|
Дата и час: Чет Мар 06, 2025 7:06 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
 |
|
 |
|
|
Заглавие:  Публикувано на: Съб Фев 16, 2008 10:44 pm |
 |
Sakura Uchiha |
|
 |
|
Доообрее, всичко ми хареса, мисля, че ^^Ten Ten^^ получи достатъчно NejiTen сега следва SasuSaku.
Незнамкояси серия, аве дет са в страната на водата и Какаши е болен и с патериците се качва на дървото.
-Иии...Старт! - извика Какаши. Учениците му събраха чакра в краката си и тръгнаха към три дървета. Саске се изкачи на пет метра, Наруто едва стъпи на дървото и вече лежеше сгромолясан на земята. Но Сакура не се виждаше. -Саске, не се тревожи, ще го направиш, знам, че за пръв път катериш дървета, но ще свикнеш. Това са тренировки. -Ехаааа, какъв изглееед! - чу се глас отдалече, или по-скоро отвисоко. Какаши, Саске и Наруто погледнаха нагоре. Сакура седеше на клона на едно дърво, клонът наистина беше висок. -Ехехе, здравейте! - махна тя приветливо. -Я виж тиии...женският състав от бригадата се справя по-добре а? - каза сенсеят. -Някой май щеше да става хокидж, (хокаге, ам Наруто му казва така) а великият Учиха клан май не е толкова велик - при тези думи Саске присви ядно очи. -Достатъчно, много говорите! - ядоса се Сакура. -Спрете на момента, Какаши-сенсей! -Добрееее, млъквам. Сакура, ти си добра, но как ще се справят Наруто и Саске? Кунойчито се замисли и изведнъж извика: -Хей, Наруто, имам идея! Слушайте сега: който пръв се изкачи на този висок клон, на който аз седя, ще получи целувка от мен! 'Успокой се, Сакура, поне ще насърчиш Наруто, а и ще е целувка по бузата.' 'Мммм, опитва се да ги покори с чара и красотата си' - усмихна се Какаши под мустак (в случая под маска). -ААААААА! - Наруто се ухили лакомо, слюнка потече от устата му. Той събра ръцете си в обичайният тигров знак (май беше тоя) и изпрати чакра в стъпалата си. Това беше кратко действие, Наруто отвори очи и забърза по дървото, но отново падна (нема очи а две хиксчета кат по анимациите). Саске събра повече чакра и бързо се изкачи по дървото, където беше Сакура. Тя чак се стресна от бързото му движение, (земя-дърво-клон) не смееше да го похвали. Момичето мълчеше и гледаше Саске. Той пристъпваше заплашително към края на клона, съотборничката му се изправи и запристъпва назад. -Ти каза, че ще целунеш този, който пръв се изкачи! -Да, исках само да помогна на Наруто. -Все пак трябява да изпълниш това, което каза. -Ама ти да не би да ис... - момичето не довърши, защото Саске я целуна, обгърнал талията й, за да не падне. КРАААЙ :love:
Последна промяна Sakura Uchiha на Вто Май 27, 2008 7:39 pm, променена общо 2 пъти
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Съб Фев 16, 2008 10:52 pm |
 |
sladka_bolka |
|
 |
Регистриран на: Сря Яну 30, 2008 9:33 pm Мнения: 248 Местоположение: Kustendil
|
Sakura Uchiha написа: момичето не довърши, защото Саске я целуна, обгърнал талията й, за да не падне. :love:
куууллл ...много ми хареса ...не очаквах
такъв развой на нещатата ..но изненадата е много приятна...чакам с нетърпение още такива фикчета....
|
|
|
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Вто Фев 19, 2008 9:44 pm |
uchiha_sakura_chan |
|
 |
|
Sakura Uchiha написа: ХХХХХХХХ Вил най-после го прочете. hmm мен ли имаш предвид?
|
|
|
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Сря Фев 20, 2008 8:50 pm |
uchiha_sakura_chan |
|
 |
|
flora написа: Ъм...... не има предвид мене.Тя е от моя клас и ми го бе разказвала.Каза ми да го прочета и кат писах,че фика е супер тя ми каз брао най-сетне го прочете.  а значи си ми нещо като адашка щото и на мен ми викат така  та стга с оффтопика че ще изтрият темата
|
|
|
|
 |
|
|
 |
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|