Дата и час: Вто Мар 04, 2025 11:12 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 3 от 5 [ 68 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Фев 25, 2008 1:11 am 
Аватар

Ами непостижимите мечти ги минах отдавна... В момента гледам истината в очите... знам си възможностите и си знам целите... честно казано от как съм така ми се случват само хубави неща ... пробвайте и вие

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Фев 25, 2008 1:14 am 
Аватар
Ecchi Warrior

Приказката "всяка жаба да си знае гьола" важи само за мързеливите! Аз такива хора не уважавам!!!

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Фев 25, 2008 1:41 am 
Аватар

Ако загубиш мечтата си , губиш самия себе си . Никога не се отказвам от това , което искам . Независимо колко време би отнело да го постигна , влагам всички средства в него и както каза
Belgarion написа:
Без да се колебая бих убил дори за да постигна мечтата си

бих направил същото , мечтите са това , което ни кара да живеем , това че един ден ще ги постигнем .

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Фев 25, 2008 1:53 am 
Аватар

На всеки се е случвало да си каже, че няма смисъл да продължи. На мен доста често. Но стигнах до консенсуса, че стига да има някой до теб, няма недостижими мечти.

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Фев 25, 2008 1:55 am 
Аватар

Да отказвам се ... само не се отказвам да мечтая, да желая и да се усмихвам :)
иначе ок ... има следваща мечта, следващ сън ... следващ живот ... може би ;)

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Фев 25, 2008 2:02 am 
Аватар

да мога всичко
практически мечтата ми е неизбежна, дори и да се откажа от нея пак ще вървя към нея :)

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Фев 25, 2008 8:57 am 
Аватар

Ако не преследваме мечтите си закакво да живеем. Такива, като да стана космонафт, или свтовно известен футболист, са си наистина мечти де и едва ли ще се сбъднат. Друго е това да искаш да посетиш дадено место или да постигнеш нещо в живота. Е да де често се среща и той да те посрита, но това не е причина за отказване, затова дерзайте скъпи братя и сестри и:
Keep walking. :)

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Фев 25, 2008 10:08 am 

Belgarion написа:
ShApEsHiFt3r написа:
Представи си да искаш да станеш най- бързия бегач на 100 метра в света, но да те блъсне кола и да си счупиш крака или да стане нещо подобно, което да доведе до чупене на крак. След това просто вече, да не кажа че е невъзможно, е много трудно да станеш отново толкова добър както преди, още по- малко най- бързия. Боли да се откажеш от една такава цел, но това е животът :?

Преди време точно със бягане в тъмното смогнах да си потроша десния крак, по точно глезена - след 3 месеца в гипс ми казаха че ще станем най-добри приятели с патерицата, и да свиквам, че никога няма да мога да ползвам крака си - говоря ти за диагноза поставена от 6 членен докторски екип /бях в казармата бтв/... Но аз НЕ СЕ ПРЕДАДОХ!!! След 4 години изтощителна рехабилитация вече можех да бягам нормално - в днешно време минавам 100метра за ~13 секунди... Нещо да кажеш?

Ами освен че си като мен и че и аз не бих се отказал друго не знам какво да кажа. :wink: Или по- скоро и аз не се отказах... да не говорим, че да си счупиш бедрената кост(така ли се водеше тази над коляното?) е маалко по- сериозно от чупене на глезен :roll: But that aside...
Това беше пример, а и най- бързият е различно от сравнително бърз. Просто защото на мен от дете ми е "мечта" точно това - да бягам по- бързо от всеки друг(най- малкото от тези около мен) Браво на теб иначе ;)
А сега забелязах, че в поста си всъщност не съм казал какво мисля аз по въпроса :mm:
Аз не бих убил за постигането на целите си(които както уточних при мен са напълно отделно от мечтите, които аз считам за нещо нереално или по- скоро сакрално, нещо над всичко останало, което не бива да бъде постигнато... просто защото е мечта. Но явно повечето хора ги наричат мечти).
И все пак определено бих направил почти всичко, за да постигна, това което искам.

Последна промяна ShApEsHiFt3r на Пон Фев 25, 2008 8:26 pm, променена общо 1 път

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Фев 25, 2008 1:26 pm 
Аватар
Anime Sekai Kenkyuuin
Anime Sekai Kenkyuuin

Ма верно, цел и мечта са 2 различни неща =/ Тука говориме за цели изглежда ;/ Ма се тая, смятам, че е да влагаш >всичко< в гонене на дадена цел или мечта не е решителност, а вече мания, което не е съвсем позитивно.

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Фев 25, 2008 6:53 pm 
Аватар

Значи точно тази година ми се наложи да се откажа от нещо което исках многор,не просто исках а мечтаех.Бях почнала курсове по рисуване имах идеята да кандидатсвам за второ висше за аниматор,обаче заради това ми висше което карам и недостига на пари се отказах,не съм загубила надежда защото съм твърдо решена да постигна мечтата си,един път съм паднала пак ще стана и ще продължа.

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Фев 25, 2008 10:34 pm 
Аватар
RyuKo FanSubs

Мии мечтата ми е до голяма степен... постижима. Не бих я захвърлил в никакъв случай, а ако беше някаква друга може би щях :roll:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Фев 26, 2008 11:55 am 
Аватар

Местоположение: Auschwitz-Birkenau, Belzec, Kulmhof, Janowska, Jasenovac, KZ lublin
при моята ме4та първо умря надеждата, но меракът си остана...т.4. няма предаване, докато не падна в боя :lol: 8)

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Фев 26, 2008 12:00 pm 
Аватар

Никога няма да се откажа от това което искам да направя защото тези които се отказват заслужават да им татуират "You FAIL " на задните части

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Фев 26, 2008 12:05 pm 
Аватар

SayanMk написа:
Ма верно, цел и мечта са 2 различни неща =/ Тука говориме за цели изглежда ;/ Ма се тая, смятам, че е да влагаш >всичко< в гонене на дадена цел или мечта не е решителност, а вече мания, което не е съвсем позитивно.

според мен можеш две неща да успееш да развиеш на едно истинско професионално ниво и то пак трудно, а за световно такова ниво сигурно само едно....така че не съм съгласна ...смятам, че човек трябва да е целенасочен, а не да се разпръсква

When you`re hiding in your cloud castle of blind clowns and sinister butterflies.Don`t you feel like wanting to be erased from existence?What is not will never be and what if it was?...Don`t cry...I`ll take care of your dark heart while you glow in anger.
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Фев 26, 2008 3:02 pm 
Аватар

SayanMk написа:

не са баш различни - всички цели могат да бъдат и мечти, но не всички мечти могат да бъдат цел

целите се подразбира че са постижими, но мечтите могат да бъдат и постижими и непостижими
демек ако аз искам да ме дават по телевизията това може да е и мечта и цел, но ако искам да ме дават по телевизията от луната - това може да е само мечта

а дали е лошо да преследваш мечта фанатически - еми защо да е толкова лошо, запълваш си времето, това ти става нещо като цел в живота и не трябва да се чудиш по този въпрос вече, по лесно ще ти е за постигане.. като цяло е готино да си фанатик :)

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 3 от 5 [ 68 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]