Ей снощти или по-точно в събота като пуснаха чаптърите си мислех да пиша в тази тема и забравих
Иначе 192/193 мега готини!
Добре че им казах на момчетата, изчакайте да пуснем двоен релийз че пак щеше да се наложи да чакате седмица от 192 до 193 ...
Публикувано на: Пон Фев 18, 2008 12:50 pm
mad73
Регистриран на: Пет Мар 17, 2006 5:38 pm Мнения: 932 Местоположение: Велико Търново
Ей снощти или по-точно в събота като пуснаха чаптърите си мислех да пиша в тази тема и забравих Иначе 192/193 мега готини! Добре че им казах на момчетата, изчакайте да пуснем двоен релийз че пак щеше да се наложи да чакате седмица от 192 до 193 ...
Анооо....Spit умря ли ТТ______ТТТ.............???сега съм на 170 чаптър....и го водят умряяял ТТ___ТТ
и омг...не прекаляват ли с това разтроение на личността оО"" Акито..Агито и сега Линд....шоколад линд....ОМг...-.- мангата е странна...
И как така той е "first person..." нищо не разбрах -.- за сега де..
Но ме кефи оWO~~~
Най накрая успях цели 206 глави за няма и седмица около 30 глави на ден понякога и повече зависи от екшана кво да кажа баси мангата номер едно ми става след ОР.Сега се чудя кво са намислили братята на кораба че избиха всички в него.А и някой може ли да ми обесни сичко за гравити децата колкото и да се опитвам немога да разбера защо са направени и какви способности имат.
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 39 госта
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения