Дата и час: Вто Мар 04, 2025 11:39 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 2 от 5 [ 68 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Фев 24, 2008 10:49 pm 
Аватар

много е субективно, може би ако кажеш подробности ще може да ти дадем по-добър съвет

иначе аз имам толкова много мечти че от чист недостиг на време трябва да се откажа от повечето

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Фев 24, 2008 11:00 pm 

Като малък исках да стана милионер и все още искам :lol:

Полушегата на страна...

Има неща, от които трябва да се откажеш, колкото и да искаш да ги постигнеш :roll: Представи си да искаш да станеш най- бързия бегач на 100 метра в света, но да те блъсне кола и да си счупиш крака или да стане нещо подобно, което да доведе до чупене на крак. След това просто вече, да не кажа че е невъзможно, е много трудно да станеш отново толкова добър както преди, още по- малко най- бързия. Боли да се откажеш от една такава цел, но това е животът :?

Винаги можеш да си намериш друга мечта... а да не говорим, че мечтите са нещо, което обикновено никога не трябва да се постига. Затова и са мечти все пак :) По- добре е да искаш нещо страшно много и да се бориш за него, но не бива нещо такова да бъде наречено мечта, просто защото ще изглежда по- невъзможно ако го наречеш така. Както и да е... Както аз мечтая за едно(много неща), но искам да постигна много други.
стига толкова от мен :roll:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Фев 24, 2008 11:05 pm 
Аватар

няма неосъществими мечти....има забравени желания

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Фев 24, 2008 11:06 pm 
Аватар

Belgarion написа:
Без да се колебая бих убил дори за да постигна мечтата си 8)

x2 as said all of the shounen heroes I WILL DO EVERYTHING TO ACCOMPLISH MY DREAM / MAKE MY DREAMS COME TRUE ...... също треа и да се разгледа и аспекта за амбициозноста
kimera написа:

дам....... Права е .....

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Фев 24, 2008 11:31 pm 
Аватар
Мародераторче

Местоположение: Kame House: Where the beaches are fine, and the bitches are finer.
immortal_demon написа:
kimera написа:

дам....... Права е .....

ми не е...аз сериозно съм мечтал,даже още мечтая за пътуване до друга звездна система :roll: ,но едва ли ще се усъществи това мое желание.
Дори едно излизане в космоса ми се струва като нещо мноооого далечно :?
та това го давам като пример :wink:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Фев 24, 2008 11:35 pm 
Аватар

Ами има много мечти които са неoсъществими по една или друга причина и от които е нормално да се откажеш.
В филма Little Miss Sunshine например один от героите много искаше да стане пилот но се оказа ,че е далтонист. Така ,че да си готов да убиеш за мечтата си въобще не е достатъчно.
Да се отказваш лесно определено е недостатък ,но да не можеш да си признаеш когато си загубил също не е хубаво. По-добре е да потърсиш нов стимул за развитие отколкото да се обречеш на нещастие преследвайки на всяка цена някоя непостижима цел.

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Фев 24, 2008 11:41 pm 
Аватар

kimera написа:

Хабсолюдли.Щом е мечта е нещо,което искаш супер супер много.Аз от такива неща не се отказвам,за вас не знам.Виж има псевдомечти(Да завърша с 6.00 тая учебна година),от който човек лесно може да се откаже пък и те лесно се бъркат с истенските мечти. ;)

*vegetosayajin отговора ти е заблуден :wink: Ти не си се отказал от тази мечта,просто в момента е неосъществима.На заден план е.Иначе ако ти дадът възможност да заминеш,веднага ще се навиеш,защото това е една от мечтите ти.Май. : :o

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Фев 24, 2008 11:46 pm 
Аватар

vegetosayajin написа:
immortal_demon написа:
kimera написа:

дам....... Права е .....

ми не е...аз сериозно съм мечтал,даже още мечтая за пътуване до друга звездна система :roll: ,но едва ли ще се усъществи това мое желание.

чесно по тъп пример неможа да дадеш..... аз пак от малък си мечтаех да имам клечка за зъби и сега имам Нъцки .........
Говорим за нещо изпълнимо, за което трябва да си поизпотиш 4-буквеника и то да се случи ............ (бтв то по тфоята логика да сега да мечтаеме да се видиме с наруто или лъфи ....... )
+
някои мъдър написа:
Всичко се случва, стига да го искаш достатъчно силно

Последна промяна immortal_demon на Нед Фев 24, 2008 11:48 pm, променена общо 1 път

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Фев 24, 2008 11:47 pm 
Аватар

vegetosayajin написа:
immortal_demon написа:
kimera написа:

дам....... Права е .....

о повярвай ми...съм.........всичко е проекция на мозъка....ако го мислиш...ако го искаш с цялото си същество и ако го вярваш......то вече е изпълнимо ....то вече се случва......
аз съм зодия риби ...мотото на рибоците е "Аз вярвам" :)
никога не трябва да имате опцията....."да се откажа"......няма как....никой няма да позволи......ако искаш да живееш а не да съществуваш...не се отказвай....НИКОГА
и който ме смята за луда че говоря такива глупости....да го духа ....минава ми през кура....... :)

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Фев 24, 2008 11:49 pm 
Аватар

kimera написа:
да го духа ....минава ми през кура....... :)

ааааа Малко съм объркан .............. ти не си ли момиче :shock:

Последна промяна immortal_demon на Нед Фев 24, 2008 11:50 pm, променена общо 1 път

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Фев 24, 2008 11:49 pm 
Аватар
Мародераторче

Местоположение: Kame House: Where the beaches are fine, and the bitches are finer.
добре е :lol: явно ще ходя в космоса :roll:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Фев 24, 2008 11:54 pm 
Аватар

Ами до сега съм нямала такива силни мечти, че да се стремя да ги постигам. Да, някои неща които си бях дала за цел станаха, но те не са кой знае колко съществени.
Сега имам една цел, дано да стане...аз ще се опитам то да стане...

А иначе ако имах такава голяма мечта, най-вероятно щях да се откажа от нея...такава съм...лесно се отказвам...

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Фев 24, 2008 11:55 pm 
Аватар

immortal_demon написа:
kimera написа:

да уе момиче се водя :) но то няма значка...
Вего така те искам момче...и да пратиш картичка.... :)

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Фев 24, 2008 11:57 pm 
Аватар

kimera написа:
immortal_demon написа:
kimera написа:

да уе момиче се водя :)

уфффф успокои ме ..... иначе почнаш с доста странните теориии
pavlina_1990 написа:
Ами до сега съм нямала такива силни мечти, че да се стремя да ги постигам. Да, някои неща които си бях дала за цел станаха, но те не са кой знае колко съществени.
Сега имам една цел, дано да стане...аз ще се опитам то да стане...

А иначе ако имах такава голяма мечта, най-вероятно щях да се откажа от нея...такава съм...лесно се отказвам...

Не не не изпозираи от 1-виа шоунен герои които видиш и недеи така ......... НЕ НА ОТКОЗВАНЕТО казахме аз, БЕЛ, кимера(която е момиче) и прочие

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Фев 25, 2008 12:38 am 
Аватар
Ecchi Warrior

ShApEsHiFt3r написа:
Представи си да искаш да станеш най- бързия бегач на 100 метра в света, но да те блъсне кола и да си счупиш крака или да стане нещо подобно, което да доведе до чупене на крак. След това просто вече, да не кажа че е невъзможно, е много трудно да станеш отново толкова добър както преди, още по- малко най- бързия. Боли да се откажеш от една такава цел, но това е животът :?

Преди време точно със бягане в тъмното смогнах да си потроша десния крак, по точно глезена - след 3 месеца в гипс ми казаха че ще станем най-добри приятели с патерицата, и да свиквам, че никога няма да мога да ползвам крака си - говоря ти за диагноза поставена от 6 членен докторски екип /бях в казармата бтв/... Но аз НЕ СЕ ПРЕДАДОХ!!! След 4 години изтощителна рехабилитация вече можех да бягам нормално - в днешно време минавам 100метра за ~13 секунди... Нещо да кажеш?

Pa1N написа:
В филма Little Miss Sunshine например один от героите много искаше да стане пилот но се оказа ,че е далтонист.

Ако това беше реална ситуация и аз бях човека в центъра и щях да вложа всичко от себе си и да преобърна света за да изобретя електронни лещи/очи с които да заменя повредените ми! Щеше да отнеме години мо нямаше да е невъзможно!!

Pa1N написа:
Така ,че да си готов да убиеш за мечтата си въобще не е достатъчно.

Аз не го казах просто така - исках да наблегна на това, че реша ли нещо и вселената не може да ме спре!!!

НЯМА НЕВЪЗМОЖНИ НЕЩА! САМО ПОНЯКОГА НУЖНОТО ВРЕМЕ ЗА ПОСТИГАНЕТО НА ДАДЕНА ЦЕЛ НЕ Е ДОСТАТЪЧНО...

Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 2 от 5 [ 68 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]