|
Дата и час: Съб Фев 01, 2025 11:45 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Публикувано на: Пет Фев 22, 2008 10:25 pm |
|
Moondance |
|
|
Регистриран на: Нед Яну 20, 2008 6:46 pm Мнения: 193 Местоположение: dunno :}
|
123Ichiban написа: На 14та страница итачи губи дясното си око... поне знаем кво става като загубиш шарингана... аз очаквах окото да стане цялото черно или бяло... а то... средна работа . В следващия чаптър сасуке ще убие итачи или итачи ще избяга. После започваме да се занимаваме с мечовете... след мечовете, ще се занимаваме с тсунаде която тъжи по джирая... и тогава ще се занимаваме с какаши, като ще разберем доста неща и т.н. след това ще покажат 3/4 чаптъра как наруто тренира с някаф... по късно пак сасуке вс итачи... но тоя път ще е доста по-добра битката... след като набие итачи, ще почне да се бие с мадара/тоби... наруто ще се появи в този момент "то сейв дъ дей" заедно с тсунаде, която ще се бие с пейн и какаши, който ще се бие с зетсу... Така ще стане... със сигурност. И от къде идва тази сигурност Ти да не си гадател
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пет Фев 22, 2008 10:33 pm |
|
nem13 |
|
|
|
Абе, хора, не разбрахте ли, че Сасуке не е Наруто, колкото и да е могъщ. Щом Итачи казва, че нема чакра, значи най-вероятно нема чакра. Чидори аби чакра като волга бензин, баси. Ще използва скапания си прав меч и тва е. Тайджутсу не изисква особено чакра, пък и ще бъде брутално Итачи да бъде просто пребит и набучен.
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пет Фев 22, 2008 11:58 pm |
|
oversoul |
RyuKo FanSubs |
|
Мнооооооого е бавно, много е Саске фаворитизирано (как може автора да е фен на собствения си герой никога няма да разбера). Но иначе интересни нови джутсута. Иначе Саске просто не го виждам какво аджеба ще прави повече!!! Какво джутсу, какви пет лева!?!?!? Дали все пак няма пък да умре? Ако умре пропадат всичките ми очаквания за ХаруХина... А иначе смятам, че тази битка би трябвало да свърши другата седмица в следващата глава.
_________________ My Music - OverSoul A.K.A Plamen Tsvetanov
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Съб Фев 23, 2008 12:01 am |
|
ira |
|
|
|
пак беше кратка главата тази битка става вече смешна ама айде карай.
итачи остана без оченце сега сасу сте извади няква техника и една глава поне Киши ще показва как я е разработил.
аз като видях Наруто на корицата се изпълних с надежда че ще го видим ама не. аЙде дано да е скоро
_________________ Bite me!"-"Okay, what do you want to lose?
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Съб Фев 23, 2008 1:08 am |
|
loader |
|
|
Регистриран на: Съб Ное 17, 2007 1:35 am Мнения: 3675 Местоположение: Oro Jackson
|
nem13 написа: Абе, хора, не разбрахте ли, че Сасуке не е Наруто, колкото и да е могъщ. Щом Итачи казва, че нема чакра, значи най-вероятно нема чакра. Чидори аби чакра като волга бензин, баси. Ще използва скапания си прав меч и тва е. Тайджутсу не изисква особено чакра, пък и ще бъде брутално Итачи да бъде просто пребит и набучен.
ами да той каза ,че онова което е било излюзия ще стане реалност или нещо такова май.Значи и вариянта се меча не е за изключване.Но все пак аз мисля,че техниката е комбинация м/у Чидори и катон, ама как ще я използва кат няма чакра не ми е ясно
_________________ You heard it too didn't you?... | MyAnimeList The voice of the wind.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Съб Фев 23, 2008 1:17 am |
|
animeFAN |
|
|
|
Цитат: Don't tell me you think i came here to kill you without preparing first
Това не ви ли говори нещо ? Пича ще намери чакра отнякъде или ще се промъкне зад Итачи с меча
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Съб Фев 23, 2008 1:18 am |
|
oversoul |
RyuKo FanSubs |
|
loader написа: nem13 написа: Абе, хора, не разбрахте ли, че Сасуке не е Наруто, колкото и да е могъщ. Щом Итачи казва, че нема чакра, значи най-вероятно нема чакра. Чидори аби чакра като волга бензин, баси. Ще използва скапания си прав меч и тва е. Тайджутсу не изисква особено чакра, пък и ще бъде брутално Итачи да бъде просто пребит и набучен. ами да той каза ,че онова което е било излюзия ще стане реалност или нещо такова май.Значи и вариянта се меча не е за изключване.Но все пак аз мисля,че техниката е комбинация м/у Чидори и катон, ама как ще я използва кат няма чакра не ми е ясно
Най вероятно ми изглежда вместо чакра да ползва жизнената си енергия... Което ще значи "End of Sas'ke"... Което не ме урежда, защото ще значи също "End of NaruHina" Ще ми отиде фенклубчето....
_________________ My Music - OverSoul A.K.A Plamen Tsvetanov
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Съб Фев 23, 2008 1:12 pm |
|
Blinkers |
|
|
Регистриран на: Вто Яну 02, 2007 3:40 pm Мнения: 1011 Местоположение: Стара Загора
|
Horde написа: А относно битката - би трябвало вече да привършва.Достатъчно обрати наблюдавахме, а и Итачи прилича на пребито куче в момента.
И аз така викам,нещо вече ми затъпя тая битка.
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Съб Фев 23, 2008 8:21 pm |
Hajutze |
|
|
|
veloo написа: Според мен тази глава беше излишна. Очаквах Саске да използва своята ултимативна техника - тази която Оро не му разреши да използва срещу Наруто, а след това каза на Деидара, че си я пази за краен случай. Но той се измъкна с някакъв replacement, дето се води най-ниското ниво техника, а всеки го използва в безизходни ситуации, когато авторът не може да се сети за нещо по-оригинално. за кво да ползва някоя юбер техника като и простите вършат работа ?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|