев 24, 2008 10:33 pm |
|
alucard_itachi`` |
|
|
Регистриран на: Нед Юли 08, 2007 1:23 pm Мнения: 2641 Местоположение: varna
|
мен ако питате вече забравих блийч с ичиго ли гледам или
хрониките и приключенията на зараки кинпачи
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пон Фев 25, 2008 12:05 am |
|
Yper |
|
|
Регистриран на: Нед Окт 29, 2006 3:54 pm Мнения: 206 Местоположение: Sofia
|
аххаха , 40 чаптъра гледахме тоя еспада 8 Апоро , са още кой знае колко с Кен-чан..
иначе , ако Ноитора загуби по толкова смешен начин ще е направо адски тъпо..
опаааааа , зараки се сети да изпозлва 2те ръце едновременно и бие еспада 5
окей , от началото на самата битка беше ясно ,че зараки ще спечели , но поне да спечели по як начин
Последна промяна Yper на Пон Фев 25, 2008 12:11 am, променена общо 2 пъти
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Чет Фев 28, 2008 11:26 pm |
|
Bethrezen |
|
|
Регистриран на: Пон Апр 02, 2007 9:54 pm Мнения: 148 Местоположение: In a sinister state of my mind
|
Joy написа: Yper написа: окей , от началото на самата битка беше ясно ,че зараки ще спечели , но поне да спечели по як начин Би ли ми казъл според теб кой начин е як? Защото квото се обсъждаше не беше яко Интересно ми е?
Аз честно казано се надявам да изкара банкай.
_________________ Every fuckin' one of 'em... They have the gall to take pity on me... And they don't even know... how much they're hurtin' me by doin' it!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пет Фев 29, 2008 7:04 pm |
|
Yper |
|
|
Регистриран на: Нед Окт 29, 2006 3:54 pm Мнения: 206 Местоположение: Sofia
|
Joy написа: Yper написа: окей , от началото на самата битка беше ясно ,че зараки ще спечели , но поне да спечели по як начин Би ли ми казъл според теб кой начин е як? Защото квото се обсъждаше не беше яко Интересно ми е?
ами , не знам точно кой начин би ми направил така ,че да ми е яко , но за всеки случай не е тази простотия с просветлението на кен-чан да използва цели 2 рачички
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пет Фев 29, 2008 10:34 pm |
|
Bethrezen |
|
|
Регистриран на: Пон Апр 02, 2007 9:54 pm Мнения: 148 Местоположение: In a sinister state of my mind
|
Yper написа: хаахаххаx, кеф , и аз сум за Нноитра , по принцип си падам по лошковците май аз и ти сме единствените в тоз форум които НЕ искат Кен-чан да спечели
Нноитра рулззз! Релиса му е единственият, дето яко рулира. Дай да му основеме фен клуб, а?
Пак ненужни цитати. Цитирайте това което коментирате. CaBa
_________________ Every fuckin' one of 'em... They have the gall to take pity on me... And they don't even know... how much they're hurtin' me by doin' it!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|