|
Дата и час: Съб Фев 01, 2025 3:59 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Публикувано на: Сря Фев 20, 2008 5:33 pm |
|
CaBa |
Модератор |
Регистриран на: Нед Мар 12, 2006 12:17 am Мнения: 14913 Местоположение: Сливен
|
Последния е 77ми
Пак ще го кажа, мангата излиза 1 път в месеца, списанието в което е мангата излиза всеки 4ти на месеца. Може и 1-2 дена по-рано да се появи, зависи дали някой от външния пазар, ще я сканира, може и след 4ти да се появи, не е гарантирано, че веднага след като излезе, ще се сканира. Такаче около 4ти се оглеждайте, като се пусни скан пиша го на 2 места като кача чаптъра.
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Нед Мар 02, 2008 3:36 pm |
|
Beren |
|
|
Регистриран на: Нед Юли 24, 2005 11:10 pm Мнения: 4907 Местоположение: Rome-Berlin-Tokyo
|
eliira написа: Аммм...може ли от някъде да се намери цветна мангата , а не черно бяла и от къде?
ами по принцип мангата е черно бяла
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Нед Мар 02, 2008 4:14 pm |
kratos |
|
|
|
Има обаче едни маняци дето почнаха проект да я направят цветна , има скреенове но още не са пуснали цял чаптър
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Нед Мар 02, 2008 8:49 pm |
kratos |
|
|
|
Клеър е станала много мощна е Чаптъра рулира , нямам търпение да излезе следващия
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Сря Мар 05, 2008 1:05 pm |
|
eliira |
|
|
|
Най-вероятно наистина няма да го познае,се пак тва са 7 години,лък и той няна как да не е възмажал ана тва не е гаранция , че ще е по-свесъен от преди На мен по-скоро ми е интересно какво ще стане сега в града ,в смисъл дали ще вземат Галатеа с тях и какво ще правят с Миата и Кларис щот те вече знаят ,че нашите хора са живи и 100 % няма да си траят!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Сря Мар 05, 2008 11:13 pm |
kratos |
|
|
|
Въпреки че Айсли е абисал в него има нещо ... доблестно и добро нещо като идеал има ... май. Мисля че за 7те години които раки е прекарал с него е възмажал и би трябвало да станал доста умел с меча , да се надяваме че и по характер е възмажал.
Според мен има шанс за още 1 битка , може Рифул да изникне и да настане меле , но ме съмнява в толкова ранен стадий да има истинска битка с абисал.
Имам един въпрос , разбрах че в мангата е имало момент в който присила се е срещнала / видяла /разминала или нещо от сорта с Рифул , или нещо такова. Незнайно как съм го пропуснал та може ли някой да ми каже в кой чаптър е това ?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|