Дата и час: Чет Фев 13, 2025 12:28 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 25 от 44 [ 657 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28 ... 44  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Фев 19, 2008 1:03 pm 
Аватар

Абсурд Гол Д. Роджър да се е предал, бил е заловен от някого по-могъщ от него или по-вероятно от бая силни колкото него :D

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Фев 19, 2008 1:43 pm 
Аватар
Цар Алко

а може би предателство? :blush: Сто процента съм убеден, че малко преди да отпътуват от thriller bark, Brook ще разкрие парче от пъзела. Все пак е доста възрастен и е живял по времето на Gold D. .

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Фев 19, 2008 8:38 pm 

Най-странното е, че никой от екипажа му не се опитва да го спаси. Той трябва да им е казал да не го спасяват... Но защо не е искал да бъде спасен? Не може просто да е постигнал всичко на този свят, да му е писнало и да се е предал.. Трябва да има някаква друга причина или да е бил победен. Но той не изглежда победен и сломен.. Хм, много загадъчна работа. Единствения по-мистериозен за мен е Драгон :idea:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Фев 19, 2008 8:44 pm 
Аватар
Цар Алко

За мен пък по-мистериозно е the will of D. Всички досега с D. са някакви силни личности, а и отделно имат качества. Наследници на мистериозно изчезнал народ? Далеч съм от мисълта, че имат кръвна връзка.

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Фев 19, 2008 8:59 pm 
Аватар

Еми за D. наистина всички са силни,но не са и толкоооооова силни(засега),защото от Pirate Emperrorite се знае ,че 2-ма са Red Hair Shanks и Whitebeard ,та те не са D. (или поне така знаем,засега). За D. се казва не толкова,че са силни ,колкото че всеки от тях е повлиал или ще повлиае на света по някакъв начин.Иначе по другата тема,аз остро смятам,че Roger се е предал за да промени света.Защото няма по-векико нещо от това целия свят да помни името ти. Този тип слава далеч не е модерен,близък аналог може да се направи с Ахил от Троя и неговите мотиви.

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Фев 19, 2008 9:24 pm 
Аватар

Ти изкара Гол Д. Роджър нещо като умалена версия на Исус Христос :lol:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Фев 19, 2008 9:42 pm 
Аватар
Цар Алко

Sunlance ами ако другите двама императори сe окажат D.? А пък и има/имаше двама вице адмирали с D., да кажеш, че не са чак толкова силни... Сети се каква беше и реакцията на marines като научиха, че Dragon e син на Garp. Определиха го като най-големия враг на правителството, което за мен си е силен довод от това, че има повече възможности от Shanks. Червенокосия не го закачат, а само от разстояние наблюдават действията му, иначе Mihawk нямаше да си пие сакето с него.

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Фев 19, 2008 9:46 pm 
Аватар

Да съгласен съм и не изключвам другите 2-ма императори като възможно Д. . Иначе смятам,че Драгон се страхуват толкова от него най-вероятно заради анархичните му възгледи ,каквито смятам че има. На мен ми прилича на водач на някаква групировка,която навярно иска да разкрие и свали измамното Световно правителство и да покаже истината за "Тъмния Период"

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Фев 23, 2008 2:31 am 
Аватар
Цар Алко

Byee byee Thriller Bark, общо взето информативен чаптър се падна. Brook вече официално е nakama(на Luffy му трябват още двама както каза в началото за да стигне до Raftel и крайно време е logia type fruit да стане nakama като Ace :)), отдаде почит на Rumba pirates и сега започва новия арк(сигурно от първата седмица на март). Това за специалната хартия е доста добре измислено и все си мисля, че на Lola майка и е някоя от императорите. Доста е ще им помогне този подарък нататък, Luffy изкара листчето дадено от Ace и след обяснението на Lola за какво става дума подводния остров ще почаква. Impel Down ще е :twisted: , следващите две арки яко ще мачкат, а и Luffy ако спаси брат си за определен период от време ще са отново заедно :blush: . Разбрахме колко струва главата и на Brook, като за музикант бива, макар и да исках по-скъпа да е ;). Радвам се, че Roronoa се възстанови и отново е в съзнание, мисля че онова изречение за pirate king е омилостивило мечото. Явно може в миналото си преди да го направят робот да е бил пират и да е познавал Gold.D и Dragon. нещата засега добре се развиват, нямам търпение да дойде началото на март.

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Фев 23, 2008 7:58 am 
Аватар

дааа много силен чаптър :) И аз нямам търпение да видя новите им приключения 8)

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Фев 23, 2008 11:25 am 
Аватар
Anime Sekai Kenkyuuin
Anime Sekai Kenkyuuin

Аре честито :thumbsdown: Напълнихме кораба с торба кокали, идиотизъм-смесица между този на Усоп и Санджи, еднотипни лафове и 2метрово афро. Супер, направо убиец... :thumbsdown: Още 2-3ма мечоносци няма ли да влезнат, се пак не се знае колко зле ше му става на Зоро от тук насетне, да влачи ЦЕЛИЯ ЕКИПАЖ на гърба си :roll: Мн сме весели, мн... ама ако немахме връзки в правителството и мега-мощна рода едва ли щеше да е толко весело. Сигурно още скайпия щеше да им е последна спирка :roll:
Яко яко яко разочарован, честно. И то не само защото ми набутаха тъпанарщината с торбата кокали, макар, че тва е на първо място :pokey: .... и не ми казвайте, че ония кит "почуства" думите на кокалите... аре у лево бе :taz:

На Лола майка й със сигурност са шсе окаже имеператорка, даже й помня сянката от ония велик момент, в който ги показаха... такова безвратно животно имаше... Хубаво, че решиха да вкарат жена-пират на по-голяма позиция най-сетне, ама на.. кво.. с никой император ли нема да се биеме? Шанск е идол, Брадата му е дружка, 3тия е на Лола майка й... кво остана само един единствен император, който да можеш да биеш. И как ше станеш крал на пиратите, като не можеш да биеш един император... ма къв крал на пиратите бе, тия дечиня въобще си нямат на идея на къде са тръгнали. Бати от целия екипаж май само Зоро разбира сеиозноста на нещата :roll: :roll: :roll:

О и кога Ейс е дал хартийка на Луфи. Не помня. =/ Как и да е... тряяше неква ш**** абсурдна хартийка, за да се върнеме в реалноста ли, к'во... не можаха да земат един вестник...
Са ако Луфи пак реагира като идиот просто го дропвам като любим герой. А мангата загуби 4pts от последния чап като цяло... Мн съм разочарован.

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Фев 23, 2008 12:15 pm 
Аватар

саянски :shock: оставяме настрана проявата ти на постмортализъм и расизъм в едно :lol: Ама как така не помниш кога Ейс даде хартишкътъъ на Луфи :? анатема...

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Фев 23, 2008 12:51 pm 
Аватар

Саян губиш 4 птс за поста си , чаптара беше супер див, много се смях когато се заговори за русалките :lol: !!

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Фев 23, 2008 2:34 pm 
Аватар

Супер интересен чаптър (ofcource) . Саян , Ace даде тази хартийка на Луфи още в Алабаста,даже немога да повярвам от колко одавна Ода е мислил това развитие с хартийката :shock: бати пича. Иначе ти какви глупости говориш. От имераторите само с Shanks може да не се бият. Иначе Whitebeard е враг,ако не помниш даже трябва да се довърши битката с Шанкс и WB. За майката на Лола не е нищо сигурно така че може да само да гадаем. Ся Ace е в опастност и нз дали SH няма да реши да пропусне Острова на Русалките и да ходи направо в Impel Down.

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Фев 23, 2008 7:46 pm 
Аватар

Определено Луфи може някой ден да застане срещу Шанск за титлата "Крал на пиратите" :) . Все пак за най-голямата награда се плаща и най-голямата цена :wink:

Саян имай малко търпение :) , изчакай и ще видим какво ще ни покаже Ода (нали така се казваше автора на мангата)

Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 25 от 44 [ 657 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28 ... 44  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]