Дата и час: Вто Фев 11, 2025 2:41 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 2 от 2 [ 28 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Фев 01, 2008 11:27 pm 
Аватар

Хм хм, това все повече и повече ми прилича на Jigoku Shoujo
1. Фумика и останалите пощальони са умрели и вероятно по някакъв начин свързани с това, което правят. Най-вече Фумика както Ай има вероятно да изплаща дълг вършейки тази работа.
2. Онова момче, което каза, че Фумика е Микауа и после говори с баща си сега сигурно ще тръгне да разучава какво става точно както бащата и дъщерята във 2 сезон на JS.
Но как да е, не е темата за сравнение между аниметата, просто ми направи впечатление. В никакъв случай не бих могла и да кажа, че ме дразни приликата. /т.е., че все така продължава да не ме дразни, почти го възприемам като 3ти сезон вече/
Историята около Фумика ми е интересна, новата пощальонка пък е сладка. Явно този, който ги подбира е лоликон.
За историята на 4 еп- Двете момичета бяха добра двойка :Р Би излязло и добро шоуджо-ай от тях, но само 1 еп им се полага.
Майката наистина не я разбирам. Тръгва зарязвайки си дъщерята, а в същото време й ходи на мачовете и тренировките. Какъв е смисълът, да й каже поне, да прекарва време с нея ако не с баща й :/ Страшно глупаво..
Мислех си, че Ран ще вземе на умре на края, вече взе да им става навик да умират тези, които получават шигофуми.
// Караницата между "гегите" беше сладка :lol: not a tomato XD

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Фев 02, 2008 12:31 pm 
Аватар

Дам аз още от втори епизод направих асоциация към адското момиче :) Но каквото и да стане няма да стигне на нивото мистери, драма, хорър, както е при Ай-чан ^^
Какво точно става е горе долу ясно, остава да разберем каква е системата за назначаването на пощальон. Иначе Фумика я видяхме в болницата в кома което значи да очакваме положителна развръзка след разплитането на някакъв дребен плот :) Това трябва да е и причината поради която расте за разлика от всички останали лоли пощальонки :lol:

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Фев 18, 2008 6:40 pm 
Аватар

Тоз последния епизод не може просто още по противоречиви чувства да ми докара :? Колкото и да го мисля тез героите които ги тормозеха бяха нервещи :? А и Фумика да седи и да гледа отгоре все едно може да е съдя не спомогна за добро впечатление от епизода, но определено докосна някакъв нерв тоз път историята и не мога да остана безразлична, но не знам кой точно да псувам ><

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Фев 18, 2008 6:56 pm 
Аватар
Anime Sekai Kenkyuuin
Anime Sekai Kenkyuuin

Пффф.... хуу, че поне единия свърши наръган.... :roll:
yahari трагедия.... не ме кефи особено :?

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Фев 18, 2008 9:54 pm 
Аватар

И мен много ме подразни последния епизод, но като цяло беше доста силен откъм чувства и история, хареса ми.

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Фев 21, 2008 1:48 pm 
Аватар

Защо?! Искам 8ми еп!
Колкото до седми - ами и аз бих гръмнала някого ако имам такова чудо на главата. Горката Фумика :( Но пък не очаквах да се разкрие. Като я видях такава наведена приведена реших че ще си замине и само на коментара и ще минем. Е така по нелогично стана но пък увеличи очаването ми за следващия еп :)

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Апр 18, 2008 1:45 am 
Аватар

Изгледах го по препоръка на Konsulat и почти не съжалявам, особено на фона всички тея бози с които ни тровят напоследък. До 7 еп е просто страхотно, след това стана такава боза, че направо ми се доповръща. Жалко. В повечето добри анимета верно има слаби моменти, но цялата втора половина да е толкова слаба - раочарован съм :(
Все пак го препоръчвам, дори и само заради първата половина.

Сега като се замисля, добрите анимета бе слаби моменти мога буквално да ги преброя на пръстите на едната ръка на някое трипръсто извънземно - напр. Haibane Renmei, Плачещите цикади, Honey and Clover, но една птичка пролет не прави.

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Апр 20, 2008 9:16 pm 
Аватар

Може да се каже, че е едно от най- стойностните заглавия за 2008. Че даже и въобще.
Краят на първи епизод ме накара да си събирам ченето от пода.
Втори епизод ме накра да страдам наравно с героите.
По нататък И историята на Фумика ме накара да изтръпна и да се замисля, че такива неща наистина стават.
Страничните истории също бяха много добри- особено с този дето го тероризираха и тъва със Малкото момиченце и чичо и. Също така и гегите бяха доста добър Цомиц релиеф момент.
Графиката също бе на ниво.
Така че. Това е аниме зъслужаващо оценка 12/10

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Апр 27, 2008 2:49 pm 
Аватар

Страшно силно аниме!! Не можах да си отлепя очите от него, докато не изгледах всички епизоди. В някаква степен показва реалистично какви изроди има в днешното общество, колко жестоки могат да са децата/тийнеджърите, но и че все още има доброта и обич <3 Трогателно и адски тъжно на моменти, почти ужасяващо на други, но и носещо усмивка на трети ^^ Историята с чичото и малката Фумика дори успя да ме поразплаче :drop: а девойчетата в 4 епизод доста им се зарадвах :mm:
От "добрите" и що годе главни герои всичките ми харесаха по един или друг начин, но може би най много Чиаки - от малкото лолита, които ми направиха особено добро впечатление е ^^ Канаме също ми допадна доста (:
Може би единствената ми забележка е, че епизодичните герои някакси много си приличаха визуално и почвах да ровя в старите да видя същите ли са ^^'''

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Май 01, 2008 9:54 am 
Аватар

Добро аниме, на мене ми допадна :) Историята беше интересна и ми привлече вниманието, графиката беше на ниво... Честно казано до към средата повече ми харесваше, накрая леко го разбозаха,но все пак яко аниме ^^
Бтв, на мене пък ми напомня адски много на Shinigami no Ballad :lol:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Юли 05, 2008 9:59 pm 
Аватар

Страхотно аниме. Изгледах го буквално на един дъх.
Бащата на Fumika was something else o_O ~ weirdo.
Ееех, хубаво беше.

Заглавие: Re: Shigofumi
МнениеПубликувано на: Пет Авг 07, 2009 12:59 am 
Аватар

тъй и аз го зигледах днес определено доста бързо минават епизодите особено по някое време по средата
иначе в 1 еп. като почна и си мислех,че ще е някво бозаво,но като се обърнаха нещата коренно доста ми привлече вниманието : )
Мика повече ми харесваше и беше много kawaiii ^.^ a Chiaki рулваше отвсякъде : )
имаше много добри попадения от страна на развитие на историята ; )
бащата беше егати перкото, но цялостната концепция на анимето беше много добра и доста ми хареса ; ) че даже ми се прииска да бъда и аз Postman ^.^ нa Shigofumita xD

Заглавие: Re: Shigofumi
МнениеПубликувано на: Чет Яну 12, 2012 1:25 am 
Аватар

Сега като поглеждам назад, виждам, че това аниме ми е било почти от две години в on-hold листа. Проклетата говореща тояга! (Даже са две!). Иначе като изключиме тях, мога да кажа, че рядко се намира толкова добър псайколоджикъл, особено в днешно време, когато се разчита повече на визия, отколкото на съдържание.
Ех, май няма нищо по-увлекателно от мръсотията в човешкото съзнание.... (Малко ми напомня на Boogiepop Phantom).

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 2 от 2 [ 28 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]