Дата и час: Вто Мар 04, 2025 8:14 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 10 от 11 [ 155 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 7, 8, 9, 10, 11  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Яну 27, 2008 4:58 am 
Аватар

kimera написа:
аз съм човекът който каза "ела Плд и нямаш проблеми"...

фък представям си интунацията на гласа ти докато го казваш т'ва някво такова студено и режещо ррррррр мноо съм филмиран в момента

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Яну 27, 2008 5:08 am 
Аватар

Аз съм човекът, който трепеше, но се ти си човека когото аз трепя ;)

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Яну 29, 2008 12:12 pm 

Това е едно от малкото стихотворения които ме карат да плача толкова е прочуствено и засяга много голям проблем не само в странната ни а и в целия свят.Насилието над деца не е от вчера или днес милиони са жертвите на насилие ние незнаем какво им е срамуват се и страдат не те не са виновни.Стихотворението е много силно и трогателно за момиче на 14 години живота му хич не е бил лек очите ми се просълзиха като го четох и това за което се е самоубила.А относно кампания добра е .

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Фев 24, 2008 7:48 pm 
Аватар

Местоположение: Auschwitz-Birkenau, Belzec, Kulmhof, Janowska, Jasenovac, KZ lublin
Няма какво да съдим моми4ето...а насилието няма да спре дори и да се обявим срещу него...ли4но аз напълно я разбирам, дори може би пове4е отколкото ми се иска...Мн вие е лесно да казавате "бъди силен", "бий се,размажи го/ги", но когато животът ти поднася поредната порция гадост преди още да си свършил с предната и така...до момента, когато си казваш "Няма смисъл"...и да мн ми се е искало и аз да се отърва "лесно" като нея, ама не съм, но това не ме прави по-силен 4овек,напротив...

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Фев 24, 2008 8:08 pm 
Аватар

Аз не я разбирам ...
Аз съм човекът , който те наби щото грозна , тъпа пача си ти ~___~

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Фев 24, 2008 8:10 pm 
Аватар
Ecchi Warrior

Липсата на достатъчно извратен секс е причината!!! 8)

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Фев 24, 2008 8:10 pm 
Аватар

Belgarion написа:
Липсата на достатъчно извратен секс е причината!!! 8)
:blush: :hotl: :hotl:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Фев 24, 2008 8:47 pm 
Аватар

Ооо, Боже! Ако не се намесите да унижите стихотворението на горкото момиче ще умрете! Не може ли поне веднъж да признаете нещо хубаво?! Нямате ли сърце, че се подигравате на нещо толкова велико?! Това момиче има най-великата и тъжна история, а вие...

Това момиче е вилико, а стихотворението-трогателно.

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Фев 24, 2008 9:07 pm 

NOXITA написа:
Ооо, Боже! Ако не се намесите да унижите стихотворението на горкото момиче ще умрете! Не може ли поне веднъж да признаете нещо хубаво?! Нямате ли сърце, че се подигравате на нещо толкова велико?! Това момиче има най-великата и тъжна история, а вие...

Това момиче е вилико, а стихотворението-трогателно.

oй, ой :roll:

Никой не казва, че стихотворението е тъпо и на мен ми харесва независимо какво казват другите, които също не са умаловажили стихотворението й :roll:

НО!

Момичето не е велико :roll: То е поредното човешко същество отказало се от живота си просто защото така й е по- лесно. Ако на всяка секунда на света умира човек, то на всяка минута един се самоубива според мен. Слабохарактерни хора готови да се предадат пред трудностите, които живота им предоставя има тонове. И те всичките са велики? Да бе. Точно защото едно от тези слабохарактерни същества е написало такова хубаво стихотворение неговата ценност пада в моите очи... друго щеше да бъде, ако някой минал през всичко, което тя най- вероятно е преживяла, и пак е продължил напред по- приготвен да се сблъска с живота и по- изпълнен със самочувствие от всякога го беше написал. Тогава той щеше да е наистина един "добър човек" в очите на обществото. И все пак това стихотворение не променя нищо :roll: Защото за 3-те минути за които написах този пост още поне 3-ма велики хора се самоубиха някъде по света :?

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Фев 24, 2008 9:11 pm 
Аватар

NOXITA написа:

Това момиче е вилико

Нямам какво да добавя :lol:
Много обичам, когато някой се изцепи така и е допуснал дебилна правописна грешка ... някак си кръстоносния му/й поход отива по дяволите :clap: =))

Впрочем аз Вилико го познавам, той е многу дубро мъжко дите.

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Фев 24, 2008 9:17 pm 
Аватар

Аз като бях в училище с моите приятели супер много се ебавахме с някои съученици и през ден разревавахме някой, и им взимахме нещата и ги замеряхме с тях, и кви ли не тъпотии... Година-две след като завършихме веднъж си говорихме как ако ги срещнем пак тия хора ще им се извиним за тя безумни изпълнения, ама... Дано са се оправили тия хора от тормоза, щото не ми се иска да сме им осакатили възможността за комуникаця с околните по-нататък в живота

http://kawazookey.blogspot.com/
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Фев 25, 2008 1:59 am 
Аватар

Всеки сам си носи кръста ...

Заглавие: Re: Аз съм човекът...
МнениеПубликувано на: Чет Юни 02, 2011 9:40 pm 
Аватар

Като малък са ме "малтретирали" (ако мога така да го кажа). Но това го позволявах само защото не знаех на какво съм способен. Докато един ден не се реших и си викам "Мамка му, квото ще да става. Следващият който ме обиди ще отнесе тупаник.", и така и стана. Премествам се ту в Испания. Първият ден в даскало, един ме нарече "идиот", и веднага отнесе един крив-прав десен. И така почти всеки ден се збивах, докато разбраха, че няма да се дам. И така си и остана. Дори и сега само някой да ме обиди или дори и да се пошегува с мен (с който дори и не съм близък "приятел", тоест не движа с него ами само сме съученици) отнася псувня (която означава предупреждение) и следващият път дирекно без предупреждени му щчупвам няколко кости и го пращам в болницата. Но ако те малтретират и си траеш, ще те малтретират докато не им се опреш. Но и винаги трябва да има малко VENDETTA. Един вид: ебават се с теб, пращаш ги в болница за 2-3 дена, удрят те, пращаш ги в болница за 1-ин месец. И това е САМО в случай, че те малтретират, защото не във всички случаи решението е бой, само в повечето и тези които се отнасят за теб.

МнениеПубликувано на: Пет Юни 03, 2011 12:47 pm 
Аватар

e da ama moje horata da se ebawat s tebe bez da se use6ta6, zamislq6 li se KOLKO takiwa si propusnal ;O

МнениеПубликувано на: Пет Юни 03, 2011 1:05 pm 
Аватар
*

Аз съм баба ви, която ви маже гърбовете с мас.

Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 10 от 11 [ 155 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 7, 8, 9, 10, 11  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]