Та това си е моята кукличка на Ули чан, обаче след известно време вече ми се налага да му ударя една баня... Останалите жени от родата ми казаха, че на вълната нищо няма да й стане ако го изпера на ръка, обаче въпросът е там че е пълен с вата а тя ако се намокри се сбръчква и става на нищо.
Да търкаш с четка? Или прави като възглавниците, ако е зашито отнякъде разпори го по шева като направиш един лек процеп колкото да извадиш ватата. Изпери вълната, после пак го заший. Ако не си забелязала доста от купешките играчки имат ципчета точно за тази цел , говоря за по-големите де. Като гледам твоята е по-малка, може и с копчета да стане?
Публикувано на: Пон Фев 25, 2008 9:30 am
thefolenangel
Всепризнат Спамър
Ами душо говори с нея щом толкова се притесняваш за ватата, дай Улиората отново на твоята приятелка да ти направи едно прорезче, което с капси или квото дойде да може да се затваря. За прането на вълна запомни едно, че се пере на ниска температура в пералнята - около 30 градуса . Обикновено като пера вълна и други специални материи си позлвам прах за вълна/коприна за да не се прецака нещо . ти сигурно ги знаеш тези неща, но и аз да кажа .
Публикувано на: Вто Фев 26, 2008 4:57 pm
Evility
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 10 госта
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения