Дата и час: Вто Фев 11, 2025 10:24 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 5 от 21 [ 309 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 21  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Фев 28, 2008 8:27 pm 
Аватар

Този фик е як о и се надявам Сасуке много да страда

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Фев 28, 2008 8:35 pm 
Аватар

Стра-страхотно е :D :D :D :D :D Невероятно..... Супер.... :lol: :lol: :lol: Почвам да се увличам, ама наистина беше невероятно... и сега Гаара е обичан... и Сакура го обича.... и не обича Саске :love:... страшно ееее

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Фев 28, 2008 8:50 pm 
Аватар

Нарутоооооооооо!!!!!!! Защо се намеси? Като иска да прави ресенган да прави на Саске.

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Фев 28, 2008 8:54 pm 
Аватар

Е, па чакаи.. :D тои не знаеше че е Гаара.. пък и нали са приятели с тоя идиот Сасуке :D :D :D

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Фев 28, 2008 8:55 pm 
Аватар

Дам, приятели са, ама това не пречи да прояви малко инициативност и да предположи, че може би трябва да убие Саске един път за винаги ^^ :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Аз млъквам, защото фика е супер и по принцип нямам забележки :D

Последна промяна solecito на Чет Фев 28, 2008 8:56 pm, променена общо 1 път

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Фев 28, 2008 8:56 pm 
Аватар

Знам, знам... Ама все пак да му направи един.

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Фев 28, 2008 9:58 pm 
Аватар

оооооооо определено този фик ми харесва....винаги вътре в мен съм искала не Сакура да е влюбена до уши в Учиха а обратното...на мен и преди Гаара се ми допадаше а сега... 8) ОЩЕ ПОВЕЧЕ...и двамата ще се почувстват по щастливи...супер много ми хареса и тази и миналата глава.. :) :) :) продължавай все така.. :P

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Фев 28, 2008 10:51 pm 
Аватар

NOXITA написа:
Знам, знам... Ама все пак да му направи един.

Той ако разбере какво е направил Саске на Сакура мислиш ли, че няма му подари един :lol:

Set Me^^
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Фев 28, 2008 11:43 pm 
Аватар

ОМГ обичам този фик!!!! страхооотна глава :D

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Фев 29, 2008 10:28 pm 
Аватар

Ето я и новата глава, която е със специялното участие на NOXITA, в ролята на Теа. :) :P :P :D
{ENJOY}
Глава 6
Чувството бе съвсем различно. Гаара силно притискаше Сакура към себе си. Тя чувстваше топлината на момчето, усещаше ароматът му.. искаше го. Сега вече Сакура бе разбрала, защо отблъсна Саске. Още от деня на запознанството и с Гаара, тя бе усетила ,че те няма да останат просто двама непознати.
Гаара бе уплашен от това, което ставаше, бе уплашен от това, че може да обикне друг освен себе си. Но въпреки страхът си не искаше да спира това, което ставаше.. искаше този момент никога да не свършва.
Вън заръмя. Милион капки заудряха по малкия прозорец.
Сакура потрепваше, въпреки че искаше тази целувка, тя изпитваше известна несигурност. Те се познаваха от толкова малко време, дори познаваха не бе подходяш глагол, понеже те знаеха само имената си и това че са силно привлечени един от друг.
Гаара явно усети нейната несигурност.. той се отдръпна.
-Страх ли те е от мен?
Сакура не каза нищо, тя самата не знаеше какво точно чувства в момента.
-Страх ли те е?- Гаара повтори въпроса си, но този път изражението и погледа му бяха съвсем различни, бяха изострени и мрачни.
-Не е страх Гаара, просто ти, ти толкова много приличаш на него.. - Сакура сръвни образа на Саске и Гаара мисленно.
Червенокосият и обърна гръб.
-Знаеш ли какво означава името ми? - Гаара говореше с ненавист.
Сакура поклати глава в знак на незнание.
-Значи Самолюбив демон, а името най-добре оприличава истинската ми същност.- гласът на Гаара звучеше несигурно и потрепваше.
-Защо бягаш от щастието Гаара?- Сакура се присегна и хвана ръката му.
-Няма от какво да се боиш. Да си щастлив не е грешно.. - тя вече бе застанала пред пясъчното момче и нежно галеше лицето му.
-Ти не разбираш.. аз просто.. безброй години..години наред аз не мога да спра своят бяг, защото повярвах на думи ,в които не вярва и малко дете.. защото повярвах че някои ме обича..
Сега той и Сакура стояха лице в лице.
-Гаара..
- Да - Гаара го каза толкова тихо, че дори Сакура не го чу.
-Просто забрави за всичко случило се в миналото, изживеи момента, тук и сега, аз просто те моля..
- Молиш ме за какво?-по лицето на Гаара сякаш премина топла вълна, мисълта че някой го молеше за нещо различно от това да пощади животът му, му се струваше странна.
-Просто те моля да бъдеш с мен.- Сакура го прегърна и Гаара усети ,че няколко сълзи капват на рамената му.
- Ти .. Сакура ще ме наушиш ли?- Гаара гледаше право в зелените влажи очи и потъваше в тях.
- На какво?- Тя гледаше леко учудено.
- Да обичам..- Гаара не вярваше че е изрекъл тези думи, той не дочака отговора на Сакура, а се протегна и я целуна.
- Аз, аз трябва да си тръгвам - Сакура го каза с тъгa.
- Не ми отговори.- Гаара се усмихна.
- Любовта не се учи, тя се чувства.- след тези думи Сакура помаха бодро с ръка, целуна Гаара по бузата и потегли.
Наруто избухна в заразителен смях:
-Защо винаги всичко ти е проблемно? Не може ли да използваш друга дума?- почти никoй не можеше да разбере какво говори Наруто, понеже думите му бяха примесени с голяма доза смях.
-Е добре, ситуацията е обезпокояваща.
Това беше върха, Наруто започна да се търкаля по земята от смях, което никак не се хареса на управителят на заведението.
Той нямаше да остави нещата тъка.. не нямаше. Целият бе мокър, но това не му попречи. Той се запъти към домът на розовокосата му съотборничка с намерението да и покаже ,че няма да остави нещата, такива каквито бяха сега.
-Ох , Tea.. ти ли си била..
-Вести от сестра ми ли носиш?
- Да, бях изпратена по спешност, Гаара селото тъне в неприятности без теб. Върни се, моля те. Заеми отново мястото си на Казекаге.
- Ще се върна Tea, обещах ви.. но също тука ви казах ,че докато не намеря това което търся, това е невъзможно, а аз имам чувството, че съм на път към намирането му.- на лицето му изплува усмивка.
- Както кажеш, но просто не си навличай проблеми.- Tea също се усмихна.
- Е, аз трябва да тръгвам, но скоро ще те навестя отново.- Tea отново весело помаха с ръка, подаде свитъка и тръгна.

Последна промяна Funny на Съб Мар 01, 2008 12:53 pm, променена общо 1 път

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Фев 29, 2008 10:39 pm 
Аватар

Еееее, Сакура.... защо го остави пак сам, беее?!?! Какъв хубав шанс, а те? ццц....

И все пак... съвсем благородно завиждам на NOXITA... не стига че е видяла Гаара, ми е и говорила с него, ами че и усмивката му видяла... :lol:

Funny, супер глава :wink:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Фев 29, 2008 10:42 pm 
Аватар

ааа супер :D

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Фев 29, 2008 10:43 pm 
Аватар

sasusaku_love написа:
Еееее, Сакура.... защо го остави пак сам, беее?!?! Какъв хубав шанс, а те? ццц.

Почвам с перверзиите в другата глава!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Фев 29, 2008 10:43 pm 
Аватар

YES! YES! YES! Имам роля във фика! Новата глава много ми харесва. Дали шефа (Гаара) ще се върне в селото? :hmm: Ще видим! Funny благодаря!

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Фев 29, 2008 10:46 pm 
Аватар

NOXITA написа:
YES! YES! YES! Имам роля във фика!

Не злорадствай, де..... :(

Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 5 от 21 [ 309 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 21  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]