|
Дата и час: Чет Мар 06, 2025 7:15 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
 |
|
 |
|
|
Заглавие:  Публикувано на: Нед Фев 24, 2008 9:38 am |
uchiha_sakura_chan |
|
 |
|
Sakura Uchiha написа: Тъкмо написах 1 глава, ама е кратичка. Ся ще създам тема и ще постна. само внимавай да не я изтрият пак....
|
|
|
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Нед Фев 24, 2008 12:52 pm |
 |
Sakura Uchiha |
|
 |
|
Eто ви и трета глава. Съжелявам, че е толкова къса, но сега ще пиша втора глава от другия фик.
Трета глава: Отвличането
-САКУРА! -Аааааа! - Сакура се събуди. Дишаше тежко и участено. Тей беше седнала на ръба на леглото. -Какво става?! -Кошмар, момиче! Но да го оставим на страна. Виж какво има тук - сестрата посочи шкафчето до леглото й. Там имаше букет с черешови цветчета. -Има и картичка. Бях много любопитна и не се сдържах, така че я прочетох =D -Ах тииии! - момичето разклати показалец и взе букета. Аромата беше свеж и силен. Тя отвори картичката и прочете текста. -Но...но тук не пише кой ми е пратил букета. -Саске е. -Мечтай си! Той не пише такива "глупости"! -Той е, сигурна съм! -Откъде си толкова сигурна? -Ами през нощта, в 1 и половина мисля, дойдох да ти бия ваксината и букета беше на шкафчето, а преди това го нямаше. Нали все казваш, че когато Наруто заспи, и стадо слонове да преминат през стаята му той няма да се събуди! Сакура се изкиска. -...А за Саске каза, че обичал да излиза през нощта. Тъй че... Устните на пациентката постепенно се извиваха нагоре и оформиха ГОЛЯМА усмивка. -Йес! Йес! От Саске е, от Саске е, йееееееееееее! -Хей, по-спокойно! -От Саске е! - продължаваше да подскача Сакура, при все, че беше седнала. Тя радостно закуси и към 1 часа Какаши сен-сей дойде да я види. Нали доктора даваше само един посетител, а и Наруто беше твърде зает със Хината. Неджи окопира* дома й и сега тя живееше при Наруто (Тен Тен беше разбрала за целувката на Хината и помолила Неджи да направи обстановката по-романтична, а той се сетил единствено за този "гаден номер" и го изпълнил взамяна на няколко целувки от страна на съотборничката си). Саске не можеше да отиде при Сакура, затова се разхождаше свободно. -Саскеееее! Юхуууу! - провикна се някой. Саске обърна глава и видя Ино, Киба и Акамару да се надбягват. Момичето му махаше. Тримата отидоха при него. -Къде си тръгнал? - изчерви се Ино, но като се сети, че Киба е до нея й стана по-добре. Тя вече не харесваше Саске. След целувката в парка на Свети Валентин със Киба станаха гаджета. -О, на разходка! - каза все така студено Саске. -Ти на разходка?! Пфффффффффф! - Ино не вярваше. -Ам извинявай, сам ли си излезнал? -Да. Ще пообиколя наоколо и ще се прибера. -Хайде, мадам, да тръгваме! - Киба щипна леко Ино по гърба. -Еееей! Аз не съм дама, а кунойчи и ще те надбягам! - с тези думи Ино се изплези на Киба и се затича към парка. Киба въздъхна. -Ей, брато, изпуснал си супер момиче, да знаеш. Ино е толкова ГОРЕЩА! -Споко брато, има и други момичета, а Ино е подаръкът за теб. (Не съм чувала Саске да говори така ам нищо, нали е между момчета разговорът) - Саске и Киба си стиснаха ръцете като за канадска борба, но това беше поздрав. Акамару излая нещо на стопанина си и хукна подир Ино. -Видя ли, брато, и Акамару я харесва. Аз ще тръгвам. Не искам тя да ме победи.Чао! -Чао. саске отново остана сам и се запъти към болницата, за да вииди Сакура. В това време видя Какаши с подарък в ръце да влиза в сградата. Той забеляза Саске и му махна. -Отдавна не съм те виждал тук, Саске - озадачи се сенсеят. -Накъде така? -Хн! Като че ли ще ти кажа! -Някой май не е в добро настроение. Ти въобще някога бил ли си? -Гррррр! Остави ме намира! Саске не беше ядосан на думите на Какаши, а на това, че не може да посети Сакура. Той искаше отново да остане сам и отиде в гората. Подпря се на едно дърво като мислеше за съотборничката си. Чувствата му към нея се изостряха. Той още по-силно искаше да бъде с нея. Разкайваше се, че досега не я е забелязал. -Сакура... В това време някой запуши устата на нинджата и го приспа. След час Саске се събуди и се огледа. Намираше се в една тъмна стая, ръцете и краката му бяха оковани върху една голяма платформа. -Най-после си мой, Сассссссссссссссске! - обади се глас от тъмнината. Саске забеляза нещо. -Сянка в тъмнината? ($h@đOω Ĭŋ ۜ Thع đ@řKŋعś$ xD така се пиша в другите форуми)- попита плахо той. -Дааааа, това съм аз. Позна ника ми, така се пиша във форумите . Най-после ще имам шарингана. Йесссссссссссссс *Змийско Йес*! Виждаш ли колко съм сръчен? Първия път онова тъпо кунойчи с розова коса те спаси, но сега... -НЕ ГОВОРИ ТАКА ЗА САКУРА!!! ТЯ Е МНОГО УМНА! НАЙ-УМНАТА В АКАДЕМИЯТА! ААААААААРГХ, ОРОЧИМАРУ ЩЕ ТЕ УБИЯ! - Саске щеше да счуби оковите. -Не се насилвай, миличък (WTF? ) не можеш да се измъкнеш оттук. Сега те оставям сам, за да се насладиш на новия си дом. - при тези думи Оро змийска мутра излезе и остави пленника си сам. -Сакура...липсваш ми...
*окопира - превзема
|
 |
|
|
 |
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|