Ето и обещаната Глава № 8 ENJOY
Глава № 8 : Изгревът на едно ново начало !
Отново прекъснати Наруто и Хината решиха де излязат на пикник заедно с всичките си приятели , за да оповестят новината за тях двамата . Когато Киба влезе те му разказаха всичко като се започне от първата им среща на тренировъчната площадка и стигнаха до причината за избухването на Наруто днес сутринта .Така и Наруто научи , че Хината не бе го оставила в болницата , и че букетът е бил от нея ! Чул как приятелската му привързаност към Сакура-чан изтълкувана погрешно бе наранила любимата му , той падна на колене пред девойката и й се закле ,че от сега на татък ще прави всичко възможно тя да е щастлива и да забрави горчивият спомен !
- Аз забравих всичко в момента , в който ми каза , че ме обичаш Наруто ! – каза Хината обхващайки лицето му с ръце и се усмихна . Последва дълга целувка Киба се почувства неудобно , сякаш им пречи – Което е вярно ! – помисли си ухилен ,но приятелите му , трябва да споделят новината с останалите , а Наруто да се извини за избухването си .
Уговориха се да се чакат към шест часа при Ичирако рамен , те помолиха Киба да вземе Шино , Рок Лий , ТенТен , Шикамару и Чоуджи . А те през това време щяха да отидат до имението Хюга да вземат Неджи , след това ще отидат да намерят Ино и Сакура . Решили всичко се разделиха и тръгнаха .
Хванати за ръце Наруто и Хината се отправиха към имението преструвайки се , че не забелязват любопитните погледи на хората . По пътя срещнаха Какаши , който както обикновено си четеше любимата книга !
- Йо Наруто , Хината – поздрави ги докато отминаваше . Но не направил и крачка спря внезапно . Обърна се учудено проследявайки хванатите им ръце и се спря на усмихнатите лица !
- Ей йо ама вие да не сте двойка ? – попита почесвайки се зад врата . Та нали Наруто бе хлътнал по Сакура ? – каза си – От кога сте заедно ? Наруто ти нищо не си ми споменавал , от кога си станал толкова потаен ? ха ха ха - Какаши въобще не възприемаше ситуацията
- Нищо не съм ти казвал Какаши-сенсей , защото от днес сутринта сме заедно ! Виж ако искаш с другите ще ходим на пикник по случай новината и там с Хината ще разкажем как се събрахме , вземи Гай-сенсей и елате ! Ще се чакаме в шест пред Ичираку рамен .
- Хъмм , а на Сакура каза ли ?
- Амиии не ! – каза Наруто повтаряйки жеста на сенсея си (с почесването зад врата ) – Ще отидем до тях да и съобщим и да я поканим на пикника . А и трябва да се извиня на Сакера-чан хе хе хе сутринта се държах малко гадно , мисля че я разстроих !?
- Аааа чух за сутрешното ти настроение , исках да те потърся , но Джирая-сама каза , че той ще говори с теб . – Какаши го погледна извинително.
- Не се притеснявайте сенсей беше за малко , а сега се чувствам ужасно , защото стреснах всички . По късно ще се извиня . – Наруто бе видимо смутен от държанието си.
- Аха добре , ами аз ви оставям , по-късно може да се видим – след това той тръгна.
- Наруто не мислиш ли , че Какаши-сенсей се държа малко странно , сякаш други мисли му се въртяха в главата ? – наруши мълчанието Хината . Наруто също беше забелязал същото , но го отдаде на обичайната разсеяност на учителя си ?
- Може би ,но знаеш го Какаши-сенсей сигурно вече си е мислел , какво ли става по-натам в любимата му книга ? – казвайки това направи смешна физиономия и се засмя .
Прегърна Хината целувайки я по върха на нослето , а тя се изчерви цялата , но го прегърна .
- Ах Хината вече си мое момиче , а се изчервяваш всеки път , когато те целуна пред хора – каза със смях Наруто и я хвана за ръка . – Хайде по-бързо да отиваме у вас , че нямам търпение баща ти и Неджи да ми сритат задника , защото им отмъквам хубавото момиче ! – след това се засмя още по-силно развеселявайки и любимата си .
- Знаеш , че няма да го направят Наруто ! Неджи те харесва , той просто винаги е сериозен , а татко хъмм не мисля , че ще създаде проблеми . Виж ако се опиташ да му отмъкнеш малката му дъщеря може й да те убие . – каза го със шеговит тон , но той усети огорчението в гласът й и я прегърна здраво .
- Сега не сме сами Хината , имаме един друг , нали ??? – Дори бих искал да се преместиш при мен ... не , не ми отговаряй сега нека минат няколко дни и ще решим ! Става ли ? – тя кимна . Вече стигнали до имението Хюга и тръгнаха да търсят Неджи и Хияши .
След около 5 минути :
- Любов моя ама настина ли си сигурна , че баща ти няма да ме изрита като разбере , че съм влюбен в дъщеря му ?
- Стига се шегува Наруто вече ти казах той не се интересува от мен и от това , което правя ! – Хината изрече това толкова спокойно сякаш е най-нормалното нещо на света баща ти да не го е грижа за теб ? – вбеси се Наруто реши ,че отдаде ли му се възможност да срещне на саме Хюга Хияши щеше да си поговори сериозно с него !
За радост на Наруто това вече не бе нужно . Хияши и Неджи тренираха , когато от прислугата им казаха , че Хината-сама придружена от някакъв младеж ги търси .
- Хшната и момче , сигурно е Киба или Шино !? – те тръгнаха . Когато стигнаха до терасата , на която стояха Хината и Наруто прегърнати и двамата буквално зяпнаха ! Хияши тръгна към тях готов да изхвърли Наруто ,но чувайки разговора между двамата се спря като попарен . Почувства как цялата вина от слепотата му се стовари върху него . Гледаше без да продума .
- Не сте се заблуждавали , че през всички тези години Хината-сама не е забелязвала очевидната ви незаинтересованост спрямо нея , нали ? – думите изречени от Неджи бяха просто факт в тях нямаше обвинение , но въпреки всичко Хияши почувства цялата им тежест като острие забиващо се във вече зейнала рана . Заболя го от собствената му глупост !
- Аа аз бях сляп Неджи , щях да загубя и двама ви . Мислех си , че ... ооо не знам , май не съм мислел ! Наранил съм я нали ? – това не бе въпрос .
- Да , но може да се поправите сър . Всяка рана заздравява с времето , а Хината-сама не е злопаметен човек . Покажете уважението си доверявайки се на преценката й . Тя не е глупава , а Наруто въпреки сприхавостта си е достоен мъж за нея . – този път думите бяха съвет .
- Да знам !
Хината , Наруто и Неджи вървяха към резиденцията на Хокагето ,за да вземат от там Ино и Сакура , който се обучаваха . Неджи все още не можеше да повярва в това , че те са двойка . Знаеше , че не сънува пред погледа му бяха хванатите им ръце и влюбени погледи ! Не задаваше въпроси , просто ги следваше всичко щеше да се разбере на пикника .
Вече пред вратата на Хокагето те почукаха и влязоха .
- Здравейте Хокаге-сама – казаха Неджи и Хината
- Здравейте на всички . Хей Наруто къде си се отнесъл ?
- Оо извинявай бабо Тцунаде , здравей! – той се направи , че не забелязва как тя присви вежди при чутото обръщение .
- Хайде казвайте защо сте дошли и не ми губете повече времето !? – Неофициално Тцунаде знаеше , какво ще й съобщят . Джирая щастлив от случилото се бе взел две бутилки саке , за да полеят случая . Но дори приятелят й да не бе споменал за това погледите , който тези двамата си разменяха , бяха повече от достатъчни .
- Амиии ние с Хината се обичаме и вече сми двойка ! – извика радостно Наруто . Но за един човек новината не беше добра !
- КАКВООО ??? – извика Сакура-чан и припадна .