|
Дата и час: Съб Фев 01, 2025 11:38 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Публикувано на: Пон Фев 18, 2008 3:17 pm |
|
xads |
|
|
|
Horde написа: Абе Итачи ако не умре ще ослепее, което си е що-годе мъртвец в Акатски. Пък Саске все още не са го направили свръх-мега-гига-силен.Ще видим как ще се развият нещата по-нататък.
Като ослепее ще си развие Ушенган и тогава сигурно ще им чува мислите...
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пон Фев 18, 2008 10:39 pm |
|
oversoul |
RyuKo FanSubs |
|
xads написа: Като ослепее ще си развие Ушенган и тогава сигурно ще им чува мислите...
Ушеочие?! Аз по-скоро си мисля, че ушите му ще станат във формата на шурикен. Сега единствения проблем е, че ще започне да оглушава...
_________________ My Music - OverSoul A.K.A Plamen Tsvetanov
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пет Фев 22, 2008 8:53 pm |
|
Zenith |
|
|
Регистриран на: Чет Ное 08, 2007 10:14 pm Мнения: 3686 Местоположение: Къде ми е портфейлът?
|
Ако Итачи се гътне до две глави ще се потреса.Все ми се струва,че тази битка е ужасно кратка...
Много искам и саске да умре,но нй-вероятно ще бъде смазан и по чудо ще оцелее.Иначе Наруто остава само с Акатски да се бие и се губи смисълът на живота му...
И като казах Наруто...Добре,че го имаше на корицата иначе съвсем щах да забравя,че той съществува и,че мангата носи неговот име.
_________________ ...всичко се свежда до секс и насилие,обикновено в комбинация...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пет Фев 22, 2008 8:54 pm |
|
spiralkinda |
Цар Алко |
|
Бум, тряс и ай чаптъра свърши, следващия път още по-големи кутийки на страница да слага Киши . Като гледам поне още 2 чаптъра ще ни занимават с тия. На вас лично харесва ли ви тази битка? На мен не, то все бива фаворизиране, но хайде малко след като победи Деидара емото хукна да търси Итачи начупен и ще го бие ей .
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пет Фев 22, 2008 9:00 pm |
|
Moondance |
|
|
Регистриран на: Нед Яну 20, 2008 6:46 pm Мнения: 193 Местоположение: dunno :}
|
spiralkinda написа: Бум, тряс и ай чаптъра свърши, следващия път още по-големи кутийки на страница да слага Киши . Като гледам поне още 2 чаптъра ще ни занимават с тия. На вас лично харесва ли ви тази битка? На мен не, то все бива фаворизиране, но хайде малко след като победи Деидара емото хукна да търси Итачи начупен и ще го бие ей . Не че ми е приятно да гледам тая битка но още от началото я чакам..винаги съм искал да видя Сас'ке срещу Итачи...но съм разочарован .В момента много повече искам да видя Наруто и компания срещу Тоби...
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пет Фев 22, 2008 9:27 pm |
|
Super_Beast |
|
|
Регистриран на: Вто Яну 24, 2006 9:40 pm Мнения: 7954 Местоположение: FIRELINK SHRINE
|
значи тази битка в сравнение с Джирария срещу Pain е адски слаба...тея от 2 техники дето не се и удариха директно вече нямат чакра абе FAIL...
така като гледам вече 1-то око на Itachi си отиде от Amaterasu са ще видим сиг. пак неква змия или нещо свьрзано с чидори..
_________________ It`s Over 9000!!!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пет Фев 22, 2008 10:01 pm |
|
123Ichiban |
|
|
Регистриран на: Нед Фев 25, 2007 9:11 pm Мнения: 89 Местоположение: Раковски
|
На 14та страница итачи губи дясното си око... поне знаем кво става като загубиш шарингана... аз очаквах окото да стане цялото черно или бяло... а то... средна работа . В следващия чаптър сасуке ще убие итачи или итачи ще избяга. После започваме да се занимаваме с мечовете... след мечовете, ще се занимаваме с тсунаде която тъжи по джирая... и тогава ще се занимаваме с какаши, като ще разберем доста неща и т.н. след това ще покажат 3/4 чаптъра как наруто тренира с някаф... по късно пак сасуке вс итачи... но тоя път ще е доста по-добра битката... след като набие итачи, ще почне да се бие с мадара/тоби... наруто ще се появи в този момент "то сейв дъ дей" заедно с тсунаде, която ще се бие с пейн и какаши, който ще се бие с зетсу...
Така ще стане... със сигурност.
_________________ 123
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|