Дата и час: Съб Фев 01, 2025 8:52 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 28 от 38 [ 558 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31 ... 38  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Фев 24, 2008 6:05 pm 
Аватар

KISSSY написа:
nozo написа:
ShinChan написа:
Итачи не е избил целия си клан сам,Мадара му е помогнал :wink: Кисаме има много чакра,но Итачи е вторият по сила в Акатсуки след Мадара и Пейн,предполагам,че е някъде малко под Пейн.Замислете се защо Кисаме мрънка толкоз,когато е с Итачи и му следва заповедите без да му преговаря.Когато Итачи беше конфронтиран с Джирая по-рано спомена,че би могъл да го победи,но щеше вероятно и той да умре в битката.Съществува някакъв минимален шанс Итачи да използва последните си сили да избегне "Райтон" с третото джутсу на МШ,после ще се опита да вземе окото на брат си и някой ще се намеси.Няма как иначе Саске да свърши без да е довършил брат си,но е много рано още.Предполагам,че ще има някаква епична битка между Саске и Наруто,където Саске ще види ,че пътя на омразата е бил грешен за да победи Итачи и Мадара и сигурно ще се съюзи отново с групата от Коноха.Наруто ще има малка битка с Пейн,ще му сритат и 9-те опашки,след тва ще отиде да тренира и след няколко стотина чаптъра,ще се завърне с някакъв нов супер-дупер-Киуби-Расенган или ще открие,че и той притежава някакъв Кекей-Генкай наследен от Минато :mrgreen: Накрая може да има някакъв извратен обрат,където Итачи убива Мадара,взима му очите и придобива вечен МШ,очиства и Пейн за да съюзи 8те "Бижу" в някакъв мега бос от Диаблото :lol:

Човече ти яко си се вкарал в някой филм :shock:

Защо бе, на мен идеята ми харесва :lol: Само където мисля, че Итачи трябва да успее по някакъв начин да рани тоя Саске сериозно....Не може тоя тупаник да е бил напразно :?

И аз съм на това мнение.Наруто е като сапунен сериал само че в японсли стил :lol: :lol: Естествено това не ни пречи да го гледаме :shuriken:

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Фев 24, 2008 6:17 pm 
Аватар

Ся сасу преди да гътне Итачи ше си изгуби очите и ше стане Демон Хънтър.. 8)

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Фев 24, 2008 6:19 pm 
Аватар

Joy написа:
ShinChan написа:
Итачи не е избил целия си клан сам,Мадара му е помогнал :wink: ...

А тва със сигурност ли е? Аз знам със сигурност само че Мадара е убил и извадил окото/очите на брат си :roll: За друго не знам :o

Да сигурно е,незнам точно в кой чаптър беше,той Саске сам се усети,че Итачи няма как сам да утрепе целия полицейски отряд на Коноха,та Учиха са били нещо като S.W.A.T в Коноха де :mrgreen:
Само не чаткам едно,Саске има една част на Оро в него,къде по дяволите е "Кабучимару" с другата ??Забелязах,че на новия ковър на мангата стои Наруто,тва може да означава,че другата седмица ще се отскочи към Мадара/Тоби vs Коноха ;]DATTEBAYOOO BITCHES!!!

nozo написа:
Човече ти яко си се вкарал в някой филм :shock:

Дам,аз го правя с цел,все чакам Киши да се логне в форума и да ми прочете идеите, после за да ги реализира :P BBEEELIEVE IT!!!

Неправи ненужно дълги цитати. Както и двойни постове.
CaBa

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Фев 24, 2008 6:42 pm 
Аватар

ShinChan написа:
Само не чаткам едно,Саске има една част на Оро в него,къде по дяволите е "Кабучимару" с другата ??

Кабуто беше намерил неква част от тялото на Оро и си я "инсталира" ако може да се каже. После започна да се превръща в Оро... Първият път според Хинатка от тялото му са се били изменили 25%, май после шса 50% ако не се лъжа :o Така че той /Орочи/ не е разделен на 2 като Кюби...
Аз все още се надявам Итачи да е изтребил целия клан сам Т.Т /иначе ся се сетих за тва/

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Фев 24, 2008 8:48 pm 
Аватар

xads написа:
ShinChan написа:
Итачи не е избил целия си клан сам,Мадара му е помогнал :wink: Кисаме има много чакра,но Итачи е вторият по сила в Акатсуки след Мадара и Пейн,предполагам,че е някъде малко под Пейн.Замислете се защо Кисаме мрънка толкоз,когато е с Итачи и му следва заповедите без да му преговаря.Когато Итачи беше конфронтиран с Джирая по-рано спомена,че би могъл да го победи,но щеше вероятно и той да умре в битката.Съществува някакъв минимален шанс Итачи да използва последните си сили да избегне "Райтон" с третото джутсу на МШ,после ще се опита да вземе окото на брат си и някой ще се намеси.Няма как иначе Саске да свърши без да е довършил брат си,но е много рано още.Предполагам,че ще има някаква епична битка между Саске и Наруто,където Саске ще види ,че пътя на омразата е бил грешен за да победи Итачи и Мадара и сигурно ще се съюзи отново с групата от Коноха.Наруто ще има малка битка с Пейн,ще му сритат и 9-те опашки,след тва ще отиде да тренира и след няколко стотина чаптъра,ще се завърне с някакъв нов супер-дупер-Киуби-Расенган или ще открие,че и той притежава някакъв Кекей-Генкай наследен от Минато :mrgreen: Накрая може да има някакъв извратен обрат,където Итачи убива Мадара,взима му очите и придобива вечен МШ,очиства и Пейн за да съюзи 8те "Бижу" в някакъв мега бос от Диаблото :lol:

И аз съм на това мнение.Наруто е като сапунен сериал само че в японсли стил :lol: :lol: Естествено това не ни пречи да го гледаме :shuriken:

:thumbsup: теорийката радва, въпреки че е бая невъзможно да случи...
ае японска сапунка или не определено е по-добре от бразилските :wink:

Неправете ненужно дълги цитати. Ползвайте повече бутона postreply (особено ако коментирате последното мнение), отколкото quote.
CaBa

Едит: gomen kudasai :blush:

Последна промяна mona_fei4kata на Вто Фев 26, 2008 11:32 am, променена общо 1 път

И най-изкусната ръка е само слугиня на мисълта. (О. Реноар)
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Фев 25, 2008 3:22 pm 
Аватар

Последния чаптър нищо особено...
Така и не разбрах какъв беше тоя katon и къде хвръкнаха тия голем глави огън :lol:
Иначе както казах преди това и както се потвърди в Мангата от както Оро е в него той може да използва всичко,което и Оро. Да не говориме,че ще е наистина голям майтап ако вземе на заем и чакрата на Оро :lol: :lol: :lol:
Иначе скукааа писна ми и на мене от тая битка искам някои от тия двамата да се маха вече :lol:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Фев 26, 2008 4:40 pm 

и кой ви намами че оро е в саске

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Фев 26, 2008 9:25 pm 
Аватар
RyuKo FanSubs

lokit0 написа:
и кой ви намами че оро е в саске

Кишимото :lol: :lol: :lol:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Фев 27, 2008 6:47 pm 

мене що не ме е таковал

Не цитирайте чужди мнения, когато са директно под вашите.
Morridin

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Фев 28, 2008 1:10 am 
Аватар
RyuKo FanSubs

Пише го в последната глава ;) (ако не се лъжа)

Не цитирайте чужди мнения, когато са директно под вашите.
Morridin

Gomen, ще гледам да не го правя.
OverSoul

Последна промяна oversoul на Чет Фев 28, 2008 9:17 pm, променена общо 1 път

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Фев 28, 2008 7:49 pm 
Аватар

Оро НЕ Е в Саске.
Итачи каза,че оная техника била от репертуара на Орочимару.И после Зетсу добави,че бил absorbed Оро,но си мисля ,че е в смисъл усвоил всичко от него,а не че го е вкарал в себе си.

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Фев 28, 2008 7:54 pm 
Аватар

Да за това в предишните чаптъри го бяха показали целият обвит в някаква тъкан и Саске в цял размер до него. Ае толкова ли не можахте да го разберете :lol: :lol: :lol: То човека си го и написа и пак не го зацепихте да не говорим и колко пъти го споменаха.
:roll:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Фев 28, 2008 8:18 pm 
Аватар

Аз си мисля, че има някаква част от Оро в Сас'ке,защото той Сас'ке сам си каза че се възстъновява от способностите на Оро...от тая змия мисля че беше

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Фев 28, 2008 8:32 pm 
Аватар

Абе то не стана ли вместо Оро да вземе тялото на Саске, обратното?

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Фев 28, 2008 9:11 pm 
Аватар

Абе Орочимару да не ви е шведска маса бре.
Как го мислите това всеки втори да си го имплантира.А и каква файда има нашия човек от това да има Орочимари в себе си?Той да не е Хари Потър?
Това е като периода,в който всички бяха луднали по безумното идиотската тероия,че осмоопашатия бил затворен в Саске.

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 28 от 38 [ 558 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31 ... 38  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]