|
Дата и час: Вто Мар 04, 2025 8:54 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
 |
|
 |
|
|
Заглавие:  Публикувано на: Нед Фев 24, 2008 9:30 pm |
 |
pisulka_sensei |
|
 |
Регистриран на: Съб Окт 14, 2006 4:17 pm Мнения: 3049 Местоположение: In Silent Hill, in the Grand Line's TOKYO-3 city... in the 3-4 Oonizuka's classroom...In a coffin.
|
lzpreslav написа: Не Не се отказвам, ако искам нещо истински
Освен ако живота не ти го вкара така, че да нямаш друг избор...
За жалост това става в по-голямата част от случаите.
|
|
|
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Нед Фев 24, 2008 9:38 pm |
 |
[dimension] |
|
 |
Регистриран на: Нед Ное 27, 2005 1:53 am Мнения: 1394 Местоположение: Звезден пристан
|
Ами, Петя, не се отказвай XD..
В смисъл, дори и да не вървят нещата, ако достатъчно усилено гониш мечтата си и се стараеш да я изпълниш, всичко ще се оправи ^^
Нали знаеш, че е нужен 1% талант, а останалото е усилена работа..
Не се страхувай, ако другите около теб са много по-напреднали или ги бива много повече. Всичко е до въпрос на желание, не се колебай да искаш много :}
_________________ All that is gold does not glitter, Not all those who wander are lost; The old that is strong does not wither, Deep roots are not reached by the frost.
|
|
|
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Нед Фев 24, 2008 10:06 pm |
 |
dwigga |
RyuKo FanSubs |
Регистриран на: Пон Дек 04, 2006 10:56 pm Мнения: 1378 Местоположение: In a world of music
|
Зависи от много неща. Ако това ще повлияе сериозно на живота ми в отрицателен аспект, ще се откажа или най-малкото ще го оставя за по-късен етап от живота ми, когато ще имам ресурса и времето да я осъществя, ако до тогава това нещо все още може да се нарече мечта. За съжаление, реалноста в повечето случеи е груба и доста пъти се изискват саможертви от всякакъв аспект, за да продължиш напред. Естествено ако толкова силно го желаеш винаги можеш да го оставиш за по-късно... разбира се, ако вече не е твърде късно
Но да следващ сляпо една амбиция, без да си даваш реална сметка за последствията от това е също много глупаво.
Пей си, докато бъркаш по кофите
|
|
|
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Нед Фев 24, 2008 10:22 pm |
 |
Nilion |
|
 |
Регистриран на: Вто Авг 30, 2005 3:38 pm Мнения: 4992 Местоположение: sofha-ha Състояние : присхически болна
|
Зависи много, главно от това каква е мечтата. Ако е примера, който си посочила много ясно, но ако е нещо, което не изисква точно определени неща, които няма друг начин да си ги добавиш освен природен, не бива да се отказваш. Лично аз мога да се откажа от една мечта, за да следвам друга. Не е чак толкова трудно...Просто е малко кофти в началото, но света се променя ^^
|
|
|
|
 |
|
|
 |
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|