Дата и час: Съб Фев 15, 2025 9:56 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 8 от 13 [ 188 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 13  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Фев 16, 2008 2:18 pm 
Аватар

Да излиза по-скоро следващия еп, че искам да видя ка ще продължи! То е ясно, че Сeтсуна надали ще направи кой знае какво дори и ако се бие само с големия брат, но важна е идеята. Особено ако суперсилите разберат за тая битка. Въпроса е къде ще отиде сега Сетсуна - надали ще се върне където живееше досега. Може би ще отиде на гости на Марина? Ха дано!

Станалото с Луиз беше гадно. Ако просто беше умряла нямаше да ми пука, даже щях да се радвам. Но това... остана без семейство и без ръка - това си беше едно напомняне, че има и по-лоши неща от смъртта.

Грахам го признавам. Сега остава само да свикне с натоварването (никак не беше щастлив, че тялото му не може да понесе няколко g-та), или направо да му дадат Гъндам (макар че надали), та да може да се бие наравно с тея тримцата.

Според вас какво е Рагна - някоя система тип Веда? Поне аз това си помислих когато чух името за първи път. Като добавим и информацията, до която Тиериа няма достъп (а той явно си мислеше, че има достъп до всичката информация на Веда)... Войника много бързо го накараха да млъкне за постоянно, но все пак твърде късно. Да видим какво още ще открие тая журналистка. След като професора умря без да успее да каже на някой каква е истинската цел на CB (и да е пратил информацията едва ли е стигнала където трябва) в Kinue ми е надеждата да разкрие истинската цел.

Нена и аз я мразя, което едва ли изненадва някого.

Дали Alejandro ще се окаже от 'лошите', и дали той стои зад всичко, или е само пионка? Няма да е особена изненада ако се окаже предател, но аз поне ще бъде леко разочарован от такова развитие - твърде предвидимо е. Предпочитам предателя да е онова зеленокосото дето се мъкне с него (забравих му името :drop: ).

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Фев 18, 2008 8:18 pm 
Аватар
Anime Sekai Kenkyuuin
Anime Sekai Kenkyuuin

HEEEEEERE WE GOOou :taz:
Сетсуна направи ония фангове СМЕШНИ беее :taz:
Вердж е прасееееее, най-якия пич, не го очаквах. Малеее, като им прецака пауъра направо КЕФФФ е така, бях наясно, че няма да ги убие, но просто ги направи СМЕШНИ, смЕх, смЕх и fatality... :taz:
Тия смотаняци, дори не си и помислиха, че е щото избиват цивилни.. :dontknow:

Ah, well... стига вече с адреналина за тоя пост. Макар, че и тая ендинг песничка как ме надъхва АУУУ....Та...
Изкефи ме ония като каза "Демек, що не му каза просто 'прави квот си искаш'" :lol: Грубо, но тя верно това каза. И мн ми хареса пък той какво направи, жалко, че нямаше продължение, заради една стара драма... но и това се изясни.
Вече мож' да се каже, че са и приятели. Макаррр, че маааалко проточиха нещата с прошката.. в сми., все пак той нямаше намерение да стреля по Сетсуна, нито смяташе да го убива, беше си му наясно цялата ситуация =/ И на нас беше ясно... то иначе още тогава щеше да завърти гъндама.. ма пича е умен даже.. А и е яко, че всички са единни ^^ Дори оная си изтри снимката в знак на подкрепа ^о^ Е тва е екипа, който ще промени земята...

Alejandro? Кой е тая? В сми -според менеее няма предател, просто са set-up-нати от самото начало :-0 Ще е грубо, ако някой от кораба е предател =/ Макар, че има 1-2ма мъжки дето нищо нз за тях...

Тия на края на епизодчето откриха лейъра на годзила май, а :-0 Правителствата... Яко напечено има да става май...
Усещам как Флаг-пича ще се бие рамо до рамо с наще в някой момент :>>

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Фев 18, 2008 8:34 pm 
Аватар

И новия епизод беше лудница. Надалее мачка. Направи новите "супер- убер-турбо-яко-злобни" гъндами да изглеждат като деца. Да не говорим че ме нарадва цялата работа че Тиериа беше първият, който подкрепи Сетсуна. Never expected that... Anyway вече съвсем заобичахме господин Стратос, който се доказа като яко пич.
Иначе, какво за гъндам, беше в базата на Антарктика... Предположенията ми са за гъндами или няква друга имба машина в сериино производство.
Струва ми се че Лагна е Тронската алтернатива на Веда.
Като се замисля нещата идват на място. Фактически цялата работа с CB е че всъщност е една голяма реклама на гъндами. Така този който стой зад цялата работа хем елиминира конкуренцията с целия "Eradicate War" крап, но и показва превъзходството на свойте машини. Имам чуството че последните 6 епизода ше са яко напечени.

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Фев 18, 2008 8:46 pm 

Мощен еп . Накефи ме че Тиериа помогна на Сетсуна , да не говорим че показа сила и бързина . Тввва накрая ми приличаха на ГН ядра ( тва дет захранва гъндама ) Помирисва ми на нови ботчета за армиите ( Giga Flag FTW )

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Фев 22, 2008 1:19 am 
Аватар

Колкото и пъти да гледам битката в началото на епизода не ми омръзва. Сетсуна с лекота се справи с тея фангове - наистина ги направи смешни. А това, че точно Virtue тръгна да му помага, и аз не го очаквах. Това Сетсуна и Тиериа да са съгласни по даден въпрос си е доста притеснително.

Но поне вече би трябвало да няма повече вътрешни конфликти между четиримата. Определено не е в техен интерес да се карат, особено сега. Алехандро спомена нещо за трета фаза, и май тея ядра там накрая имат нещо общо с нея. А битката между новите и старите Гъндами явно беше част от нечий план и сложи началото на въпросната трета фаза. Като гледам превюто още от следващия епизод ще има нови Mobile Suits.

Тримата Тринити май са просто пионки които ще бъдат пожертвани накрая, което няма да е особена загуба. Във всеки случай Йохан постъпи хитро като се опита да обърна Lockon и Сетсуна един срещу друг, ама крайния резултат беше точно обратното. :P

Нещото, което ми направи най-голямо впечатление:
В епизода споменаха един богаташ: Laguna Harvey. Тримцата тъпаци... ъ, Тринити, исках да кажа... :drop: получават заповеди от Ragna/Lagna (все едно как точно се пише). Доколкото знам Laguna се чете по същия начин като Ragna/Lagna, т.е. напълно е възможно тея тримата да получават заповеди директно от богаташа (или някой представящ се за него). Или тяхната версия на Веда носи неговото име.

Алехандро явно е замесен. Въпроса е каква точно е ролята му. Дали има някаква реална власт, или е просто пионка която някой използва. Оня с него (Libbons ли се казваше?) също явно е замесен, но и неговата роля не е много ясна все още.

Въпроса е кой се свърза със супер-силите и им даде тея 30 двигатели (по 10 за всяка страна). Дали беше Алехандро, Либонс, или някой друг? И какво цели?

И няма ли най-после пак да видим Марина? От няколко епизода не са я давали. :(

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Фев 25, 2008 9:14 pm 
Аватар

Новият епизод :love:
Имах някво неприятно чувство за тоз предателя ... още от както питаше съвета дали приемат тринитито ми беше ясно, че нещо нередно има в поведението му :? Но как да е не го очаквах това за сетрата на Хажи:? Като гледам е по вероятно да се присъедини към наште хора отколкото към "Обединения Свят". Просто много му иодва и няма начин да не намрази войната, а щом си поговори със Сетцуна на четири очи няма начин да не прозре кои са лошите в случея . Но става доста интересно, часк малко почва да ме дразни факта, че трябва да чакам Code Geass 2 да свърши, за да почне истинкото действие, за което епизодите до 14 подготвяха а тези сега само започват :) Няма справедливост на този свят :( Искам и двете едновременно ><

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Фев 25, 2008 10:39 pm 
Аватар

Епизода отново размазва... таман като си помисля че няма с кво да ме учудят ме закопават. За сестрата на Хаджи ми стана гадно. Не стига че и Луис, ся и сестра му.
Ениуей, малката Тринити пищя от страх = Godsmack МНОООООГОО ДОВОЛЕН. Усещам се просто как те първа тя и братята и ще има да поемат големия гъндамски.... демидж.
И ся още 1 седмица чакане за поредната порция гъндам :( :( :(

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Фев 26, 2008 1:43 am 
Аватар

БТВ за въпросния предател. Според мен не е някои конкретно. В смисъл че вече споменаха, че навлизат във "втора фаза" от която няма връ6тане...и ако се замислиш това "предателство" така да се каже влиза перфектно в целия план...а именно да даде възможност и причина на трите фракции да се обединат срещу "Селестиал Биинг" ... Таз китайката подозирам, че можеби умишленно ги финтира тримцата за да може по-късно да ги набута по някакъв начин (така предполага) иначе епизода беше ЛУДНИЦАААА :mrgreen:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Фев 26, 2008 2:00 am 
Аватар

Omega_Doom написа:
БТВ за въпросния предател. Според мен не е някои конкретно. В смисъл че вече споменаха, че навлизат във "втора фаза" от която няма връ6тане...и ако се замислиш това "предателство" така да се каже влиза перфектно в целия план...а именно да даде възможност и причина на трите фракции да се обединат срещу "Селестиал Биинг" ... Таз китайката подозирам, че можеби умишленно ги финтира тримцата за да може по-късно да ги набута по някакъв начин (така предполага) иначе епизода беше ЛУДНИЦАААА :mrgreen:

Нашите хора имат публика, а тази публика си позволява своеволия. Има се предвид тоз с дългата коса дето е с хлапето с него, което има способността на Тиелия да се бъзика с електроника(Така е проникнал на Веда и е разбрал технологията за правенето на Гъндами, както и доста други нещица доколкото се разбира). Той сам си каза, че е нямало да може да направи нищо ако не е било хлапето. Няма начин плана да е да снабдят света с машини Гъндам клас, това беше направено от "предателя", макар и такъв да не можеш да го наречеш тъй като ми се струва не е дирекно замесен в организацията на СБ. В момента само увеличават мащаба на войната, а ми се струва, че въпросния има някаква задна цел(естествено), само се надявам да не е нещо от типа пари и власт :? Сега само не разбрах и не ми се пускат епизодите да проверявам - Тринитито под чия команда е? Тоз Лагуна е нали типчето, който се сдуши с маниакалния убиец(забравих му името, тоз дет Сетцуна мечтае да му тегли ножа през гърлото). Сега не ми е ясно къв точно е той?! Някой който е купил технологията на Гъндамите от "предателя"?Ако някой е схванал по-добре моля да просветли.

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Фев 26, 2008 7:40 pm 

Грахам Екар рулира ! Честен и доблестен , няма друг кат него. Любим герой ми става. Гадно за сестрата на Саджи , тва лапе ще стане "гъндам" както казва Сетсуна и лошковците много ама много ще патят. Инемога да се сдържа да не ви спойлна - ето какво ще стане Луис
Изображение

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Мар 02, 2008 12:36 am 
Аватар

много важен за мен въпрос .. има ли романтик моменти като КагалиХАтрен и КираХЛакас :blush: шото ако има още сега го засмуквам .. а http://img405.imageshack.us/my.php?image=tieriamw8.jpg тфа убий ме ама не мога кажа че е момче .... вие луди ли сте тфа е путка и е яка :lol:

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Мар 02, 2008 3:24 am 
Аватар

Сейбър написа:
много важен за мен въпрос .. има ли романтик моменти като КагалиХАтрен и КираХЛакас :blush: шото ако има още сега го засмуквам .. а http://img405.imageshack.us/my.php?image=tieriamw8.jpg тфа убий ме ама не мога кажа че е момче .... вие луди ли сте тфа е путка и е яка :lol:

Не няма я гадната романтика от сиид и за Тиерия си е момче, ако е човек въобще.

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Мар 02, 2008 11:02 am 
Аватар

GoDSmAcK написа:
Сейбър написа:

Не няма я гадната романтика от сиид и за Тиерия си е момче, ако е човек въобще.
:( :( :( добре адски тъпо е да гледаш аниме без да има някаф идеот дето да се бие за някфо момиче ...

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Мар 02, 2008 11:06 am 
Аватар

Сейбър написа:
:( :( :( добре адски тъпо е да гледаш аниме без да има някаф идеот дето да се бие за някфо момиче ...

Що бе. По-забавно е, според мен, като гледаш да се бие за световен мир

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Мар 02, 2008 11:09 am 
Аватар

е ся друго се да има и някоя романтична част и пича си скубе косата кфо да прай като Атрен - Кагали островния момент :lol: ся ако кажеш че не беше як ...
Неска ще захапя Уинг надявам се да не остана разочарован ама нз като гледам анимацията кфа е праисторическа :?

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 8 от 13 [ 188 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 13  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]