|
Дата и час: Съб Фев 01, 2025 11:46 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Публикувано на: Съб Фев 23, 2008 9:15 pm |
|
ShinChan |
|
|
|
Ok нещо намирисва работата,много лесно мина тоя път Саске,даже и кунтузения Орочимару и Дейдара бяха по-голямо предизвикателство за него :/ Итачи спомена,че МШ има 3-способности като цяло.Ние видяхме досега това Ген-джутсу с илюзията и Аматерасу,3то не е имало още.В следващия чаптър Саске ще даде всичко от себе си за последен "Райтон" и ще си помисли,че вече Итачи е GG и тогава всичко ще се окаже пак някакво ген-джутсу,Итачи ще изкочи зад ония трон и ще му каже:You' have bean Pun*kd
В най-лошият сценарий някой ще дойде и ще помогне на Саске:[
Изневиделица се появява Гоку от DBZ сякаш от нищото и атомизира Итачи с един бласт
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Нед Фев 24, 2008 1:41 am |
|
ShinChan |
|
|
|
Очевадно е,че Киши напрао е влюбен в Саске Ако битката между Саске и Итачи беше по правилата на Mortal Kombat,за Саске щеше да има "Flawless Victory",без накозване Мога и да се лъжа де,наистина ме учудва,че Итачи още е с наметалото на Акатсуки,което членовете свалят,когато ситуацията загрубее Не се знае каква ще да е третата разновидност на МШ.Това ново забранено джутсу на Саске,което е намислил да използва се води за всемогъщо и неизбежно,същото се говореше преди това за Аматерасу и Саске все пак го избегна:/Във всеки случей ще е глупаво ако се прекрати участието на Итачи в историята толкова рано.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Нед Фев 24, 2008 1:48 am |
|
Omega Red |
|
|
|
Как толкова рано бе? Та колко време мина от началото на мангата Аз мисля, че е крайно време да бъде изваден от играта, но не и по този смешен начин ... битката им е толкова скучна, че по-скоро е търсен ефект, отколкото случайност ><
_________________ Babyface, East Side Gunz gang member - Cri-kee "The Lucky"
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Нед Фев 24, 2008 1:00 pm |
|
Joy |
|
|
Регистриран на: Съб Сеп 15, 2007 2:15 pm Мнения: 1029 Местоположение: In the wrong era
|
Mitizaro написа: Как на жена му на Кишимото не й писна да ги гледа тия двамата... Би му мангата и японци.
Абе ти нещо много ни мразиш нас, жените -.-'''
Битката на Саске и Дейдара по ми хареса... Да не говорим че когато Кисаме се би с Гай каза че използвал само 30% от чакрата си /поне така си спомням аз/ а Итачи дето е по-силен... Къде му отиде чакрата като дори не нарани тая п*тка Саске
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Нед Фев 24, 2008 3:24 pm |
SenZ |
|
|
Регистриран на: Вто Сеп 04, 2007 12:45 pm Мнения: 67 Местоположение: Юбрееее
|
Кишимото става смешен.... Саске без МШ ще победи толкова лесно ученик на създателя на клана си?!!? BOOORIIIINNNGGG
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Нед Фев 24, 2008 4:01 pm |
|
Moondance |
|
|
Регистриран на: Нед Яну 20, 2008 6:46 pm Мнения: 193 Местоположение: dunno :}
|
Joy написа: Mitizaro написа: Как на жена му на Кишимото не й писна да ги гледа тия двамата... Би му мангата и японци. Абе ти нещо много ни мразиш нас, жените -.-''' Битката на Саске и Дейдара по ми хареса... Да не говорим че когато Кисаме се би с Гай каза че използвал само 30% от чакрата си /поне така си спомням аз/ а Итачи дето е по-силен... Къде му отиде чакрата като дори не нарани тая п*тка Саске Кисаме има най-много чакра от Акатски това го каза Пейн там когата извличаха демона от Гаара(Не съм сигурен дали е там но съм сигурен че Кисаме има най-много чакра )
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Нед Фев 24, 2008 4:37 pm |
|
Joy |
|
|
Регистриран на: Съб Сеп 15, 2007 2:15 pm Мнения: 1029 Местоположение: In the wrong era
|
Moondance написа: Joy написа: Mitizaro написа: Как на жена му на Кишимото не й писна да ги гледа тия двамата... Би му мангата и японци. Абе ти нещо много ни мразиш нас, жените -.-''' Битката на Саске и Дейдара по ми хареса... Да не говорим че когато Кисаме се би с Гай каза че използвал само 30% от чакрата си /поне така си спомням аз/ а Итачи дето е по-силен... Къде му отиде чакрата като дори не нарани тая п*тка Саске Кисаме има най-много чакра от Акатски това го каза Пейн там когата извличаха демона от Гаара(Не съм сигурен дали е там но съм сигурен че Кисаме има най-много чакра )
Тогава бъркам Но все пак Итачи не може да има толкова малко чакра... Избил е целия си клан все пак, а сега се препира с малкото си братче
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Нед Фев 24, 2008 4:39 pm |
|
Zenith |
|
|
Регистриран на: Чет Ное 08, 2007 10:14 pm Мнения: 3686 Местоположение: Къде ми е портфейлът?
|
Joy написа: Mitizaro написа: Как на жена му на Кишимото не й писна да ги гледа тия двамата... Би му мангата и японци. Абе ти нещо много ни мразиш нас, жените -.-''' Битката на Саске и Дейдара по ми хареса... Да не говорим че когато Кисаме се би с Гай каза че използвал само 30% от чакрата си /поне така си спомням аз/ а Итачи дето е по-силен... Къде му отиде чакрата като дори не нарани тая п*тка Саске
Ми то е масово ялвение на Шаринган юзърите да им свършва чакрата като бутилка ракия пред тираджия.Пък МС е колко там пъти по-мощно,а и проклятието яде чакра...Не всички са като Наруто,който от чакрата си живее.
_________________ ...всичко се свежда до секс и насилие,обикновено в комбинация...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Нед Фев 24, 2008 5:13 pm |
|
ShinChan |
|
|
|
Joy написа: Moondance написа: Joy написа: Mitizaro написа: Как на жена му на Кишимото не й писна да ги гледа тия двамата... Би му мангата и японци. Абе ти нещо много ни мразиш нас, жените -.-''' Битката на Саске и Дейдара по ми хареса... Да не говорим че когато Кисаме се би с Гай каза че използвал само 30% от чакрата си /поне така си спомням аз/ а Итачи дето е по-силен... Къде му отиде чакрата като дори не нарани тая п*тка Саске Кисаме има най-много чакра от Акатски това го каза Пейн там когата извличаха демона от Гаара(Не съм сигурен дали е там но съм сигурен че Кисаме има най-много чакра ) Тогава бъркам Но все пак Итачи не може да има толкова малко чакра... Избил е целия си клан все пак, а сега се препира с малкото си братче
Итачи не е избил целия си клан сам,Мадара му е помогнал Кисаме има много чакра,но Итачи е вторият по сила в Акатсуки след Мадара и Пейн,предполагам,че е някъде малко под Пейн.Замислете се защо Кисаме мрънка толкоз,когато е с Итачи и му следва заповедите без да му преговаря.Когато Итачи беше конфронтиран с Джирая по-рано спомена,че би могъл да го победи,но щеше вероятно и той да умре в битката.Съществува някакъв минимален шанс Итачи да използва последните си сили да избегне "Райтон" с третото джутсу на МШ,после ще се опита да вземе окото на брат си и някой ще се намеси.Няма как иначе Саске да свърши без да е довършил брат си,но е много рано още.Предполагам,че ще има някаква епична битка между Саске и Наруто,където Саске ще види ,че пътя на омразата е бил грешен за да победи Итачи и Мадара и сигурно ще се съюзи отново с групата от Коноха.Наруто ще има малка битка с Пейн,ще му сритат и 9-те опашки,след тва ще отиде да тренира и след няколко стотина чаптъра,ще се завърне с някакъв нов супер-дупер-Киуби-Расенган или ще открие,че и той притежава някакъв Кекей-Генкай наследен от Минато Накрая може да има някакъв извратен обрат,където Итачи убива Мадара,взима му очите и придобива вечен МШ,очиства и Пейн за да съюзи 8те "Бижу" в някакъв мега бос от Диаблото
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Нед Фев 24, 2008 5:24 pm |
|
nozo |
|
|
|
ShinChan написа: Итачи не е избил целия си клан сам,Мадара му е помогнал Кисаме има много чакра,но Итачи е вторият по сила в Акатсуки след Мадара и Пейн,предполагам,че е някъде малко под Пейн.Замислете се защо Кисаме мрънка толкоз,когато е с Итачи и му следва заповедите без да му преговаря.Когато Итачи беше конфронтиран с Джирая по-рано спомена,че би могъл да го победи,но щеше вероятно и той да умре в битката.Съществува някакъв минимален шанс Итачи да използва последните си сили да избегне "Райтон" с третото джутсу на МШ,после ще се опита да вземе окото на брат си и някой ще се намеси.Няма как иначе Саске да свърши без да е довършил брат си,но е много рано още.Предполагам,че ще има някаква епична битка между Саске и Наруто,където Саске ще види ,че пътя на омразата е бил грешен за да победи Итачи и Мадара и сигурно ще се съюзи отново с групата от Коноха.Наруто ще има малка битка с Пейн,ще му сритат и 9-те опашки,след тва ще отиде да тренира и след няколко стотина чаптъра,ще се завърне с някакъв нов супер-дупер-Киуби-Расенган или ще открие,че и той притежава някакъв Кекей-Генкай наследен от Минато Накрая може да има някакъв извратен обрат,където Итачи убива Мадара,взима му очите и придобива вечен МШ,очиства и Пейн за да съюзи 8те "Бижу" в някакъв мега бос от Диаблото
Човече ти яко си се вкарал в някой филм
_________________ Kenny Dalglish & Sir Alex Ferguson walk into a bar. The barman says "sorry Kenny, only over 18s in here
ЕФЕКТА ОТ МАНГА Е ПОЧТИ СЪЩИЯ http://myanimelist.net/profile/nozo
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Нед Фев 24, 2008 5:29 pm |
|
KISSSY |
Spamoza Vulgaris |
Регистриран на: Пон Май 21, 2007 12:27 pm Мнения: 8529 Местоположение: On the highway to hell
|
nozo написа: ShinChan написа: Итачи не е избил целия си клан сам,Мадара му е помогнал Кисаме има много чакра,но Итачи е вторият по сила в Акатсуки след Мадара и Пейн,предполагам,че е някъде малко под Пейн.Замислете се защо Кисаме мрънка толкоз,когато е с Итачи и му следва заповедите без да му преговаря.Когато Итачи беше конфронтиран с Джирая по-рано спомена,че би могъл да го победи,но щеше вероятно и той да умре в битката.Съществува някакъв минимален шанс Итачи да използва последните си сили да избегне "Райтон" с третото джутсу на МШ,после ще се опита да вземе окото на брат си и някой ще се намеси.Няма как иначе Саске да свърши без да е довършил брат си,но е много рано още.Предполагам,че ще има някаква епична битка между Саске и Наруто,където Саске ще види ,че пътя на омразата е бил грешен за да победи Итачи и Мадара и сигурно ще се съюзи отново с групата от Коноха.Наруто ще има малка битка с Пейн,ще му сритат и 9-те опашки,след тва ще отиде да тренира и след няколко стотина чаптъра,ще се завърне с някакъв нов супер-дупер-Киуби-Расенган или ще открие,че и той притежава някакъв Кекей-Генкай наследен от Минато Накрая може да има някакъв извратен обрат,където Итачи убива Мадара,взима му очите и придобива вечен МШ,очиства и Пейн за да съюзи 8те "Бижу" в някакъв мега бос от Диаблото Човече ти яко си се вкарал в някой филм
Защо бе, на мен идеята ми харесва Само където мисля, че Итачи трябва да успее по някакъв начин да рани тоя Саске сериозно....Не може тоя тупаник да е бил напразно
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Нед Фев 24, 2008 5:58 pm |
|
Joy |
|
|
|
ShinChan написа: Joy написа: Moondance написа: Joy написа: Mitizaro написа: Как на жена му на Кишимото не й писна да ги гледа тия двамата... Би му мангата и японци. Абе ти нещо много ни мразиш нас, жените -.-''' Битката на Саске и Дейдара по ми хареса... Да не говорим че когато Кисаме се би с Гай каза че използвал само 30% от чакрата си /поне така си спомням аз/ а Итачи дето е по-силен... Къде му отиде чакрата като дори не нарани тая п*тка Саске Кисаме има най-много чакра от Акатски това го каза Пейн там когата извличаха демона от Гаара(Не съм сигурен дали е там но съм сигурен че Кисаме има най-много чакра ) Тогава бъркам Но все пак Итачи не може да има толкова малко чакра... Избил е целия си клан все пак, а сега се препира с малкото си братче Итачи не е избил целия си клан сам,Мадара му е помогнал ...
А тва със сигурност ли е? Аз знам със сигурност само че Мадара е убил и извадил окото/очите на брат си За друго не знам
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|