|
Дата и час: Съб Фев 01, 2025 5:52 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Публикувано на: Сря Фев 20, 2008 2:55 pm |
Hanabishi_\R/_*cool huh? |
|
|
|
То си има други, ма нали тея са най-най...уж...звучи ми малко фиши работата, не че не са си силни. >.<
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Сря Фев 20, 2008 3:48 pm |
Hanabishi_\R/_*cool huh? |
|
|
|
Тъкъ и ни съ нъучи ><....проверяваш ейй тукъ и га го преведат, ше вийш.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Сря Фев 20, 2008 5:36 pm |
|
Sango-chan |
|
|
Регистриран на: Нед Апр 30, 2006 9:49 pm Мнения: 5269 Местоположение: Стара Загора
|
CaBa написа: Май за 3ти път ще ти го кажа на тебе :>. Списанието в което излиза излиза всяка сряда, тоест да днеска излиза, но (има едно но тука), това незначи, че веднага ще се сканира RAW и после ще се преведа, такаче превод към четвъртък/петък ще има. Да взема да го добавя в първият пост специално за тебе? Като се зачудиш да го прочетеш там.
Може <D XD
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Съб Фев 23, 2008 11:36 am |
|
SayanMk |
Anime Sekai Kenkyuuin |
|
Регистриран на: Нед Юли 17, 2005 4:40 pm Мнения: 13547 Местоположение: Аниме Световете
|
Мале тия как ше изядат големия Супер зле е да си залагаш живота срещу Ерза Иначе ще ми е добре да разбера миналото й и ще се радвам да се отпуска повечко след тая мини-арка за нея(отиват й тия тоалети♥) ^^ И приятелката на Грей със сигурност шсе джойнне без проблем имам усещането Ма не е редно така. Трееше тоя големия и якия да е срещу Натсу, а квадратния срещу Грей. Ма нп, току виж ги разменили с по един удар За съжаление, като гледам тия лузъри са само 3ма Да беха повече можеше да стискам палци да видиме Локи в действие, ама... едва ли шси струва спирит от неговия ранг да изкарва за такива лузъри. От др. страна, може пък той сам да излезе
Ноо как и да го погледна, мн дълбоко се съмнявам, тия да направят НЕЩО, каквто и да е било Да не би да сме навлязли в някаква past-chap арка, дето за по 3-4 чапа ще ни ракрие миналото на сички наши герои и после юруш напред?
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пет Фев 29, 2008 9:32 am |
|
Zenith |
|
|
Регистриран на: Чет Ное 08, 2007 10:14 pm Мнения: 3686 Местоположение: Къде ми е портфейлът?
|
Натсу и Грей ги набиха.И то много лошо.Това наистина не го очахвам.Особено Натсу.
А Ерза...Защо не направи нищо?През цялата глава само се вайкаше и молеше.Много странно.
_________________ ...всичко се свежда до секс и насилие,обикновено в комбинация...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пет Фев 29, 2008 11:06 am |
|
PA3YM |
|
|
|
охооо тука станало напечено ^^
съмнява ме тая арка да е от няколко чаптъра само - тези не изглеждат никак слаби, а Ерза е по-скоро изненадана от действията им и затуй не реагира - все пак са били накама като деца
тя може би се е измъкнала чрез магията си от онзи строеж (което може би е кулата), а тези другите са останали и се подчиняват на господаря на кулата, който им е дал магия по някъф начин и вече им е шефче и носи името на следващия чаптър, та трябва да го видим
а бтв Натсу и Грей и те ли се озоваха затворени в картите >.<
може да направят една бърза игра с тестето като изгарят цаканите карти - яко ли ще е картите да ти се карат що си объркал ръката
_________________ GIDA owns U!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|