Дата и час: Вто Фев 25, 2025 10:27 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 1 от 3 [ 35 мнения ]  Отиди на страница 1, 2, 3  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: Discussion: Hana Yori Dango по корейски^^ (coming soon)
МнениеПубликувано на: Пет Фев 29, 2008 10:58 am 

Тази година ще снимат корейска версия на Hanayori Dango.
http://asianfanatics.net/forum/Korean-v ... 08265.html

----------------------------------------------------------------------------------

Отцепих тази част от темата за ХЙД, за да можем да си дискутираме и спекулираме относно бъдещите продукция, каст и т.н. :D
caprice06

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Фев 29, 2008 11:15 am 
Аватар

интересно...
дано Hyun Bin да играе Doumyouji Tsukasa Изображение

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Мар 01, 2008 5:08 pm 
Аватар

Местоположение: 22-4 Shinsu-dong, Mapo-gu, Seoul 121-854, South Korea
Изображение

Попаднах на доста по-дълъг списък с възможни кандидати за ролите според публиката:

Изображение

:arrow: Makino Tsukushi/杉菜
1. Yoon Eun Hye
2. Goo Hye Sun
3. Sung Yuri
4. Moon Geun Young
5. Go Ah Ra
6. Kim Ok Bin
7. Lee Yeon Hee
8. Park Min Young
9. Jeon Ryeo Won
10. Lee Ha Na
11. Han Ji Min

:arrow: Doumyouji Tsukasa/道明寺
1. Jo In Sung
2. Kang Dong Won
3. Lee Dong Gun
4. Jang Hyuk
5. Hyun Bin
6. Joo Ji Hoon
7. Lee Dong Gook (на това име ми излиза само футболист xD)

:arrow: Hanazawa Rui/花泽类
1. Im Joo Hwan
2. Choi Si Won
3. Jang Geun Suk
4. Kim Hee Chul
5. Kim Kibum
6. Han Kyung
7. Lee Hong Gi

Това са общите надежди на корейските фенове, нека сега си изредя собствените :P :

Makino Tsukushi: Yoon Eun Hye (не смейте дори да питате защо >.< Ролята на опърничавата, независима, опитна в крошетата, но все пак очарователно сладка Макино е просто като излята за нея. Точка.)
Doumyouji Tsukasa: Hyun Bin (който е гледал "My Name is Kim Sam Soon" и "A Millionaire's First Love" ще разбере защо. Той е идеален за образа на "sexy ssagaji"^^. Само да видим как ще се разбере с къдриците xD)
Hanazawa Rui Kim Jeong Hoon (помните хубавия, романтичен и леко меланхоличен принц Юл от "Goong", нали? + бонус: Руи пак ще бъде риж!!!!! :love: )
Nishikado Soujiroh: Kim Jae Wook или Joo Ji Hoon. Бих предпочела "гофретаджията" :P не заради друго, а защото искам повече ефирно време за него, въпреки, че вторият пък доста се доближава до японския образ. Всъщност и двамат имат едно студено, леко надменно излъчване, което чудесно ще се предаде в образа на героя! И само си ги представете колко ще им тича да правят чайни церемонии, облечени в кимоно или да карат мотор....*размечтава се*)
Mimasaka Akira: ?

Хайде, давайте своите предложения за ролите и да видим накрая кой ще познае :D

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Мар 01, 2008 7:15 pm 
Аватар

Каприз, напълно съм съгласна с теб за ролите. :lol:
Макар че за ролята на Makino мисля, че и Sung Yuri ще се справи доста добре. Мен ми хареса как игра в The snow queen.
Иначе за мъжките роли, ме е страх, че когото и да изберат ще се спукам от смях, ако го накъдрят.
От изброените за Doumyouji освен Hyun Bin, Joo Ji Hoon и актьора, който играеше в My boyfriend is type B, останалите не съм ги гледала никъде. Но честно казано Joo Ji Hoon, колкото и да си го харесвам, ми е трудно да си го представя в тази роля.
Hanazawa Rui: Kim Jeong Hoon. Нямам какъв коментар да направя по това. :P
А за Soujiro и двамата които си посочила ще се радвам еднакво да ги видя на екрана. :)

Изображение
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Мар 01, 2008 9:13 pm 
Аватар

Ще бъда максимално субективен в избора си.( :lol: )Защото там е човекът играл в любимият ми филм "A Millionaire's First Love" а именно става въпрос за Hyun Bin.Тука вече няма да напиша,че "аз смятам" тука ще напиша,че той ЩЕ влезе в образа на Doumyouji Tsukasa и ще си изиграе ролята повече от перфектно.За другите незнам и не ме интересува много.Но този човек ТРЯБВА да е там."Убеден" съм дори,че той може сам да изиграе всички роли във филма(женски ще са му трудни ама съм "сигурен",че ще се справи).Та шегата настрана, но наистина той е перфектния за ролята на Doumyouji Tsukasa.Разбира се, ако някой има смелостта да успорва избора ми съм "навит" да проведеме един епичен спор ако ще темата да стане 30 страници( :D ).

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Мар 01, 2008 9:35 pm 
Аватар

Скромното ми лично мнение:
Makino Tsukushi: Yoon Eun Hye
Doumyouji Tsukasa: Hyun Bin (въпреки че не съм го гледала никъде е много сладък на снимката :P :lol: ) или Joo Ji Hoon (дано само си спестят къдриците :drop: )
Hanazawa Rui: Kim Jeong Hoon
Nishikado Soujiroh: Kim Jae Wook или Joo Ji Hoon

Дано в крайна сметка cast-a да се доближава до това, което ни се иска :D

Naruto couples I support: ItaxSaku, ShikaxTema, HinaxNeji, SasuxNaru ;P
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Мар 01, 2008 11:38 pm 
Аватар

AccJoRo написа:
Разбира се, ако някой има смелостта да успорва избора ми съм "навит" да проведеме един епичен спор ако ще темата да стане 30 страници( :D ).

Ами така като гледам досега никой не го оспорва и не виждам защо изобщо трябва да се споменава това. :roll:
А буклите, хаха :lol: нека да ги завъртят едни такива като прасешки опашки като в мангата (леле, там са уникални просто!!!!). Честно казано Kim Jeong Hoon ми е един такъв един много сладникав, ама май си пасва на ролята, макар че ми се ще да е с малко по-сурово излъчване. Но знае ли човек, знам го само то Гунг като по-чувствителния принц, не се знае какъв коз може да извади от ръкава. За Макино - определено Yoon Eun Hye! И ако тя я изиграе, това ще е сигурно единствената актриса, чиито всички роли следя с невероятен интерес!

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Мар 02, 2008 2:16 am 
Аватар

Попринцип съм си саркастичен и ироничен на макс.И затова понякога сигурно хората се питат "Абе тоя,какви ги бълва?".Та в случая се шегувах.Но за избора на актьора не се шегувам ни най-малко.Той е идеалния за ролята(според мене xD)!

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Мар 03, 2008 1:08 am 

Напълно съм съгласна с вашите предложения за актьорския състав. Yoon Eun Hye вече почти е избрана за ролята на Макино.
Като разгледах останалите предложения за главната героиня, ми попадна името на Lee Yeon Hee. На снимката много ми заприлича на Mao Inoue .
http://wiki.d-addicts.com/Lee_Yeon_Hee
Въпреки това, нямам представа, как би са справила с този образ, тъй като тя е играла в по-драматични филми.

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Апр 25, 2008 3:11 pm 
Аватар

дано Yoon Eun Hye играе Makino :blush:

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Апр 26, 2008 6:58 pm 
Аватар

Може би ще се престраша и ще го гледам и то само заради кандидатите за ролите. Всички изглеждат големи сладури.
Само ме е страх да не ми развалят хубавите спомени които ми остави japanese версията.
Съгласна съм с caprice за ролите, макар че може би искам да видя Kim Hee Chul в ролята на Rui /повече искам да играе Tsukasa.. ама къде такъв късмет../
A колкото до женския персонаж, Makino, oпределено трябва да е изиграе от Yoon Eun Hye . Или Han Ji Min. Eнда от двечките. Макар че всички са много симпатични и радващи. Нека да е една от тези двете *begging* XD

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Юни 22, 2008 10:08 am 

Kim Hyun Joong от SS501 - Hanazawa Rui?
http://asianfanatics.net/forum/SS501-Ki ... 53214.html
http://coolsmurf.wordpress.com/2008/06/ ... -hanazawa/

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Юни 23, 2008 5:06 am 
Аватар

Местоположение: 22-4 Shinsu-dong, Mapo-gu, Seoul 121-854, South Korea
Ъъъ, не мерси :?

Цитат:
DSP Entertainment expressed, “There’s too many things that we would have to do to accomodate his schedule, so we haven’t decide on whether he will be in the drama just yet”

В този ред на мисли, дано SS501 издадат още 3 корейски и 2 японски албума, като успоредно заснемат 9084091243 клипа за тях и заминат на световно турне и въобще всичко най-хубаво им пожелавам :lol: :lol: :lol: Силно ме притеснява липсата на достатъчен актьорски бекграунд на КХДж :? И не знам само на мен ли следното изявление ми се струва смешно :arrow:
Цитат:
The producion company (Group Eight) also reiterated their stand, “We are not going to just cast idols in the drama. There are many criteria that we look into. As long as it fits our criteria and image of the character, we will try to discuss the possibility regardless of whether he/she is an idol star or not.”
За онези, които не правят връзката, това е същата компания, която продуцира спин-офф-а Goong S, в който главната роля беше поверена на Se7en, който може да е всичко друго, но не и добър актьор. Затова тихичко агонизирах, докато гледах изпълнението му в сериала >.> И после да ми излизат с такива твърдения, че не търсели идоли за драмата... :roll: По дяволите, толкова ли е малък изборът между професионалните актьори, че навират разни певци с оскъден актьорски опит?

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Юни 23, 2008 6:07 pm 
Аватар

Местоположение: In the land where I am surrounded by cute 18 years old japanese schoolgilrs
хаха, пак ще е пълно със pretty boys :D дано да е успешно като оригинала

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Юни 23, 2008 7:27 pm 
Аватар

Kang Dong Won много го уважавам, и ще е страхотно ако е с него :nod:

въпреки че десет пъти повече предпочитам да играе в още някой филм като Duelist

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 1 от 3 [ 35 мнения ]  Отиди на страница 1, 2, 3  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]