|
Дата и час: Съб Фев 08, 2025 6:11 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Съб Яну 05, 2008 11:31 pm |
|
oversoul |
RyuKo FanSubs |
|
Излезе новата 82-ра глава Не беше нещо особено, обаче беше смешна (Все още не е спряна мангата - УРА! - ама ако продължава в тоя дух...)
Много ме изкефи сестрата на Казуми - това момиченце направо да не го срещаш на улицата
_________________ My Music - OverSoul A.K.A Plamen Tsvetanov
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Нед Яну 06, 2008 11:28 am |
ShApEsHiFt3r |
|
|
|
Испуснал си
80 свършва като го виждат
81 започва с този момент.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Нед Яну 06, 2008 11:49 am |
|
spiralkinda |
Цар Алко |
|
Дори и я облякоха и смъмриха Казуми, че е бил перверзник за дето я оставил да се разкарва гола.
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Вто Яну 22, 2008 1:17 pm |
|
oversoul |
RyuKo FanSubs |
|
Най сетне новата глава излезе Честно казано ми се струва, че автора няма много идеи как да се развие мангата Ще ми се малко повече да се развие главния герои... Както и да е, относно главата:
не беше зле, но можеше да се иска и повече... Според мен автора просто беше извадил една от "отпадналите" си идеи за магическия изпит по ранните глави и я е сложил в тази... А както изглежда ще я има и в следващата... Интересно защо така няма развитие - мангата има потенциал, вече си имаме един потенциален лош чичко - какво още чакаме!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Вто Яну 22, 2008 6:47 pm |
|
spiralkinda |
Цар Алко |
|
Уф пак почнаха тия изпити , а миналия чаптър като показваха фестивал-а честно щях да заспа на компа .
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пон Фев 04, 2008 1:43 am |
|
oversoul |
RyuKo FanSubs |
|
Safiir написа: Та тъъъъй...в общи линии и аз бях като Саянски. Очаквах някакво готино ечи или готини битки...пък то нито едното, нито другото >< Кузуми принципно кефи ма баси с тази липса на магия е пълна простотия :/ Все попада в някакви опасни ситуации и все се измъква по чудо. Е няколко пъти да стане, ок ама през цялото време....омръзва >< Иначе мацките са сууууууупер готини ама верно трябва малко повече пантсута да покажат :/... *** ...Явно ще я дропя все пак.
Same here, само дето сърце не ми дава да се откажа - все се надявам, че ще проима някакво развитие... Както съм писал в по-ранни постове - мангата има потенциал! Много ми е чудно защо автора не го равива...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Сря Фев 27, 2008 1:34 pm |
|
CaBa |
Модератор |
Регистриран на: Нед Мар 12, 2006 12:17 am Мнения: 14913 Местоположение: Сливен
|
Сега докато четях новия чаптър, пак се запитах какъв е смисъла да учиш нещо което може да се ползва само на определени места. И тая като каза, че Казуми ще им е от ползва в бъдещето, си мисля, че може някаква война да започне. Което ще е добре, ако в действителност ги обучават за нещо такова, нали не някакви турнири между училищата, ами примерно водят тайна битка с някакви чудовища/вещици или тем подобни (особено като видях, че и призраци съществуват).
А и тея карти станаха твърде много, явно ще играят и друга роля освен само за големината на капацитета.
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Чет Фев 28, 2008 10:16 pm |
|
spiralkinda |
Цар Алко |
|
Ами те центровете ги дадоха в началото на мангата, има още един в Япония, в Китай също както и в по-големите държави. Сега ще вземе тази нова карта от този дух и дано малко да мръдне действието на турнирчета и тн.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|