|
Дата и час: Вто Мар 04, 2025 8:03 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
 |
|
 |
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие:  Публикувано на: Нед Яну 27, 2008 4:58 am |
 |
Sparda Dante |
|
 |
Регистриран на: Нед Мар 25, 2007 7:48 pm Мнения: 3036 Местоположение: Wherever the party starts...
|
kimera написа: аз съм човекът който каза "ела Плд и нямаш проблеми"...
фък представям си интунацията на гласа ти докато го казваш т'ва някво такова студено и режещо ррррррр мноо съм филмиран в момента
|
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Вто Яну 29, 2008 12:12 pm |
^^TeN TeN^^ |
|
 |
|
Това е едно от малкото стихотворения които ме карат да плача толкова е прочуствено и засяга много голям проблем не само в странната ни а и в целия свят.Насилието над деца не е от вчера или днес милиони са жертвите на насилие ние незнаем какво им е срамуват се и страдат не те не са виновни.Стихотворението е много силно и трогателно за момиче на 14 години живота му хич не е бил лек очите ми се просълзиха като го четох и това за което се е самоубила.А относно кампания добра е .
|
|
|
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Нед Фев 24, 2008 7:48 pm |
 |
blackplague |
|
 |
Регистриран на: Пет Сеп 28, 2007 6:25 pm Мнения: 74 Местоположение: Auschwitz-Birkenau, Belzec, Kulmhof, Janowska, Jasenovac, KZ lublin
|
Няма какво да съдим моми4ето...а насилието няма да спре дори и да се обявим срещу него...ли4но аз напълно я разбирам, дори може би пове4е отколкото ми се иска...Мн вие е лесно да казавате "бъди силен", "бий се,размажи го/ги", но когато животът ти поднася поредната порция гадост преди още да си свършил с предната и така...до момента, когато си казваш "Няма смисъл"...и да мн ми се е искало и аз да се отърва "лесно" като нея, ама не съм, но това не ме прави по-силен 4овек,напротив...
_________________ Playing dress up with cretins sounds
like a symptom of madness, not a cure...
|
|
|
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Нед Фев 24, 2008 9:07 pm |
ShApEsHiFt3r |
|
 |
|
NOXITA написа: Ооо, Боже! Ако не се намесите да унижите стихотворението на горкото момиче ще умрете! Не може ли поне веднъж да признаете нещо хубаво?! Нямате ли сърце, че се подигравате на нещо толкова велико?! Това момиче има най-великата и тъжна история, а вие...
Това момиче е вилико, а стихотворението-трогателно.
oй, ой
Никой не казва, че стихотворението е тъпо и на мен ми харесва независимо какво казват другите, които също не са умаловажили стихотворението й
НО!
Момичето не е велико  То е поредното човешко същество отказало се от живота си просто защото така й е по- лесно. Ако на всяка секунда на света умира човек, то на всяка минута един се самоубива според мен. Слабохарактерни хора готови да се предадат пред трудностите, които живота им предоставя има тонове. И те всичките са велики? Да бе. Точно защото едно от тези слабохарактерни същества е написало такова хубаво стихотворение неговата ценност пада в моите очи... друго щеше да бъде, ако някой минал през всичко, което тя най- вероятно е преживяла, и пак е продължил напред по- приготвен да се сблъска с живота и по- изпълнен със самочувствие от всякога го беше написал. Тогава той щеше да е наистина един "добър човек" в очите на обществото. И все пак това стихотворение не променя нищо  Защото за 3-те минути за които написах този пост още поне 3-ма велики хора се самоубиха някъде по света
|
|
|
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Нед Фев 24, 2008 9:11 pm |
 |
Omega Red |
|
 |
|
NOXITA написа: Това момиче е вилико
Нямам какво да добавя
Много обичам, когато някой се изцепи така и е допуснал дебилна правописна грешка ... някак си кръстоносния му/й поход отива по дяволите
Впрочем аз Вилико го познавам, той е многу дубро мъжко дите.
_________________ Babyface, East Side Gunz gang member - Cri-kee "The Lucky"
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Аз съм човекът...  Публикувано на: Чет Юни 02, 2011 9:40 pm |
 |
xPsychOx |
|
 |
Регистриран на: Пон Юли 06, 2009 1:08 am Мнения: 1786 Местоположение: The Fap Cave
|
Като малък са ме "малтретирали" (ако мога така да го кажа). Но това го позволявах само защото не знаех на какво съм способен. Докато един ден не се реших и си викам "Мамка му, квото ще да става. Следващият който ме обиди ще отнесе тупаник.", и така и стана. Премествам се ту в Испания. Първият ден в даскало, един ме нарече "идиот", и веднага отнесе един крив-прав десен. И така почти всеки ден се збивах, докато разбраха, че няма да се дам. И така си и остана. Дори и сега само някой да ме обиди или дори и да се пошегува с мен (с който дори и не съм близък "приятел", тоест не движа с него ами само сме съученици) отнася псувня (която означава предупреждение) и следващият път дирекно без предупреждени му щчупвам няколко кости и го пращам в болницата. Но ако те малтретират и си траеш, ще те малтретират докато не им се опреш. Но и винаги трябва да има малко VENDETTA. Един вид: ебават се с теб, пращаш ги в болница за 2-3 дена, удрят те, пращаш ги в болница за 1-ин месец. И това е САМО в случай, че те малтретират, защото не във всички случаи решението е бой, само в повечето и тези които се отнасят за теб.
|
 |
|
Заглавие: Re: Аз съм човекът...  Публикувано на: Пет Юни 03, 2011 1:05 pm |
 |
Squall_1st |
* |
|
Аз съм баба ви, която ви маже гърбовете с мас.
|
|
|
|
 |
|
|
 |
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|